icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

klara333
6. jún 2017

@waleri17 ja som tiez po iui cakala priznacik najmensi a robila som test po 10 dnoch, kedy je nulova sanca, ze by bol pozitivny 😀 ale robila som, aj dva 😀 su zeny, ktore tvrdia, ze citili moment uhniezdenia vajicka, su zeny, ktore vraj citia ranne nevolnosti odo dna meskajuceho menzesu. nic neboj, kludne mozes byt tehotna. na nevolnosti mas cas, este si na ne zanadavas dosyta 😀

waleri17
6. jún 2017

@klara333 no ved tiez prve co ma napadlo ze to pichanie je asi uhniezdenie ale uz nicomu neverim takze skor myslim ze sa nepodarilo 😕Ale dakujem krasne prekrasne za slova podpory budem sa teda modlit 🙂✊️

vaykiki
10. jún 2017

Ahojte. chcem Vas povzbudit, mne prvé IUI nevyslo, bola som z toho neskutocne sklamana a rozhodla som sa ho uz neabsolvovat. Uplne som vylucila zo svojho zivota tuto temu a si predstavte, to len jeden mesiac presiel a mam pozitivny test - ostala som tehotná. Tak Vám drzim palce a hlavne myslite pozitívne.

waleri17
10. jún 2017

@vaykiki moc moc moc gratulujem 😘🤰

zloba666
13. jún 2017

@waleri17
Ahoj .. ako si dopadla ?? Zadarilo sa 🤗😇

waleri17
13. jún 2017

@zloba666 ahoooj no zial nie nevyslo to 😕..nevadi kaslem uz na to uz mam toho dost..

zloba666
14. jún 2017

@waleri17
Mrzi ma to ..
Viem presne ako sa citiš .. asi bude najlepsie to nechat tak a raz to urcite pride 😊

klara333
14. jún 2017

@waleri17 uplne ti rozumiem. mrzi ma to. my mame este jedno naplanovane, ale asi tam uz ani nepojdem.

zloba666
14. jún 2017

@waleri17
A na laparke si uz bola ??

waleri17
14. jún 2017

@zloba666
@klara333 dakujem vam babenky za podporu ked som si urobila test som si aj porevala a potom si hovorim a dost fakt kaslem na to nebudem to silit proste uz sa tym vobec nejdem zaoberat necham uz vsetko tak lebo zachvilku by som skoncila na psychaci 😕... aj nam chceli planovat dalsie ze urcite vyjde atd.. a vravim ze si rozmyslim a ozvem sa ale kaslem na to uz fakt nemam energiu a keby to zas nevyslo si to asi hodim 😂😂...vam prajem aby sa to cim skor podarilo a vsetko prebehlo bezproblemov do stastneho konca 😘😘

waleri17
14. jún 2017

@zloba666 nie nebola mne robili priechodnost formou hycosy cize odspodu ... tam je vsetko uplne ciste...

zuzik1927
14. jún 2017

Ahojte, nás už tlačia do umelého, ale teraz si dáme pauzu..začala som taký mierny detox😀 a v stredu idem na akupunkturu..citala som o tom a vraj tam prišli ženy že nemôžu mať deti a nakoniec problem pečeň, pankreas alebo nervova sústava..neviem či to pomôže ale skusim keďže základné vyšetrenia mame ok 😃

waleri17
14. jún 2017

@zuzik1927 a kolko krat si mala iui ked uz chcu umele???

zuzik1927
14. jún 2017

@waleri17 3x ale napr posledné som mala cca 3 dni pred ovu, cize nic, prvé po ovu ...ach neviem a oni hneď že to je zlé, keby to bolo lepšie načasované možno by to vyšlo

bosorka32
14. jún 2017

@waleri17 tebe nepdporucali IVF so zlym spermiogramom? Ako dlho sa caka na vysledky z krvi? Ja idem na odber v pondelok, ale mam tusenie, ze to nevyslo.

waleri17
15. jún 2017

@zuzik1927 aha no to ma mrzi 😕
@bosorka32 nie praveze mi povedala dr ze nam vobec neodporuca ivf ze sme uplne zdravy a vraj aj s muzovim spermiogramom sa da otehotniet prirodzene...a ja ked som bola na krvi tak cca o 7 mi ju brali a vysledky volali o 14,00

skadeprisla
15. jún 2017

Ahojte kocky, uz som tu dlho nebola a ako vidim neurekom sprav pribudlo... som teraz po druhej iui... potrebujem poradit... 14 dni mam po pichnuti pregnylu, 12 dni po iui. Nevydrzala som a skusila test, kukam nan jak priblbla a neviem, ci vidim to, co vidim, alebo vidim, co chcem vidiet... vidite tam druhu ciarku aj vy?

sisa217
15. jún 2017

@skadeprisla je to tam...moj test 12 dni po iui a som v 30tt 😉 tesim sa s tebou ❤

waleri17
15. jún 2017

@skadeprisla aj ja vidiim gratulujem moooc 🙂🙂

skadeprisla
15. jún 2017

@skadeprisla
@waleri17
Joj baby, ako by som ja chcela, aby to bola pravda... asi nevydrzim a v sobotu spravim zas, a v pondelok na krv...
Dakujem velmi za podporu

waleri17
15. jún 2017

@skadeprisla je to pekne viditelna ciarka moc drzim palce 🙂

skovarik
15. jún 2017

@waleri17 a to v ktorom centre ti neodporucaju ísť na ivf keď sa Vám už dlho nedarí??teda aj my sme zdraví mame dokonale výsledky aj môj muž ale nás lekár pripravuje na ivf ,lebo po 3 rokoch asi neaky problém je len je to vo hviezdach😃,že kde..ja by som bola najšťastnejšia keby sa nám to všetkým podarilo prirodzene🙏..

waleri17
16. jún 2017

@skovarik v martine v heliose a vy kam chodite?? My sa pokusame teraz su to dva roky takze tiez si myslim ze asi nie sme tak stopercentne zdravi ako nam tvrdia ... veruu keby sa nam vsetkym zadarilo 😕

skovarik
16. jún 2017

@waleri17 my do BA Repromedica ..ja vravím ,že premna najťažšie v živote je splodiť dieťa ..dava nám to poriadne zabrať hihi ale raz sa to podarí..

waleri17
17. jún 2017

@skovarik no tak to verim ja to poznam 🙂🙂

bedova
17. jún 2017

Ahojte dievcata,chcem vas troska pozbudit.Toto je nas treti pokus iui.

lavender21
17. jún 2017

@bedova Gratulujem 🙂 pozerám že si rodila skôr, bolo to spontánne ak sa môžem opýtať? Ja som tiež po IUI a som zvedavá či to bude presne na termín keď vieme presne kedy došlo k oplodneniu, alebo môžem dúfať že to bude aj skôr... Už sa totiž neviem dočkať... 🙂

bedova
17. jún 2017

@lavender21 ahoj bol to spontanny porod a rodila som o 3 tyzdne skor.Zacala mi odtekat voda.Vecer som isla do nemocnice a na druhy den o 14.15 bol na svete.

lavender21
17. jún 2017

@bedova ďakujem za odpoveď 🙂 ja tiež dúfam že sa malá vypýta skôr, strašia ma, že do termínu bude mať 4kg, tak mám celkom obavy... O tri týždne mám termín tak sa necháme prekvapiť 😉

bedova
17. jún 2017

@lavender21 moj mal 2950 g a mala som co robit,tak to ti nezavidim.Drzim palce nech to dobre dopadne.