IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@claudy7000 v gyn five vzdy beru krv a potom robia sono..a potom sa podla hormonov naplanuje pichnutie hcg a iui 😉
@domci1203 jasnee uz rozumieem 🙂 ides na iui
@normab jaaaasne 🙂 ale,mne robi cisto folikulometriu , nejdeme na iui len planuje pohl.styk . Krv mi brali este v marci vtedy ale to bolo na. Hormonalny profil
@domci1203 no mne v centre pred iui krv nebrali len folikumetriu spravili nemali by vo všetkých centrách brať krv či ?ja mám síce ovulku vraj v poriadku
@adulka1989 ahoj mne sa zda ze len v gyn five beru krv..kamaratka chodila inde a jej nebrali
@adulka1989 neviem toto je take diskutabilné. Môj osobny názor je taky,ze mali by brat vo vsezkyfh centrách krv lebo vkastne mrv je vždy najprv najpresnejšia ci už ked je zena tehotna na začiatku alebo pri ovulácii. Lebo predsa tie hladiny hormónov lh a esteogenu vedia viac na povedať kedy bude ovulavia a folikulometria je iba také upevnenie ešte k tomu. Takže ask tak 🙂... To je môj názor 🙂
@adulka1989 drzim paluchy ja som 6dpo 😉 len ja som tento mesiac vychytala vsetky vedlajsie ucinky progesteronu cize sledovat sa nema zmysel 😁
@normab ja si myslím že nemám žiadne príznaky je aj skoro ale cítim sa tak ako nič tak uvidíme akurát že ma bolelo brucho a prehnalo ale to si myslím že bolo z jedla tiez držím silno palce
Ahojte, pridám sa k Vám včera sme boli v GF BA, už 2xsme prišli o babetko v skorom štadiu. Včera nám hned odporučili IUI, predpísali lieky je to normálne takýto rýchly postup? Obaja sme zdravý... Nemali by sa skôr hľadať príčinu aby sa tomu zasa predišlo?? Som v tom nováčik vôbec sa nevyznám...taký som mala včera zmetok zo všetkých tých rýchlo podaných info.... ach.
@vyhuelka ja uz mam vsetko, porobene, hematologia, genetika, aj štítna zlaza, hormonálny profil manžel ma spermiogram... akurat môj gyndos mi povedal ze už nevie co ma so mnou robit lebo vsetko je OK, tak ma tam poslal a takto som dopadla.. sama som z toho v šoku..
@zoja82 hej vyzerá to že splodiť nemáme problem ale udržať... no to som konzultovala s harbulakom, tak neviem či by mi niekto odporučil nieco ine... ale zobrali mi aj 7ampuliek krvi ze spravia este rozsirenu imunologiu a vysledky za 5 týždnov...
@santine ahojte,aj ja akurat toto riesim,beriem progesteron 5 den po iui a co mam skusenost aj z cyklu davnejsie,tak som z neho otapena,chuti mi jest ale pomaly travi, dnes ma do rana palila zaha ale to je z neskorej vecere a hlavne mi vadi to,ze musim casto menit intimky a bojim sa, aby som nemala flak na gatiach..ako si odpozorovala ten zapal?lebo s progesteronom by som to nezbadala

@claudy7000 dnes som 10DC. Preto mi berie krv aby podľa toho akú hodnotu má LH hormón a estrogén stanoviť presný deň a hodinu ovulácie na inseminaciu a brala som letrozol jednu tbl