icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

smejko18
24. nov 2017

@suelop ahoj... ja som bola tiež 2krát na iui a potom na diagnostickej laparoskopii. A teraz tretie iui.žiaľ neúspešne...po dvoch by som uz TU hyfos zvažovala.aj keď podľa toho čo čítam je laparoskopia lepšia,pretože sa da pri nej veľa riešiť.a ak by na hyfosy bola nepriechodnost aj tak je potrabne ísť na laparo.

maminka1986
24. nov 2017

@adulka1989 hm aj to je pravda...Heliis Martin...u nas to bolo aj rak zbytocne...muz ma spg urobený???
Ty si ok?

mirka1478
24. nov 2017

@adulka1989 u mna nebolo ziadne podozrenie na endometriozu a hyfosou sa to aj potvrdilo ze je to priechodne ale rozmyslala som co urobit.aj na pn by som prisla o peniaze ktore som dala za hyfosu.

adulka1989
25. nov 2017

@suelop no tak to ano mna stalo 100 eur a laparka ma aj tak neminula a to dalsich 30e na jednodnovej chirurgii

adulka1989
25. nov 2017

@maminka1986
Ano ostatne ok

adulka1989
25. nov 2017

@suelop inac k tomu iui stoji sice 70 e aj ja som bola v tom ze to je vsetko ale mozu ti k tomu dat este injekciu a tabletky kamoska platila dalsich 45 e vsetko ju vyslo okolo 115 e

crazy_girl1
25. nov 2017

Uzivali ste po iui Progesterone? Mali ste aj nejake vedlajsie ucinky? Citlive bradavky, pnutie v podbrusku akoby sa chystal menzes alebo nieco ine? Dakujem

sisa217
25. nov 2017

@crazy_girl1 ja som uzivala ale ziadne vedlajsie ucinky som nepocitovala..pri prvom iui som vkladala a pri dfuhom iui uz uspesnom som jedla

lavender21
25. nov 2017

@crazy_girl1 tiež som užívala, to asi skoro každému dávajú 🙂 vedľajšie účinky som nemala žiadne...

crazy_girl1
26. nov 2017

@sisa217 ja si vkladam uz po 3x iui. Pytam sa preto, lebo od 7 dpo mam velmi citlive bradavky, co som citala aj vo vedlajsich ucinkoch Progesteronu. No a este citim aj take pnutie v podbrusku sem tam, akoby sa chystal menzes... tak neviem, ci to pripisat Progesteronu.

zuzkass
26. nov 2017

Tie ktore ste brali clostyl mali ste vedlajsie ucinky?od dnes zacinam v piatok folikumetria bojim sa ja mam dobre folikumetriu ale chce dr vyskusat ze ci nepomoze u nas muz zly sperm....tak uvidime..

crazy_girl1
26. nov 2017

@zuzkass ja som brala clostil 2x a nebolo mi nic. Trosku som citila pobolievanie vajecnika, na ktorom rastol folikul, ale tak to bolo len chvilkove.

zuzkass
26. nov 2017

@crazy_girl1 vdaka a ako ste na tom ides este na iui?my uz mame 3 neuspesne uz nemam chut ani to riesit uz ma to prestava bavit..

smejko18
26. nov 2017

@zuzkass môj pripad 1.iui clostyl som veľmi zle znasala.úplne som bola hodinku po užití mimo a veľké návaly tepla (asi preto,ze hormóny som nikdy nebrala)2iui uz to bolo lepšie.len navaly a pocit na vracanie.3iui vobec som necítila nejaké vedľajšie účinky asi si uz telo zvyklo.

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 jja som okrem pregnylu a dufastonu doteraz nic nebrala...tak tiez sa obavam a to si mala kazdy den hod.po uziti take ci si ho prestala brat ...vies ked su neziaduce ucinky nema sa vysadit?

crazy_girl1
26. nov 2017

@zuzkass teraz sme po 3xiui, tak cakame ci sa podarilo. Velmi dufame, ze ano. Ale teda asi tiez nase posledne...

smejko18
26. nov 2017

@zuzkass ja som nebrala ani to.teda až od prvej iui,kde mi pichli pregnyl a po iui nasadili na 14dni duphaston.nevysadila som,pretože sa to dalo nejak zvládnuť.a ako hovorim,telo si zvyklo a potom uz pri 3tej iui nič;) ale mne ani po ňom nenarastli ktovie aké folikuly.a dominantny len jeden...

smejko18
26. nov 2017

@crazy_girl1 ahoj ja som tiež po 3.iui... robila som si testy a znova nič:( a krvne budem mať vysledky v pondelok,ale uz viem ze niesom tehotna.hlavne neviem čo teraz ďalej:( dúfam že tebe sa to podarilo;)a kde chodíš do CAR?

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 ne mne to robil moj dr. On s venuje neplodnosti aj on teraz mi predpisal clostyl a mam prist v 10 den na folikumetriu v piatok od dnes clostyl a uvidim nechavam to na prirodu teraz ma poslala alergo imun na 18 decembra som objednana do adly a tam je potrebny sperm.a aj na hematologiu som na 11.1 tvidimecar zatialodsuvame bojime sa ze nas budu tlacit na ivf a zatial s tym nesme stotozneny tak uvidime...co povedia doktory...zatial ani my nesme tehotny😞 a co dalej pojdes na umele

smejko18
26. nov 2017

@zuzkass joj

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 Moja co je to smutne ja viem...ale furt si pozriem pozri kolko deti ludi je chorych my sme veriaci tak zatial ivf odkladame a verime a modlime sa aby to raz prislo....

smejko18
26. nov 2017

@zuzkass joj tak to máš super,ze to tak rieši tvoj lekár.Však to máš lepšie ako v CAR.dokonca keď ta poslal aj na repro imunol.tak je to ozaj zodpovedny lekár... aspoň podľa mňa.čiže ty vlastne máš niečo také ako planovane,,lubenie,,?;) ci ti dokáže urobiť aj iui,teda inseminaciu.ja ešte rozmýšľam tiež nad reproimun.a tiež presov;) a uvidím co tam.zajtra by som sa chcela objednať aby nám dali nejaky termín...

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 a mne rastu folikuly muz ma zly sperm a keby bolo viac vajicok ze vraj vacsia sanca mne len stale pozrie a na 10 den som mala 1,9 folikul a povedal kedy sa mame snazit a chce skusit ze ako nastimuluju sa s clostylom teraz ze na pravo sa mi velmi netvoria len take male ta ze ci nepodrastu furt len nalavo mam a v juny som bola na laparku vsetko prechodne moj dr.robil...

smejko18
26. nov 2017

@zuzkass ja si to tiež tak hovorím,ž koľko je chorých ľudí a preto asi teraz aj pre nás je to takto,ze to bábätko neprichádza...my sme tiež veriaci,ale neviem...uprimne... to ivf mi nedá pokoja.keď viem koľko veriacich bolo a normálne dostali rozhresenie atď... veď neviem .ale úplne ivf nezavrhujem.Však by som si šla po všetky poklady ak by sa podarilo aj 5..'

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 na imuno ku dr.kuzmovi objednavaju februar mne termin sa len vybavil😉 a inseminaciu mi robi dr ale on vsetly spermie vsetko do mna vztriekol v car vraj vyberaju ta zatial riesime s dr.vela znamym sa podarilo s nim otehotniet....

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 akomyslela som pomocou dr ....ja tam mam kartu od februara alebo marca a v juny som bola na laparke u neho...fakt sa mi venuje aj sukromne jeho cislo mam volam mu ked dajaky problem no super

zuzkass
26. nov 2017

@smejko18 a ivf ani my nezavrhujeme len chceme vsetko poskusat dovtedy kym sa tam vybereme a neviem muz teraz bude mat 30 ja v auguste tak do leta skusime tak a mozno potom skoncime v car a ty kde chodis?

zuzkass
26. nov 2017

@crazy_girl1 drzim prsteky a kolko dni po iui si nam nevyslo no uvidime este mozno pojdeme ...do leta casu dost az v lete som povedala muzovy ze pojdeme do car😉 a snad sa tomu vyhneme😂😂😂

crazy_girl1
26. nov 2017

@smejko18 chodime do gyn fivu, som teraz 11 dpo

crazy_girl1
26. nov 2017

@zuzkass som 11 dpo, v pondelok 12 dpo, ale po minulych stresoch s testami, kedy mi ukazovali duchov, som si teraz povedala, ze neurobim ani jeden. Tento tyzden idemna krv a dozviem sa ci to vyslo, ci nie. Verim, ze do tretice vsetko dobre 🙏🙏🙏