IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte baby, chcem Vás len podporiť ja po 2.5 roku a prvom iui (clostylbegyt a pregnyl) mám zo včerajšieho sona 2 srdiečka, takže budem mať dvojičky 😁 takže všetkým držím palce a nevzdávajte sa!! Ono to proste pride
@claudy7000 letrozol
@adulka1989 ahoj s domci chodime do gyn fivu tam beru krv zakazdym.. ja som ovulovala aj hormony ok...proste to tam tak maju nastavene..
@normab ďakujem
@zdenka67 wauuu gratulujem a dúfam že ťa budeme nasledovať
@zdenka67 no ja som naposledy vracala na konci 13tt takže teraz už lepšie 🙂 aj únava ma už postupne prechádza čo je super, mám viac energie 🙂 neboj bude lepšie, tieto začiatky sú najhoršie, treba papať pomaličky, častejšie, jasné že tie nevoĽnosti sú silnejšie lebo sú tam dve babatka 🙂 ale o to bude väčšia radosť potom 🙂
@adulka1989 neviem ale v gin fiv je to bežné ze najorv krv a potom folikulometria
@zdenka67 mne super zaberajú lizatka gravipop, skús si v autobuse dať na nevoľnosti. Alebo tablety Emesin 😉 to je najhoršie že v autobuse je ti strašne zle, ale nič na tebe nevidno, že si tehotná, ľudia ťa sadnúť nepustia... :-/
@lavender21 ja si sadam na drzovku, uz fakt neberiem ohlad... ale kebyze dakoho ogrcam, mozno im dojde :D jj tie lizatka som si vcera akurat kupila, takze skusam uz 🙂 mne celkom aj zuvacka pomaha
@zdenka67 ty si teda číslo 😁 ja som zatiaľ grcala len raz, snáď to pri tomto počte aj ostane... Ale teraz autobusom našťastie jazdiť nemusím. Mne cez deň pomáha keď jem pravidelne, nesmiem byť hladná...
@lavender21 ano to s tym jedlom presne, sice menej, ale castejsie, tak aby som nemala pocit hladu, lebo to je na nevydrzanie potom, tak to mas super, ze ti nebyva az tak strasne zle, ja som za posledny tyzden zvracala 5 dni :D takze :D

@domci1203 nevieš ci je potrebné brať krv pred iui aj keď sú dostatočne veľké folikuli a hormonalny profil ok