IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zoja82 ja som tiez nevydrzala netestovat. nakupila som 5baleni dr.maxa a od 6dpo som testovala a mala som prehlad kedy injekcia vyprcha....na 8 a 9dpo boli testy biele a ked sa na 10dpo ukazal mini duch vedela som ze je to tehu...
a odporucam testovat rano medzi 10-11 a nie z prveho ranneho mocu
@zuzsat ktoré iui sa podarilo?
@adulka1989 tretie...
@zuzsat to je super gratulujem
@adulka1989 dakujem. v utorok uz mame 1 rok
@zuzsat peeekne to je úžasné
@kristinka95 ahoj, ako si dopadla? Podarilo sa?
@kofeinka ahoj no dnes som volala na výsledky krv hcg mam veľmi nízke 5,6 takže uvidíme ci to bude stúpať. Vo štvrtok idem znova na krv
@kristinka95 myslim na teba, snad sa to podari ✊🏼
@kofeinka ďakujem veľmi pekne😊😢
@kristinka95 test nic neprezradza?
@husky48 ja tam ciarocku vidím držím palce nech silneje
@kofeinka nič stále biely možno náznak dusíka ale skoro nič stale
@adulka1989 ďakujem, verím že bude silniet 🙂 hoci tieto Dr.max robia V poslednej dobe presvedčivých falošných duchov.
@husky48 dr.max veru aj mne spravil minuli mesiac
@zuzsat no ty si ju mala O trošku silnejšiu.ale ona je V skutočnosti fakt vidieť lepšie. A robila som aj ráno jeden test A tam nebolo nič vidieť.preto som skúsila poobede A tam už pekne do minúty vyskočil tienik tak som zvedava,čo vykukne na mňa zajtra.inak...tu malú máš strašne zlatú.krasne dievcatko
@husky48 aj tu ju vidím
@adulka1989 jeeej si ma potešila. Tak si to nenahovaram. Nemyslela som, že by hneď na prvé iui bol pozitívny výsledok.
@husky48 držím palce silno a prečo by nevyšlo veľa babám sa podarilo na prvý krát ja sa tiež chystám

@zoja82 pepino su super ale aj ked su 10tkove tak ukazu ducha az o 2-3dni neskor ako napr. testy dr.maxa... aspon moja kusenost...