IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
A kam chodite do CAR? Ja chodim do Gynfivu a v pondelok mam ist na krv
Bola rano...ale už som na obed dostala M....takže nič🙄
@zuzulka501 myslim ze je to este pregnyl..testuj od dnes kazdy den a budes videt slabnut,zmiznut a potom zelam nech sa znova objavi 😘
@zuzulka501 mam rovnaky nazor ako
@sisa217 ....ked si uz tesrovala teraz tak musis uz kazdy den aby si videla co a ako....
😔
@zuzulka501 já si nemyslím ze to je pregnyl , já som skusala testovať štvrtý deň a test bol biely ...
prosim vas chodi niektodo iscar martinste spokojne ?
@zuzulka501 nemusi to byt pregnyl. Ja som uz 5 den nemala po pregnyle ani pamiatku. Skor myslim ze je to tehu ☺
ahojte, my sme 11 dni po IUI, vyšli mi 2 testy s duchom a dnes ale poobede, úplne takmer neviditeľná, fakt že ani duch.. vo štvrtok mám ísť na testy hcg.. celkom sa bojím, začali sme sa tešiť, stále verím, že sa nám podarilo 😇
Ahojte. My štvrtok ideme do centra a potom možno IUI..uvidim či nám ho vôbec odporučia 😁 ako to prebieha pred IUI?aké vyšetrenia?
@alilka mne robili IUI hneď ako som prišla na kontrolu po clostylbegite..pichli mi injekciu na uvoľnenie vajíčok, odobrali spermie a vrátili sme sa o 2,5 hodky... a urobili IUI.. všetko prebieha hladko a bez stresov.. nemáš sa čoho báť..ak idete na prvé vyšetrenie, tak to najprv urobia kontrolné stery tebe a partnerovi spermiogram...
@manana_po áno viem..je dosť zlá doba. Ale čo som čítala tak IUI má nízku úspešnosť..my tiez nemáme žiadnu dg,dúfam zatiaľ o tom neviem. Začali sme sa snažiť v decembri,vo februári som už bola tehu,ale na konci marca má operovali -mimomaternicove..😑 vzali mi vajcovod..ms som ani nedostala a v polke apríla cca som mala ovu,ale z vaječníka kde už nieje vajcovod .dnes som 4dc a nechcem dlho čakať preto chceme skúsiť IUI keď bude ovulovat správny vajecnik 😁 dúfam že ma tam "nevysmeju" že tak skoro od snaženia sme tam priklusali .😁 Ty si kde bola?v PO?
@manana_po tak ľahké to nebolo,ale musela som zvládnuť ..a nestracam nádej,verím že čoskoro sa budem tešiť zo zdravého tehu 😉 nemala som. Problém otehotnieť ,tak dúfam že to tak bude naďalej a konečne aj babo vynosim 😊 ja keď tam teraz pôjdem budem 6dc,čiže clostyl už asi nestiham a ak by som ovulovala zo správneho vaječníka tak neviem ako sa to porieši..ale myslím že IUI sa môže robiť aj bez stimulácie 😊 teda dúfam .pri clostyle je šanca na mimomaternicove a to som už teraz mala,dokonca som vtedy ak ten clostyl brala..ale kto ho vie či to bolo z toho alebo nie .ty si koľko po IUI?

@zuzik1927 a nechcela si ísť na krv Zuzi?