IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@jana86 aha. ale dúfam bude úspešné 🙂
@jana86 letrozol ;)
Dievčatá, ahojte,
chcem sa spýtať, mali ste niektorá už folikul o veľkosti 30 mm? Niekde píšu, že to už môže prerásť do vodovej cysty, ale inde zase uvádzajú, že aj v takomto folikule môže byť oplodneniaschopné vajíčko. Tak ktovie, snáď nebude ešte po záruke.
Okrem neho mám ešte jeden o veľkosti 20 mm 🙏🙏 Takže po clostile sa vytvorili 2 a super narástli. Čaká nás 3x IUI, tak držte päste, tentoraz to musí vyjsť. 🤰😍
No Zienky takze dnes som bola na folikulometrii. Som 13DC a folikul medzi 16-17mm. Kedže mi ovulácia a pripadné IUI vychádza na sobotu tak z toho tento mesiac nic nebude lebo oni cez sviatky a vikendy nerobia 😕 tak zajtra chcem volať do pobočky Heliosu v BB a informovať sa ako to u nich chodí a začať to riešiť tam nakoľko mi to veľakrát vychádza na víkend. Tak uvidíme či to stihnem do ďalšej ovulky vybaviť...
@bobulkapetka u nas v heliose v Mt robia aj sviatky aj vikendy ja som tiez bola na iui v sviatok
@martina7905 ja som bola v Gynpore na Sliači. Tak dufam aj v tej BB budú robiť sviatky a vikendy. Ale podľa toho co som čítala tu na konikovi tak robia.
@bobulkapetka my sme mali ist tento mesiac na prve IUI a dopadli sme podobne. V piatok mal dominantny folikul 18 mm a v CAR mi bolo povedane, ze to vychadza na nedelu a to oni nerobia. Tak mi dr.predpisala Ovitrelle, vecer som pichla a v nedelu rano sme sa mali snazit.. tak uvidime.. no bola som z toho vyvoja tiez trochu sklamana
@martina7905 to je vyhoda heliosu.mne uz 2krát vyšlo buď iui alebo folikometria na víkend.A kamarátke na sviatok...
@marrilyn to má mrzí 😕 ja som si myslela ze uz keď sa tým zaoberajú tak vlastne keď to žene vyjde aj na sviatok/víkend tak sa zákrok podstúpi. Ale zrejme nie. Ty si bola v ktorom centre? A tebe dr.aspon nieco dala aby bola väčšia šanca mne len povedali ze budúci mesiac ak to bude vychádzať mám prist. Len mne to uz trikrát vychádzalo na víkend a keby som sa toho mala držať tak to nepodstupim asi nikdy 😂😂 preto skúsim radšej iné centrum. Ja som obmedzená este aj pracovne nakoľko robím mimo Sk...
@marrilyn a dufam snaženie bude s pozitívnym výsledkom 🙂
@bobulkapetka v bratislave v iscare. No mala som z toho dost zmiesane pocity lebo to nebola prva stimulacia. Najprv sme to museli odlozit lebo manzel bol chory a bral antibiotika, dalsi mesiac zas bol na sluzobke, dalsi mesiac som zacala stimulovat ale nereagovala vobec na lieky. Pri dalsej planovanej stimulke som zas ochorela ja a zdravotne problemy sa so mnou tahali niekolko mesiacov.. teraz som po dlhom case zas zacala stimulovat, folikuly najprv vobec nerastli a nakoniec bum narastli tak akurat, este aj sliznicu maternice ze som mala ukazkovu.. ale nedela a v nedeli se nedela.. tusim to zacnem brat ako nejake znamenie zhora 😅
@bobulkapetka dakujem v to dufam aj ja, ale to by bola aka velka nahoda po vsetkych tych peripetiach
@marrilyn netreba sa vzdávať 😉
Ahojte dievčence 😉 taaak a som dnes 1 DC a volala som recepčnej, aby mi dala termín na HyFoSy 🤔 mám na výber a to buď 8 DC to je 22.11. o 11:30 h. alebo 10 DC to je 24.11. o 11:00 h. Potom po vyšetrení by sme ešte v novembri chceli IUI 🙀
Ahoj chcem sa opytat je tu niekto komu sa podarilo po iui normalne otehotniet,alebo sa podarilo aj druhe iui na prvykrat,dakujem
@eva08 nam sa podarilo na 1x😉
@martina7905 myslis iui na prvykrat alebo normalne hned otehotniet po iui
@michellevendero ja som bola asi na 10DC na HyFoSy a 13. deň na IUI a u mňa to vyšlo 🙂 silno držím palce
@eva08 myslim iui ze sa.nam podarilo hned prvy krat
@bobulkapetka ahoj.ja som bola dnes na meranie.t j.10 DC a zatial su tsm nejake folikuly ale malinke :/ mam prist este v pondelok ze ako to vyzera...ak to teraz nevyjde tak skusime az po novom roku, lebo sa bojim ze by mi to vyslo niekedy na svoatky a nebudu robit...
@jana86 tak budem na teba myslieť a dúfať aby ti to vyšlo tento mesiac a nemuseli ste to odkladať 🙂 my tento mesiac jedine sa snažiť a dúfať že budúci mesiac to nebude vychádzať na víkend aj keď je to dosť pravdepodobné... chcela som dnes volať do tej pobočky v BB ale riešili sme niečo iné tak som na to aj zabudla. Tak tam budem volať v pondelok 🙂
Urobia iui bez hycosy?

@bobulkapetka my este len prve.ale ja mam aj vysoke NK bunky tak musim predtym aj potom na nejaku infuziu