IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Tak my zase nic ☹ tak som dufala. Zajtra mame ist na krv a napriek progesteronu som uz zacala spinit ako pred menzesom. Joj! ☹
Ani nám prvé iui nevyšlo, a tak som dúfala keď som bola na krvi štvrtok, ale tušila som ze asi nič žiadne príznaky neboli :( kde som urobila chybu... Tento mesiac ideme skúsiť znova tak už dúfam že to vyjde 🙂
@waleri17 pri prvom iui mi lekar vravel ze to vyjde, pri druhom mi povedal, ze nevidi dovod, preco by som nemala otehotniet. Jasne ze v sebe este zivim planu nadej, ze krv ukaze mega davku hcg, ale poznam sa myslim dobre, aby som uz poznala tieto predmenstruacne stavy ☹ obaja zdravi ale ani za svet otehotniet. Slak to traf.
Ahojte zeny, tak neviem ci mozem, ale chcem sa podelit o svoju skusenost. Vcera som bola na svojom prvom iui. Bolelo ma brucho, a potom ako som si vecer dala progesteron do posvy, tak som zacala o hodinu spinit. Viete mi poradit co sa so mnou deje?
Inak bola som gyn fiv, a mozem povedat, ze som 10 minut cakala, potom prisli ku mne 3 ludia, doktorka, sestricka a laborant, doktorka strcila do mna zariadenie - ani neviem ake, a potom nieco ako pipetu so spermiami, zapriali mi pekny den a hotovo 🙂, ze mam prist o 2 tyzdne v pondelok na testy.
@borka31282 no supeer tak drzim palce aj mna to dost bolelo ... ale ja som si progesteron davala az na druhy den nie este v ten den.. a nespinila som ani nic , ale zda sa mi ze mi dr povedala ze ak sa po zakroku objavy troska krvi nic to neni ale neviem isto lebo mna to bolelo tak som ju moc nevnimala 😂😂
@waleri17 mozem potvrdit, ze aj mna to velmi bolelo, lebo doktorka mi to tam vrazila, potom rychlo pipetu so spermiami a povedala dovidenia. Neviem ci mi to doskriabala, ale volala som do centra, tam mi povedali, ze to nie je problem, ze nech si davam progesterom cez usta a zapijam vodou, pricom mam velmi vela pit, lebo sa mi znizi tlak. To bolo vsetko.
@borka31282 no tak vidis aspon ze to nic neni no podrazdia pri tom krcok tak z toho moze byt troska krvi ... a veru ze bezbolestny zakrok preboha ved ked mi to tam vrazila som myslela ze odtial vyskocim 😂Tiez to bolo velmi na rychlo a krcok ma bolel este tri dni po zakroku 😕Ale mna tam nechali cca 10 min lezat teba nie??
@waleri17 mam, su negativne, mala by som ist dalsi mesiac na dalsie, posledne iui, ale manzelovi sa do toho uz velmi nechce, ani mne popravde. rozhodli sme sa, ze to skusime tak, ako prvykrat, dame clostyl a to bude posledne, potom to uz nechame tak. muz ma dobry spermiogram, tento mesiac mi ani pregnyl nepichli, ani ma nestimulovali, len sme vyhodili kopu penazi a nic z toho, a inak k tej debate vyssie, mna zakrok vobec nebolel, trochu som zakrvacala z krcka maternice, ale zakrok bol uplne bezbolestny.
@klara333 no je mi to velmi luto 😕Skus este teda ten clostil a pregnyl 😕Ak mam pravdu povedat tiez citim ze to nevyslo cakala by som aspon nejake priznaky ale nic v nedelu ma sice pichalo v podbrusku ale to mohlo byt z hocicoho takze sa tiez pripravujem na najhorsie 😕...Ale aspon ze ta to nebolelo ja neviem preco mna to tak bolelo 😕
@waleri17 podla mna ta nema co boliet a nemas mat ake priznaky, ved to je este tak strasne skoro, ze aj hcg hodnoty su este minimalne, bezne tehu testy su spolahlive najskor den pred ocakavanou menstruaciou. ked sme vsetky po iui, tak sa strasne sledujeme a snazime sa zaregistrovat kazdu jednu zmenu 🙂 ked som bola tehotna s dvojickami po clostyle, necitila som absolutne nic, kusok pred menzesom ma zacali boliet prsia, inak ani tuk. a potom som zacala v 9. tyzdni zvracat, to boli prve priznaky. takze ked nic necitis, je to uplne normalne a mozes byt uplne vklude tehotna 😉 drzim palce.

@patka33 ajojkyyy no nevieem estee az 12.6. Mam ist na krv ale necitim nic ziadne priznaky ziadnu krv z uhniezdenia no proste nic takze mam pocit ze asi nie no uvidime 😕