icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

katrenkaa
16. máj 2017

@zuzik1927 a nechcela si ísť na krv Zuzi?

zuzik1927
16. máj 2017

@katrenkaa pojdem, ale tak mala by prísť zajtra tak pockam..keď nepríde ms pojdem..ty si bola?

roming
16. máj 2017

A kam chodite do CAR? Ja chodim do Gynfivu a v pondelok mam ist na krv

katrenkaa
16. máj 2017

Bola rano...ale už som na obed dostala M....takže nič🙄

zuzulka501
16. máj 2017

Ahojte baby prosim poradte som 10 den od pregnylu 5000 a 8 den od iui myslite ze je to este pregnylova ciarka?

sisa217
16. máj 2017

@zuzulka501 myslim ze je to este pregnyl..testuj od dnes kazdy den a budes videt slabnut,zmiznut a potom zelam nech sa znova objavi 😘

zuzsat
16. máj 2017

@zuzulka501 mam rovnaky nazor ako
@sisa217 ....ked si uz tesrovala teraz tak musis uz kazdy den aby si videla co a ako....

zuzsat
16. máj 2017

@zuzik1927 fakt si netestovala?

zuzik1927
16. máj 2017

😔

22erik
16. máj 2017

@zuzulka501 já si nemyslím ze to je pregnyl , já som skusala testovať štvrtý deň a test bol biely ...

zuzik1927
16. máj 2017

@zuzsat ešte nie, ale urobim keď prídem domov..ved to je už jedno

mina1834
16. máj 2017

prosim vas chodi niektodo iscar martinste spokojne ?

montblanc
16. máj 2017

@zuzulka501 nemusi to byt pregnyl. Ja som uz 5 den nemala po pregnyle ani pamiatku. Skor myslim ze je to tehu ☺

manana_po
16. máj 2017

ahojte, my sme 11 dni po IUI, vyšli mi 2 testy s duchom a dnes ale poobede, úplne takmer neviditeľná, fakt že ani duch.. vo štvrtok mám ísť na testy hcg.. celkom sa bojím, začali sme sa tešiť, stále verím, že sa nám podarilo 😇

sisa217
16. máj 2017

@montblanc ja som mala este 9.den pregnyl..u kazdej je to individualne..ale aby na 8.den ukazal test tehu tak to je velmi skoro a mohol by mat citlivost najvyssiu na svete..ale samozrejme nech to kocke vyjde a zelam jej tam kolajnice ako svet 😉

zuzik1927
16. máj 2017

@zuzsat
@katrenkaa
@roming tak baby spravila som test a nic..takže zajtra je tu ms ako na koni

zuzulka501
16. máj 2017

@sisa217
@montblanc
@22erik dakujem baby no nehovorim ze to musi byt tehu sme pripraveny na vsetko takze zajtra testujem zas a uvidime ako to bude vyzerat ci slabne alebo silnie.taktiez vam zelam aby vam vyšli pekne dve ciarocky.len som chcela vediet co si myslite vy o tom.

zuzulka501
16. máj 2017

Praveze baby ja uz testujem 4 dni a moj prvy test bol vrchny a dnes ten posledny

alilka
16. máj 2017

Ahojte. My štvrtok ideme do centra a potom možno IUI..uvidim či nám ho vôbec odporučia 😁 ako to prebieha pred IUI?aké vyšetrenia?

zuzsat
16. máj 2017

@zuzik1927 ukaz

zuzik1927
16. máj 2017

@zuzsat nemam foto, ale nič tam nie je ozaj..

manana_po
16. máj 2017

@alilka mne robili IUI hneď ako som prišla na kontrolu po clostylbegite..pichli mi injekciu na uvoľnenie vajíčok, odobrali spermie a vrátili sme sa o 2,5 hodky... a urobili IUI.. všetko prebieha hladko a bez stresov.. nemáš sa čoho báť..ak idete na prvé vyšetrenie, tak to najprv urobia kontrolné stery tebe a partnerovi spermiogram...

alilka
16. máj 2017

@manana_po áno ideme na prvé vyšetrenie 😁 báť sa nebojím vôbec,už mám všelijaké veci za sebou tak toto asi najmenej 😁 len zvedavosť ako to prebieha .😁 Môže sa aj stat že nám to napr neodporúčia 😁 keď by boli dajme tomu dobré výsledky?neviem s akými diagnózami tam pary chodia 😁

manana_po
16. máj 2017

@alilka my sme nešli so žiadnou diagnózou, sme obaja v poriadku, len sa nám nedarí cca 2,5 roka.. upokojovala ma, že je to v dnešnej dobe bežné a naozaj sme boli prekvapení koľko párov tam bolo..ako na páse..

katrenkaa
16. máj 2017

@zuzik1927 ja mam MS a taketo bolesti dom už dlho nemala😖

alilka
16. máj 2017

@manana_po áno viem..je dosť zlá doba. Ale čo som čítala tak IUI má nízku úspešnosť..my tiez nemáme žiadnu dg,dúfam zatiaľ o tom neviem. Začali sme sa snažiť v decembri,vo februári som už bola tehu,ale na konci marca má operovali -mimomaternicove..😑 vzali mi vajcovod..ms som ani nedostala a v polke apríla cca som mala ovu,ale z vaječníka kde už nieje vajcovod .dnes som 4dc a nechcem dlho čakať preto chceme skúsiť IUI keď bude ovulovat správny vajecnik 😁 dúfam že ma tam "nevysmeju" že tak skoro od snaženia sme tam priklusali .😁 Ty si kde bola?v PO?

manana_po
16. máj 2017

@alilka za krátku dobu si zažila dosť 😕 držím prsty, nech to skoro vyjde 😉 a nemyslím, žeby vysmiali..bola som v KE a naozaj nič zlé povedať nemôžem, aj na hlúpe otázky odpovedali pekne, priamo a s úsmevom, ako keby som tam bola sama, hoci za mnou čakalo ďalších desať..

alilka
16. máj 2017

@manana_po noo ja mám už aj 4potraty za sebou ešte dávnejšie. 😶 Do KE idem aj ja..pri kom si bola?my ideme ku doc.Toporcerovej 😉

manana_po
16. máj 2017

@alilka ani neviem čo na to povedať, musíš byť fakt silná, neviem ako ja by som toto zvládala...😔 taktiež u doc. Toporcerovej, ale bola len pri našej prvej návšteve... druhú a tretiu našu návštevu mala dovolenku, zastupovala ju nejaká iná, ale taktiež ústretová a skúsená.

alilka
16. máj 2017

@manana_po tak ľahké to nebolo,ale musela som zvládnuť ..a nestracam nádej,verím že čoskoro sa budem tešiť zo zdravého tehu 😉 nemala som. Problém otehotnieť ,tak dúfam že to tak bude naďalej a konečne aj babo vynosim 😊 ja keď tam teraz pôjdem budem 6dc,čiže clostyl už asi nestiham a ak by som ovulovala zo správneho vaječníka tak neviem ako sa to porieši..ale myslím že IUI sa môže robiť aj bez stimulácie 😊 teda dúfam .pri clostyle je šanca na mimomaternicove a to som už teraz mala,dokonca som vtedy ak ten clostyl brala..ale kto ho vie či to bolo z toho alebo nie .ty si koľko po IUI?