IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@waleri17 aj ja som mala taký pocit že všetko vytieklo... Ale dnes som v 35tt, tak tam niečo ostať muselo 😉 nestrácaj nádej 🙂 silno držím palce
@lavender21 jeeej supeer dakujem ti krasne za odpoved a povzbudenie lebo vsetky baby doteraz mi pisali ze im nic nevytieklo ale ja som to citila ako to steka hned po zadku 😕Ale veelmi velmi si ma potesilaa takze verim dalej 🙂😘a ja ti prajem aby este vsetko slo ako ma a rychli lahky porod 🙂
Ahojte. Prosim o radu. Pred necelymi 21 hodinami som si pichla Pregnyl a zacinam pocitovat ovulacne pichanie. Je mozne, ze vajicko "pocka" do zajtra rana na IUI, alebo je to dlho. Partnera doma nemam ☹ Este som Pregnyl nikdy nepichala, tak neviem, ako rychlo ucinkuje. Vdaka
@bosorka32 no a nam o spermiograme nepovedali nic do ritky a bola som fest zvedava ale zabudla som na to bola som v strese Lebo ma to bolelo 😂 No ved a presne mne tiez az 37 hod do ritky lebo pregnyl mi pichali v sobotu o pol 10 vecer a iui bolo robene v pondelok o pol 11 lebo nestihali tak som bola z toho nervozna ci vajko caka 😕
Ahojte baby, tak my sme dnes boli na 3 IUI, keďže dnes to bolo nečakane tak sme sa včera snažili a dnes vkladali len 3 milióny spermií 😒 inokedy okolo 30.. dr povedala že keď to nevyjde, tak umelé, lebo ze zlý spg a pod. 😞
@waleri17 Ja som sa na ten spermiogram vyslovene opytala, lebo drahy chcel vediet 🙂 ci pomohol Folandrol. Evidentne jemu to nepomohlo. Zial, on ma zhorsene aj mnozstvo, pohyblivost a najviac morfologiu. Spolu s mojim jednym nepriechodnym vajcovodom sme skor kandidati na IVF ako IUI, ale chceli sme to skusit najprv jednoduchsou formou. Tak si spolu drzme obidve palce 🙂

@zuzsat to aby som si dovolenku zobrala 😉