IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@eliss13 Dakujem pozriem si to 🙂
@bobulkapetka aj ja ti drzim palce aj na nohach teda vsetkym snazilkam prajem nech su tehulky a tesia sa z babatka ja sa aspon tesim so svojho jedneho synceka ktoreho mam sme bez problemov pocali😀 snad sa docka surodenca o ktoreho tak prosi...
Ahojte.Chcem sa podelit so skusenostou ktora mi nejde do hlavy mozno sa najde niekto s podobnou ale neverim tomu. Mame za sebou prve iu minuly mesiac,tento mesiac klasicky clostyl stimulka,kontrola dnes prva 12.den cyklu vzali krv a sono robila sestricka (min mesiac tiez ona pomylila sa o 4mm ale budis predychala som to)dnes mi vravi ze mam napravo dva male folikuly 11mm a 10mm ze to je moc malo na 12.DC a vlavo ze je jeden velky ale uz asi prasknuty aj sliznica ze ma 7cm.. ze sme to asi premeskali .. ja hotova smutna ani som nesla do prace nalada o nicom.este mi nakazali aby sme sli domov a posnazili sa ze mozno bola vcera ze je sanca tak sme tak aj spravili .. no a pointa poobede mi volaju z CAR ze si mam ihne pichnut ovitrele a zajtra rano na iui ze dr nariadil rychlo ze hormony su vysoko bude ovulacia... zazil toto niekto? Ako to je mozne vobec ? A mi dve hodiny po milovani a rano mame zakrok.. aka je sanca ? Vieme asi vsetci ah to je hrozne..... keby mal niekto podobny pribeh rada si precitam. Ps.drzte zajtra prsty mozno motyka vystreli😕
@simik411 drzim palce ale nechapem tomu ze ten velky folikul je asi prasknuty ako moze povedat dr asi? Tak bud tam je alebo nie je nechapem ich ... ale uz som sa stretla aj s takymi ze mali malinke foliky povedali ze tento mesiac nic lebo neni dominantny a prave v ten mesiac baby otehotneli 🙂
@waleri17 no dr nepovedal ale sestricka ktora robila sono😀Dr tam ani nebol.. min mesiac som mala prvu kontrolu 11DC folikul mal 13,5mm o dva dni som sla ona robila a vravi no 12,4mm a ja ze ved predvcerom mi dr povedala skoro 14 omerala z inej strany este raz ooo ano prepacte 17mm ma.. cele zle no🤔 Som velmi zvedava co zajtra bude ale nedavam do toho velku nadej.. plus k tomu dnesne milovanie nase zajtra opat ziadna pauza toto ma asi najviac stve aka kvalita spermii bude no...
@simik411 no ja som chodila ma sono k môjmu Dr...koli ovulacii...pozrel mala som tam vajíčko dosť veľké...tak som nabehla domov s tým že máme šancu...o týždeň som išla na kontrolu ci mi náhodou nedozrievaju aj ostatné a ako teda prebieha ovulácia...samozrejme to vajíčko už nebolo vidieť...bolo mi povedané ze asi prasklo lebo tam už nieje...tak som zosmutnela...muz mal absolvovať spermiogram...keďže sme sa rok pokúšali a nič...ale nejak nemala skorší termín....kým nás objednala tak som zistila ze som tehotná 😉a teraz mi ten malý zázrak buva v postieľke...😀
@kiara3 tak to je kraaasna spravicka aj pribeh.. ale je vas viac takych so zazrakmi heheh...Nam dnes povedali ze prave ovulujem co je super a ze manzel ma uz spermie v norme uplne zdrave tak som mega happy dnes druhe iui ale som kludna proste ze sme vraj ok uz tak uvidime 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@simik411 boli ste na druhý pokus v NR Gyn Five? My sa tiež chystáme. Prvý bol v prirodzene, druhý stimulovaný clostilom. Takže uvidíme, asi nás iui čaká budúci týždeň, tak si držme pästeeee 😍
@crazy_girl1 anoo? Jejo tak je pravdepodobne ze sme sa tam aj videli uz.. min mesiac sme boli 17.8.rano hned po nas isiel este jeden parik mozno aj vy 😁 tak teda moc drzim prsteky!!! Nech mame co najviac chceme 😍//
@simik411 ktovie, možno sme sa videli, ale my sme boli na 1x iui 25. 8. v piatok a minulý piatok mi povedali, že negatív. Tak idem nabudená do druhého pokusu, verím, že to vyjde. Tiež ste mali prvý prirodzený a druhý teraz s clostilom? Ako dlho sa snažíte? Veru, nech už máme // na teste 😍 Ale hlavne, nech bije ❤
@crazy_girl1 nie my obidva s clostylom .. ale tato ovulka je zahada pre mna neviem ci si citala vyssie co mi povedali vcera rano a potom poobede a dnes no tak ani neviem co mam cakat od toho ale modlim sa nech sa podariiiii.. snazime sa vysse roka.. po pol roku spermiogram sme robili a potom sme uz riesili rovno s car... ale uz su spermosky vraj dobreeee tak sa uz musi podarit.. vy ako dlho? A preco car?🙂
@simik411 máš správičku odo mňa. Je to na dlho 😉
Tak dnes idem prvy krat na iui dufam dobre vsetko dopadne a coskoro budu // aj sa tesim ale zaroven bojim
@simik411 neboj sa nic.. my sme sexovali v den ked som pichla pregnyl to bola streda. sex bol aj vo stvrtok. v piatok IUI. sobota sex rano nedela sex rano....a vcera mala Lilianka 7 mesiacov... bolo to nase 3tie IUI a dali sme do toho vsetko. takze sanca je velka ze sa to podari aj vam
Ahojte dievcata, vcera som bola u dr.kazal mi dnes poobede o 16:00 pychnut pregnyl a v pondelok rano mam iui okolo 10:00..nezda sa vam skoro pychnut pregnyl nemala som ho pychnut zajtra az sa bojim ze si to pomylyl lekar ze myslel ze dnes uz sobota bo volno ci kedy vam kazali pychat kolko hod.priblizne alebo dni pred?dakujem mam z toho zmetok
@zuzkass ahojky, tiež sa mi to zdá nejako skoro. Ja som si pichala v stredu večer medzi 22-23.00 hod., tak mi kázali, no a iui som mala v piatok ráno.
@crazy_girl1 😢mne sa to tiez nezda no uvidim v pondelok...
@zuzkass tak ale ak ti povedali o deň skôr, možno nevadí. Lekár vie, čo robí. 😉 Keď si si ho pichla dnes, určite sa zajtra posnažilkujte a v pondelok na iui. Držím päste, nech to vyjde 🤰
žienky kiež by si každá z nás v dohľadnej dobe našla na testíku dve // 🙂 my tento mesiac IUI nestíhame. ani sama neviem odkedy si mám počítať že mi začala menštruácia lebo som to mala tento mesiac nejak zvláštne 😂 tak uvidíme ako to vydá ďalší mesiac...
@crazy_girl1 si zlata dakujem my uz mame jedno iui za sebou a vtedy mi dr.kazal pychnut v nedelu okolo 15:00 a iui som mala v utorok o jednej priblizne...aj muz mi povedal ze mu mam verit ze ked som sa mu odovzdala snad si to nepomylil a ze v pondelok to vijde..som z toho nervozna a riadne...bojim sa ze mi povie v pondelok ta uz po ovu ze nestihli sme to muz furt dovolenky berie a moje nervy z toho..snad to vijde aj tebe drzim prsteky😉
Zienky prosim vas ked som po iui kedy si asi tak mozem.spravit test ci to vyslo alebo nie dr mi povedala ze az za 2tyzdne neda sa ti zistit skor uz po tyzdni dakujem
@martina7905 na 11 alebo 12 den by uz mal byt duch ak sa podarilo..drzim palce 😉
@sisa217 dakujem krasne no dufam to vyslo ako ma

@zuzkass budem ti držať palce 🙂 Ja som bola takisto vo štvrtok na folikulometrii. V piatok večer o 20:00 som si mala pichnúť Pregnyl inak nic. Akurát po IUI som mala vaginalne užívať Progesteron 200mg 2xdenne 1 tbl. 29.06.17 mi laparoskopický vyberali polyp tak mi jednou cestou predukovali vajcovody. Prechodne sú oba ale pod veľkým tlakom vraj len 😕 A na jednom mi zistili endometriazu ale sú malé. Ze to by problém nemal byt. Ja mám ovulku pravidelnú aj menzes ako hodinky 🙂 Akurát tento mesiac sa mi to posunulo kvôli tomu Progesteronu...