IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte. chcem Vas povzbudit, mne prvé IUI nevyslo, bola som z toho neskutocne sklamana a rozhodla som sa ho uz neabsolvovat. Uplne som vylucila zo svojho zivota tuto temu a si predstavte, to len jeden mesiac presiel a mam pozitivny test - ostala som tehotná. Tak Vám drzim palce a hlavne myslite pozitívne.
@zloba666
@klara333 dakujem vam babenky za podporu ked som si urobila test som si aj porevala a potom si hovorim a dost fakt kaslem na to nebudem to silit proste uz sa tym vobec nejdem zaoberat necham uz vsetko tak lebo zachvilku by som skoncila na psychaci 😕... aj nam chceli planovat dalsie ze urcite vyjde atd.. a vravim ze si rozmyslim a ozvem sa ale kaslem na to uz fakt nemam energiu a keby to zas nevyslo si to asi hodim 😂😂...vam prajem aby sa to cim skor podarilo a vsetko prebehlo bezproblemov do stastneho konca 😘😘
Ahojte, nás už tlačia do umelého, ale teraz si dáme pauzu..začala som taký mierny detox😀 a v stredu idem na akupunkturu..citala som o tom a vraj tam prišli ženy že nemôžu mať deti a nakoniec problem pečeň, pankreas alebo nervova sústava..neviem či to pomôže ale skusim keďže základné vyšetrenia mame ok 😃
Ahojte kocky, uz som tu dlho nebola a ako vidim neurekom sprav pribudlo... som teraz po druhej iui... potrebujem poradit... 14 dni mam po pichnuti pregnylu, 12 dni po iui. Nevydrzala som a skusila test, kukam nan jak priblbla a neviem, ci vidim to, co vidim, alebo vidim, co chcem vidiet... vidite tam druhu ciarku aj vy?
@skadeprisla je to tam...moj test 12 dni po iui a som v 30tt 😉 tesim sa s tebou ❤
@skadeprisla aj ja vidiim gratulujem moooc 🙂🙂
@skadeprisla
@waleri17
Joj baby, ako by som ja chcela, aby to bola pravda... asi nevydrzim a v sobotu spravim zas, a v pondelok na krv...
Dakujem velmi za podporu
@skadeprisla je to pekne viditelna ciarka moc drzim palce 🙂
@waleri17 a to v ktorom centre ti neodporucaju ísť na ivf keď sa Vám už dlho nedarí??teda aj my sme zdraví mame dokonale výsledky aj môj muž ale nás lekár pripravuje na ivf ,lebo po 3 rokoch asi neaky problém je len je to vo hviezdach😃,že kde..ja by som bola najšťastnejšia keby sa nám to všetkým podarilo prirodzene🙏..
@bedova Gratulujem 🙂 pozerám že si rodila skôr, bolo to spontánne ak sa môžem opýtať? Ja som tiež po IUI a som zvedavá či to bude presne na termín keď vieme presne kedy došlo k oplodneniu, alebo môžem dúfať že to bude aj skôr... Už sa totiž neviem dočkať... 🙂
@lavender21 ahoj bol to spontanny porod a rodila som o 3 tyzdne skor.Zacala mi odtekat voda.Vecer som isla do nemocnice a na druhy den o 14.15 bol na svete.
@bedova ďakujem za odpoveď 🙂 ja tiež dúfam že sa malá vypýta skôr, strašia ma, že do termínu bude mať 4kg, tak mám celkom obavy... O tri týždne mám termín tak sa necháme prekvapiť 😉
@lavender21 moj mal 2950 g a mala som co robit,tak to ti nezavidim.Drzim palce nech to dobre dopadne.

@waleri17 ja som tiez po iui cakala priznacik najmensi a robila som test po 10 dnoch, kedy je nulova sanca, ze by bol pozitivny 😀 ale robila som, aj dva 😀 su zeny, ktore tvrdia, ze citili moment uhniezdenia vajicka, su zeny, ktore vraj citia ranne nevolnosti odo dna meskajuceho menzesu. nic neboj, kludne mozes byt tehotna. na nevolnosti mas cas, este si na ne zanadavas dosyta 😀