icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

jana86
10. nov 2017

@bobulkapetka my este len prve.ale ja mam aj vysoke NK bunky tak musim predtym aj potom na nejaku infuziu

bobulkapetka
10. nov 2017

@jana86 aha. ale dúfam bude úspešné 🙂

aleskandra
10. nov 2017

@jana86 letrozol ;)

crazy_girl1
13. nov 2017

Dievčatá, ahojte,
chcem sa spýtať, mali ste niektorá už folikul o veľkosti 30 mm? Niekde píšu, že to už môže prerásť do vodovej cysty, ale inde zase uvádzajú, že aj v takomto folikule môže byť oplodneniaschopné vajíčko. Tak ktovie, snáď nebude ešte po záruke.
Okrem neho mám ešte jeden o veľkosti 20 mm 🙏🙏 Takže po clostile sa vytvorili 2 a super narástli. Čaká nás 3x IUI, tak držte päste, tentoraz to musí vyjsť. 🤰😍

bobulkapetka
15. nov 2017

No Zienky takze dnes som bola na folikulometrii. Som 13DC a folikul medzi 16-17mm. Kedže mi ovulácia a pripadné IUI vychádza na sobotu tak z toho tento mesiac nic nebude lebo oni cez sviatky a vikendy nerobia 😕 tak zajtra chcem volať do pobočky Heliosu v BB a informovať sa ako to u nich chodí a začať to riešiť tam nakoľko mi to veľakrát vychádza na víkend. Tak uvidíme či to stihnem do ďalšej ovulky vybaviť...

martina7905
15. nov 2017

@bobulkapetka u nas v heliose v Mt robia aj sviatky aj vikendy ja som tiez bola na iui v sviatok

bobulkapetka
15. nov 2017

@martina7905 ja som bola v Gynpore na Sliači. Tak dufam aj v tej BB budú robiť sviatky a vikendy. Ale podľa toho co som čítala tu na konikovi tak robia.

marrilyn
15. nov 2017

@bobulkapetka my sme mali ist tento mesiac na prve IUI a dopadli sme podobne. V piatok mal dominantny folikul 18 mm a v CAR mi bolo povedane, ze to vychadza na nedelu a to oni nerobia. Tak mi dr.predpisala Ovitrelle, vecer som pichla a v nedelu rano sme sa mali snazit.. tak uvidime.. no bola som z toho vyvoja tiez trochu sklamana

smejko18
15. nov 2017

@martina7905 to je vyhoda heliosu.mne uz 2krát vyšlo buď iui alebo folikometria na víkend.A kamarátke na sviatok...

bobulkapetka
15. nov 2017

@marrilyn to má mrzí 😕 ja som si myslela ze uz keď sa tým zaoberajú tak vlastne keď to žene vyjde aj na sviatok/víkend tak sa zákrok podstúpi. Ale zrejme nie. Ty si bola v ktorom centre? A tebe dr.aspon nieco dala aby bola väčšia šanca mne len povedali ze budúci mesiac ak to bude vychádzať mám prist. Len mne to uz trikrát vychádzalo na víkend a keby som sa toho mala držať tak to nepodstupim asi nikdy 😂😂 preto skúsim radšej iné centrum. Ja som obmedzená este aj pracovne nakoľko robím mimo Sk...

bobulkapetka
15. nov 2017

@marrilyn a dufam snaženie bude s pozitívnym výsledkom 🙂

marrilyn
15. nov 2017

@bobulkapetka v bratislave v iscare. No mala som z toho dost zmiesane pocity lebo to nebola prva stimulacia. Najprv sme to museli odlozit lebo manzel bol chory a bral antibiotika, dalsi mesiac zas bol na sluzobke, dalsi mesiac som zacala stimulovat ale nereagovala vobec na lieky. Pri dalsej planovanej stimulke som zas ochorela ja a zdravotne problemy sa so mnou tahali niekolko mesiacov.. teraz som po dlhom case zas zacala stimulovat, folikuly najprv vobec nerastli a nakoniec bum narastli tak akurat, este aj sliznicu maternice ze som mala ukazkovu.. ale nedela a v nedeli se nedela.. tusim to zacnem brat ako nejake znamenie zhora 😅

marrilyn
15. nov 2017

@bobulkapetka dakujem v to dufam aj ja, ale to by bola aka velka nahoda po vsetkych tych peripetiach

bobulkapetka
15. nov 2017

@marrilyn netreba sa vzdávať 😉

mirka1478
15. nov 2017

@marrilyn no tak to nieje bohvieco teda napchat sa hormonmy a potom ze smola😕

michellevendero
15. nov 2017

Ahojte dievčence 😉 taaak a som dnes 1 DC a volala som recepčnej, aby mi dala termín na HyFoSy 🤔 mám na výber a to buď 8 DC to je 22.11. o 11:30 h. alebo 10 DC to je 24.11. o 11:00 h. Potom po vyšetrení by sme ešte v novembri chceli IUI 🙀

eva08
16. nov 2017

Ahoj chcem sa opytat je tu niekto komu sa podarilo po iui normalne otehotniet,alebo sa podarilo aj druhe iui na prvykrat,dakujem

martina7905
16. nov 2017

@eva08 nam sa podarilo na 1x😉

eva08
16. nov 2017

@martina7905 myslis iui na prvykrat alebo normalne hned otehotniet po iui

sisa217
16. nov 2017

@eva08 nam sa podaril druhy pokus iui

lavender21
16. nov 2017

@michellevendero ja som bola asi na 10DC na HyFoSy a 13. deň na IUI a u mňa to vyšlo 🙂 silno držím palce

martina7905
16. nov 2017

@eva08 myslim iui ze sa.nam podarilo hned prvy krat

jana86
16. nov 2017

@bobulkapetka ahoj.ja som bola dnes na meranie.t j.10 DC a zatial su tsm nejake folikuly ale malinke :/ mam prist este v pondelok ze ako to vyzera...ak to teraz nevyjde tak skusime az po novom roku, lebo sa bojim ze by mi to vyslo niekedy na svoatky a nebudu robit...

bobulkapetka
16. nov 2017

@jana86 tak budem na teba myslieť a dúfať aby ti to vyšlo tento mesiac a nemuseli ste to odkladať 🙂 my tento mesiac jedine sa snažiť a dúfať že budúci mesiac to nebude vychádzať na víkend aj keď je to dosť pravdepodobné... chcela som dnes volať do tej pobočky v BB ale riešili sme niečo iné tak som na to aj zabudla. Tak tam budem volať v pondelok 🙂

suelop
16. nov 2017

Urobia iui bez hycosy?

mirka1478
16. nov 2017

@suelop no asi nie.mne hned navrhli hyfosu ked som chcela vyskusat iui.

suelop
16. nov 2017

@mirka1478 no zaujima ma to lebo hycosy stoji 150e, ked budu vajcovody nepriechodne tak budem musiet ist na laparku. A iui stoji 70e. Takze radsej pojdem dvakrat na iui, ako na hycosy a potom na iui. Ved ten sonogel je len zobrazenie stavu vnutri. Neodsteanua pripadne prekazky.

mirka1478
16. nov 2017

@suelop tiez ma to napadlo.u mna to vraj nevyzera na endometriozu tak to len skontroluju.vraj kazda operacia je zasah.aj narkoza.kazdy lekar povie co sa mu hodi.

mirka1478
16. nov 2017

@suelop inak mozete si dat urobit laparku pred iui.nieje napisane ze musite na hyfosu.

suelop
16. nov 2017

@mirka1478 lenze ja nechcem narkozu a operaciu. Takze ani laparku. To radsej ostanem len pri jednom dietati.