IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@bedova Ďakujem 🙂
ahojte dievcata, chcem sa opytat ci ste mali po prvej alebo druhej inseminacii- a boli ste tehotne nejake priznaky alebo vobec nic... vdaka
@lula2728 ja som nemala žiadne príznaky... Občas ma pichlo v podbrušku ale nič také výnimočné aby som vedela že sa podarilo... Až keď mi po výsledkoch krvi oznámili že to vyšlo v ten deň mi bolo zle, to bolo asi 18.deň po IUI a to som aj zvracala... 🙂
dakujem za odpoved🙂
@zloba666 ahoooj mojkooo 🙂🙂viesco zatial nie teraz to chceme nechat tak a skusit zas len tak prirodzene bola som trosku sklamana tak moc nemam chut ist znova do toho lebo ak by to zas nevyslo tak to by ma uz asi porazilo... viesco my sme uzivali folandrol a inofolic a nic 😕A vy ste ako na tom ktory dc si?? Mne uz akurat mrcha skoncila tak pomaly idem na to 😂
Tak ani u nas nic... ☹ Bola som dnes na krvi, este mi sice nevolali, ale prave dorazil menzes.
Mne pre istotu ani nedozrieva folikul tento mesiac, 10.DC 11mm, 13.DC 15mm 😀 co uz, beriem to ako definitivne znamenie, aby sme sa na to vykaslali 🙂
Nie, ja neuzivam, lebo posledne 4 mesiace som mala ovulaciu, tak sme dali spontanny cyklus. bola som u svojho lekara zase a vravel, ze mozeme skusit v sept. zase clostyl, ale robi len dve stimulacie za sebou a potom dlha prestavka, lebo hoci to nie je definitivne potvrdene, doterajsie vysledky ukazuju, ze sa zvysuje po clostyle riziko vzniku rakoviny okolo 40-45 roku. Preto nerobi tieto stimulacie velmi rad. IUI nam ale nic neprinieslo, len sme lahsi o kus penazi, nic nezistili...mam ale pocit, ze ked uzivam pravidelne inofolic, ze vtedy ovulujem. tento mesiac som si ho neskoro kupila a zacala neskoro uzivat a nemam ovulaciu. tak skusime s inofolicom poctivo a naprirodno. takto len ratam dni, vkladam progesterom, cela som z neho zababrana, s muzom sa k sebe uz vobec nedostaneme a pripadam si ako pokazena vyrobna linka.
Koceny, minuly tyzden som sem davala foto testu, kedy som si nebola ista... tak uz to mam aj oficialne od dokiho. Hcg 200, sliznica obrovska - 23 mm, tak snad sa udrzi bobatko, buduci piatok dalsie sono, ci bude uz vidiet. Bolo to po druhej iui a dvoch rokoch snazenia, pocitania a papania tabletiek... vsetkym moc drzim palce, nech aj vy coskoro pocujete taku spravu v telefone. ☺😍👪 drzte sa a nevzdavajte to!
@nikushka8 držím ti palce Niki 😊
@skadeprisla ja som ti to vravela!!!vitaj medzi nami tehulami...zelam vela zdravia a setri sa 😉
@cherrinka11 ďakujem moja! sklamalo ma to, že ani na 3x nič :( zajtra to len krv potvrdí.. a čo ty? ešte máte prestávku?
@nikushka8 presnem viem ako sa cítiš..vždy to sklame,ale neboj,ivf bude tutovka uvidíš 😉
Áno,zatiaľ riešime bývanie a tak ☺
A kde pôjdeš na ivf?Ba?
Ahojte baby. Idem Vam dat tiez trosku nadeje. Ja som tiez otehotnela pocas 1 iui, Gyn fiv Nitra, ale kvoli vikendu sme boli v Ba, dokonca to bolo bez hormonov,iba mi pichli den pred injekciu na vyvolanie ovu a po iui som mala a brat 2x denne progesteron. Doma sme to vobec necakali,ale prvykrat po roku a pol upenliveho snazenia som nasla dve ciarky😍nasla som ich az 14 den po iui,asi 10min stal test,ale krv mi to potvrdila. Teraz sme zacali 7 tyzden. Priznaky ziadne, akurat bolestive bradavky, viac si uvedomujem pachy a pobolievali ma po iui vajecniky. Tak mi drze palce, nech to uspesne dobojujem a ja kazdej z Vas zelam, nech sa Vam to vytuzene babätko co najskor podari a nech ste obaja zdravi😉
@cherrinka11 tak to dufam! Ideme na to tu v Ba,uz teraz tazko vykrivam kontroly z prace,ale dufam,ze to bude vsetko stat za to. Ak vsetko pojde ako ma,od pondelku picham. Inak tiez sme sa opat zacali venovat bytu 😉
@bebina23 Wow, to je genialna sprava, tak drzim palce nech nemas uz ziadne komplikacie. My sme sa snazili intenzivne necely rok, len potom sa k tomu pridruzili manzelove komplikacie s prostatou, hold uz nie sme najmladsi, tak sme sa rozhodli, ze skusime iui. Vysledky z vysetreni mame obaja velmi dobre, len mne nie vzdy spravne dozrie folikul, tak tam musi byt aj stimulka s Clostylom, coho sa trosku obavam, lebo moje telo si vymysli aj take vedlajsie priznaky, ktore nie su popisane v letaku. Ale beriem to optimisticky🙂

@bedova a aj si mala nejake problemy cez tehu ked sa maly pytal skor?alebo si mala bezproblemove tehu a len to teda prislo tak skoro?