icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

bosorka32
30. máj 2017

@zuzsat to aby som si dovolenku zobrala 😉

lavender21
30. máj 2017

@waleri17 aj ja som mala taký pocit že všetko vytieklo... Ale dnes som v 35tt, tak tam niečo ostať muselo 😉 nestrácaj nádej 🙂 silno držím palce

waleri17
30. máj 2017

@zuzsat no dali mi tam pomocou tamponu nejaku dezinfekciu ale to co vytieklo bolo podla mna semeno 😕

waleri17
30. máj 2017

@lavender21 jeeej supeer dakujem ti krasne za odpoved a povzbudenie lebo vsetky baby doteraz mi pisali ze im nic nevytieklo ale ja som to citila ako to steka hned po zadku 😕Ale veelmi velmi si ma potesilaa takze verim dalej 🙂😘a ja ti prajem aby este vsetko slo ako ma a rychli lahky porod 🙂

nikushka8
30. máj 2017

@waleri17 ahoj,taky roztok davali aj mne,pekne to hned vytieklo..neboj spermie su tam kde maju byt 😉 držím palce..

waleri17
30. máj 2017

@nikushka8 dakujem krasne snad su tam a drzia sa ako klieste! 😂A dakujem ti moc vam sa podarilo hned pri prvom iui? 🙂

nikushka8
31. máj 2017

@waleri17 bohuzial ani prve ani druhe..ak to teraz nevyjde do tretice,tak ivf..uz mame schvalenu žiadosť..som zvedava na piatkovu kontrolu..vels stastia,nech ti to vyjde!

ally99
31. máj 2017

@nikushka8 ahoj ako sa ti dari? Mozem sa prosim ta opytat aku mas poistovnu a ako dlho trvalo schvalenie ziadosti? Drzim palce pri tretom iui 🙂

waleri17
31. máj 2017

@nikushka8 to ma mrzi 😕Ale do tretice vsetko dobre takze verim ze teraz to vyjde drzim aj vam moc pAlce a daj vediet 🙂

nikushka8
31. máj 2017

@ally99 ahoj,dobre,vcera som dobrala clostyl,tak hadam bude vsetko ok a buduci tyzden iui 😉 tentokrat víťazné! 3tyzdne to trvalo..začínali sme uz 4.tyzden čakania,ked minuly utorok volali..mam vszp

nikushka8
31. máj 2017

@ally99 a vy ako s tym iui?nic?

ally99
31. máj 2017

@nikushka8 dakujem, dnes me boli podat ziadost na ivf, mame doveru dr. povedal, ze tak do troch tyzdnov by to mali schvalit. No nevysiel ani treti pokus iui. Takze ivf to isti 🙂 drzim vam palce 😉 😉

bosorka32
31. máj 2017

Ahojte. Prosim o radu. Pred necelymi 21 hodinami som si pichla Pregnyl a zacinam pocitovat ovulacne pichanie. Je mozne, ze vajicko "pocka" do zajtra rana na IUI, alebo je to dlho. Partnera doma nemam ☹ Este som Pregnyl nikdy nepichala, tak neviem, ako rychlo ucinkuje. Vdaka

annouchka
31. máj 2017

@ally99 držím ti palce aby IVF už vyšlo 🙂

ally99
31. máj 2017

@annouchka dakujem :-*

waleri17
31. máj 2017

@bosorka32 presne toto sa v pondelok stalo mne pochla som pregnyl a vecer som uz citila ovul bolesti a az rano o 10 mi urobili iui tiez sa bojim ci tam to vajko este pockalo 😕

bosorka32
1. jún 2017

@waleri17 No uz mam po. Lekar hovoril, ze to nevadi, ze som citila ovulaciu, vajicko vraj tolko vydrzi. No u mna to bolo 37 hodin po IUI. A spermiogram sa vobec nezlepsil, cize ak toto nevyjde, odporuca IVF ☹

zloba666
1. jún 2017

@waleri17
Už si bola na IUI .. držim palce .. nech to aspon tebe vinde 😗

klara333
1. jún 2017

@waleri17 mne vraveli, ze do minuty su spermie vo vojcovode, pytala som sa na to, kvoli prvemu iui, kedy som mala kadejake pocity. Tak ze sa nemam bat a netreba lezat 20 minut.

bosorka32
1. jún 2017

@klara333 ani ja som dnes po IUI nelezala a vobec nic zo mna nevytieklo.

waleri17
1. jún 2017

@bosorka32 no a nam o spermiograme nepovedali nic do ritky a bola som fest zvedava ale zabudla som na to bola som v strese Lebo ma to bolelo 😂 No ved a presne mne tiez az 37 hod do ritky lebo pregnyl mi pichali v sobotu o pol 10 vecer a iui bolo robene v pondelok o pol 11 lebo nestihali tak som bola z toho nervozna ci vajko caka 😕

waleri17
1. jún 2017

@zloba666 ajojky anoo konecne v pondelok teraz uz len cakat 😕Dakujem krasne dam vediet len teraz ma to cakanie zabija 😕

waleri17
1. jún 2017

@klara333 no dufam ze je to pravda a boli tam tak rychlo a aj odviedli svoju pracu 😂✊️

zuzsat
1. jún 2017

vcera mi doslo postou...😍

zuzik1927
1. jún 2017

Ahojte baby, tak my sme dnes boli na 3 IUI, keďže dnes to bolo nečakane tak sme sa včera snažili a dnes vkladali len 3 milióny spermií 😒 inokedy okolo 30.. dr povedala že keď to nevyjde, tak umelé, lebo ze zlý spg a pod. 😞

bosorka32
1. jún 2017

@waleri17 Ja som sa na ten spermiogram vyslovene opytala, lebo drahy chcel vediet 🙂 ci pomohol Folandrol. Evidentne jemu to nepomohlo. Zial, on ma zhorsene aj mnozstvo, pohyblivost a najviac morfologiu. Spolu s mojim jednym nepriechodnym vajcovodom sme skor kandidati na IVF ako IUI, ale chceli sme to skusit najprv jednoduchsou formou. Tak si spolu drzme obidve palce 🙂

waleri17
1. jún 2017

@bosorka32 anoo moc moc drzim palce musime verit ze to vyslo 🙂🤰a progesteron ti dali??

zloba666
1. jún 2017

@waleri17
Viem čo preživaš 😊 .. ale treba vydržať .. a mysliet pozitivne ;)😘

bosorka32
1. jún 2017

@waleri17 ano, mam ho. Vecer si ho zacnem davat. Som zvedava 😉

waleri17
1. jún 2017

@zloba666 ach no to pozitivne myslenie mi chyba 😢Furt sa citim tak netehotne 😕