IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@marionen ja som mala podobne bolesti. Užívala som si dni kedy má nič nebolelo. A keď som sa pýtala dr či to môže byt vkladaním ultrogestanu, lebo ved nič iné som nebrala tak hovoril že určite nie. Ja of kedy som si pichla včera ovitrelle tak bum prsia bolestivé navrete jak hovado :(
@mims1520 tak čím to potom je? ja mám tiež prsia asi o dve čísla väčšie a boľavé, ale tie ma začali bolieť hneď po ovu a to ešte bez tabletiek..Pregnyl som si pichla 36 hodín pred...a duphaston beriem teraz 13. deň...ale tie bolesti sa zintenzívňujú...už sú aj častejšie ako 6x denne..
@marionen možno je to dobre znamenie 🙂 veľa báb malo bolesti ako na menzes. A netuším čím to teda je, ale povedal mi to dr a dokonca aj embryologicka, ktorá bola pri odbere krvi. Aspoň mozno budem vedieť odhadnúť tehotenstvo ked vidím ako sa prejavuje tehotenský hormón namne. Okamžitá bolest pŕs a zväčšenie 😩
Tak práve som na ceste do Repromedicy. O 10 namna myslite 🙂 🍀
Tak ako som tam prišla pozitívna tak odchádzam nasrata ... najhorší pocit na svete keď máte pocit že vyslovene opravujete lekára tým, že k ním pridete riešiť problem. Môj lekár tam dnes nebol tak zaňho robil zákrok iný. Vypadol mu PC tak som využila čas a spýtala som sa ho na nejaké veci. Prišlo mi to tak ( a tým má vlastne aj privítal v ambulancii) že no vy vlastne idete aj tak na IVF takze aj dnes len strácame čas 🤦🏻♀️ Tym že mu vypadol PC potreboval asi nahnať čas, takze rýchlo na kozu, vstrekol to domna za sekundu no a oblečte sa a dovidenia. Môj lekár ty kokos úplne odlišne to robí. Pomaličky, s citom ešte hovorí že budem Vám to vstrekavat pomaličky že je to lepšie keď sa rozložia tam tie spermie. Potom má nechá polezat 15-20 min, zakryje má. Ako niesom citlivka naozaj nepotrebujem nadštandardne správanie, ale zas zákrok zo všetkým za 2 sekundy urobený. Ja som mala zatvorené oci zrazu len počujem smutný kos a on odchádza z ambulancie. Ja že čo ty kokos či sa mu nedal urobiť zákrok či čo ... a už len počujem že oblečte sa . Extrémne som rozcarovana
@mims1520 tak to potom aj tak rýchlo odbavil...ale som čítala, že niektorí gynekológovia ozaj hneď posielajú ženy preč a žiadne, že poležte si..ja stále čakám na výsledky krvi..jediné čo viem, že boli dve ovulácie a v pravom vaječníku mám cystické žlté teliesko...som na prášky už...
@mims1520 volali mi asi pred druhou, že hcg je negat...čiže mám proste zblbnutý vaječník pravý a mám na ňom teraz veľkú cystu...teším sa teda na tie menštruačné bolesti, čo ma čakajú....to sú hrozné bolesti, čo mám...ďalší cyklus mám ísť zas na insemináciu, lebo som sa tak ja rozhodla, ale obávam sa tej cysty
@marionen vieš čo mne ten lekár odobral absolútne zvyšky nádeje resp optimizmu že to proste tak už nejak skonštatovať že aj tak ideme na IVF.Preto som si povedala že sa tým proste nenechám obmedzovať. Tak som sa nastavila v hlave. Doteraz každý mesiac som si ani pohár vina nedala, ani ťažké cvičenia, sledovala som sa. Kašlem ja teraz nato. Dám si čokoľvek načo bude mat telo chuť. Muž sa akurát smial že možno ich tým jedným rýchlym vstrekom dostal bližšie k vajíčku a keď otehotniem pôjdeme sa mu spolu vysmiat, že mu nevyšla predpoveď. Určite chod na iui koľkokrát budeš mat chuť. Ja verím že sa to raz proste musí podariť
@mims1520 ja som sa tento mesiac zo začiatku veľmi obmedzovala, kvôli inseminácii som si vzala dovolenku, ale ja robím aj nočné...a sú ťažké niekedy...postupne som poľavila, lebo mi každý hovoril, že ak to tam má byť, tak to bude...určite nie je dobré sa na to až tak sústrediť...nemám výčitky napr. že som si dala víno s kamoškou a preto to nevyšlo...to vôbec...to je nejaký osud alebo čo...podarí sa to, keď sa to bude mať podariť a my sa môžeme snažiť koľko chceme :D ten tvoj muž je srandista :D :D smiem vedieť, čo znamená horší spermio? môžeš aj do súkromnej správy napísať, ak nechceš zverejňovať...resp. aký ho má teraz...
Ahojte babi som tu nová a chcem vás povzbudiť. Absolvovala som iui teraz v 10 apríla a tt od 12 dpo krasne pozitívny. A nelezala som po iui ziadnychch 20 min. Chodila som cvicit 3 krát týždenne a chodila do prace. Normálna prevádzka. Takze vyst to môže. Mam mierne PCO a manžel zhoršený spermiogram ale napríklad bral vitamíny a mal ho i moc lepší v deň iui. Bral florandol. Takze držím palčeky a veriť že to vide.
@marionen nie kludne ja som práve rada že môžem svoju skúsenosť posunúť. Muž mal na prvom spermiograme minuly rok v októbri úplne zle čísla. 5mil/ml, 98% morfológia, motilita tesne pod hranicou. Potom po preliečení infektu sa to veľmi pekne upravilo na 49mil/ml, 96% morfológia, motilita úplne okej. To sme mali mega rozšírený spermiogram u geneticky . O pár dni nato sme prišli do CAR kde vyšli hodnoty 14mil/ml a ostatne tusim že boli dobre. Ja som sa pýtala že ako wo co go ako je to možné že za pár dni taký pokles. Že to je normálne že to sa mení. My že okej ale au takto mení?? Volali sme hneď genetické že čo si mysli ona nám naznačila že je možné v “odlišnom spracovaní” a spomenula mladú embryologicku v repromedice. Tak sme taký že no ... fajn. Lebo geneticka povedala keď sme u nej boli na kontrolu že s týmto úplne v pohode aj prirodzene že naozaj iba jemná teratozoospermia tam ostala. Stále proste spermiogramy u geneticky boli 3x lepšie ako v car. Nič nenaznacujem ani neobvinujem ... sú to fakty všetko mám doma založené vieš. Okej za 3 mesiace sa spermie obmenia ale za 3 dni ? Mali sme sex
Takze okej 2 dni abstinencie boli nie 3 ako doporučujú ale takto sa to zmeniť nemohlo .dnes sme mali výsledky v podstate tak iste tusim 3 ml...14 mil/ml ...96% jednoducho vo všetkom veľmi tesne pod hranicou. Lekár povedal že nieje najlepsi ale otehotnenie rozhodne nevylucuje a potom bachol poznámku že aj tak tam máte IVF no takze 😂
Tak podľa mna to ti určite nemal povedať mne môj povedal po iui (An keď to bolo rýchle, človek si to ani neužije 😉) že vidime sa za dva týždne a tehotná. A práve možno preto že ta tak nahneval to na kosť vide.
@annnnie19 ahoj 🙂 môj muž bral folandrol taktiež a ten mu geneticka zrušila že to je veľmi slabé že mame samozrejme lieky od nej si zobral. Krabička asi 70€ ale zas naozaj nám pomohol 🙂 veľmi gratulujem že sa podarilo 🙂 ja som bývala profi športovkyňa takze ja cvičím každý deň, ale po iui som bola na seba opatrnejšia uznavam 🙂 ja už sa v tých spermio naozaj nevyznám... zaplatili sme drahší rozšírený spermiogram u geneticky výsledky boli ale že abnormálne zlepšenie. Vysoko nad hranicou všetko.. o 3 dni sme mali iui prídeme do car a výsledky už úplne iné

@megan777 hlavne, aby tam niečo bolo... :/ každopádne dám vedieť...