IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@katkaba1 haha ale netreba sa báť, ľahko sa to povie viem, ale fakt je jedna veľká pravda, že čím menej človek číta tak lepšie preňho. Ja som bola od vždy googlistka, cize má pichlo v boku a už som mala 20 diagnóz nájdených a pritom som fakt opak hypochondra, ale moja paranoidna hlava spanikarila haha :D iui sú u nich super hovorím že hlinstak všetko robí tak bezbolestne že ešte keby ti tam dali drink do ruky tak pri troche dobrej vôle si môžeš predstaviť že ležíš na plazí :D
@mims1520 jasneee, súhlasím so všetkým čo píšeš, aj to sama dobre viem, radšej nevedieť nič vopred ale mne celý život vtĺkali doma do hlavy, že je lepšie báť sa ako zľaknúť 😀 tak mi to sakra ostalo 😀 ale že fest 😀 musííííím vedieť všetko vopred aby som sa psychicky vedela pripraviť.
A riešili ste už aj ivf žiadosť či to vôbec ešte? Myslím do ´´rezervy´´ aby ju už prípadne mali schválenú?
Najhoršie na tom celom je, že nevieš ktorý krok bude správny. Možno by sa nám podarilo aj prirodzene niekedy.. len..kedy? A či vôbec? aj bezproblémovým sa roky nedarí niekedy.. ale čo ak práve nám áno? Stále otázky aj keď keby to malo prísť si hovorím že by to už prišlo.. do čerta s tým celým. Celý život si dávaš pozor aby nááááhodou a už keď je čas tak ani za nič to nejde.
Ahojte Dievčatá, tak ste si už robili test? Ako vám vyšiel?
@katkaba1 žiadosť sme ešte neriešili. Som natom fakt tak že další mesiac to asi fakt začneme riešiť . Nejak mám ciťák, že by sme sa k tomu dopracovali tak či tak. Mne raz kedysi jedna pani povedala že budem mat 3 deti a 2 pôrody. A ja že či budem mat jedno adoptované a ona že nie že dvojičky. Takze možno má pravdu a pri IVF nám budú dopriate naraz dve 🙂 a na hlavu sa postávim potom 🙂
@mims1520si po odber vajíčok? Ci po vklade? Kvôli čomu ti dali utrogestan? 😊
@mims1520 No tak na to niečo asi bude 🙂 Môj kolega má s manželkou tiež dvojičky po IVF 🙂 a hovoril, že traja jeho kamaráti majú tiež dvojičky, všetci po IVF. Nevie si to vynachváliť 🙂 Je to asi trochu na palicu ale je to len o tom nájsť si systém 🙂 Ale bude záležať na Tebe.. či chceš vložiť 2 alebo len jedno. Ale neboj nič, Tebe sa to IUI určite podari teraz 🙂 a nejaké ivf nebudeš musieť riešiť😍
@maryka26 Ahoj, mne žiaľ po druhom IUI test vyšiel negatívny.. sme sa rovno objednali na konzultáciu ohľadne IVF. Spomínaš, že sa Ti nepodarilo zatiaľ otehotnieť čo mi je veľmi ľúto.. problém je u Teba či muža? Skúsila by som Brno, ak máš 39 rokov ešte stíhaš cez poisťovňu. Ak sa nám nepodarí v Repromedice tak sa tiež chystám do Brna.
@mims1520 Ja viem...tie percentá sú smiešne. Preto už nepôjdem do ďalšieho, bola som zbytočne tvrdohlavá. Nevadííí, na dobré sa čaká 🙂
Vieš čo, my sme z BA, mne by bolo prípadne Brno lepšie ako Martin. Cez diaľnicu za hodku a pol tempíčkom v pohodičke. Ale ja veľmi verím a dúfam, že ma nesklamú v RM prístupom, a že už 1.pokus bude úspešný a nič ďalej riešiť nebudem musieť okrem kočíku a ružových šatočiek 😀
@katkaba1 ahoj, ja už mám všetky pokusy zo zdravotnej vyčerpané, tak už len ako samoplatca. Brno myslíš Reprofit alebo Helios?Ktoré je lepšie? Problém nemáme žiadny ale keď ostanem tehotná ta stále potratim 4-5tyzdni neudrží sa to, picham si aj Fragmin na riedenie krvy z Hematologii. Výsledky mam už kompletne vyšetrenie sú v poriadku. Ja už naozaj neviem co robiť, alebo nechám všetko na náhodu, ale uvidím ako to vyjde teraz no a ešte máme 1mrazačik,tak uvidime.
@veveka28 ahoj. Som zvedava či sa vam podarili vtedy otehotniet? Prepač je to dost davno čo si na pisala ale som zvedava lebo ma čaka to iste. Idem na iui od darca.
@ronaldoboss ahoj nie ani jeden pokus nevisiel z tých 3 co sme boli. Nakoniec nám vyšlo umelé na prvý krát
Baby, toto je stale pregnyl 5000? Som 11 den po pichnuti pregnylu, 10 den po ovulacii, a 9 den po IUI. Kazdy den od pichnutia pregnylu mam 2 ciarky na tehotenskom teste. Uz par dni sa drzi rovnako silna ciarka. Vcera sa mi zdala slabsia oproti dnes, ale nie som si ista. Mozno som vcera viacej pila vody.
@maciatkoe hmmm ťažko povedať. Za normálnych okolnosti by som povedala
Že to už je tehotenstvo, ale keď testujes každý jeden deň a každý deň máš ducha. Tak je pravdepodobne že je to stále pregnyl. Neviem , mne sa udržal v tele väčšinou len 4-5 dni. Uvidis urob další za dva dni a ak bude silnejšia tak je to bábätko 🙂 netestuj každý deň, len to človeka zmätie
@maciatkoe vieš čo ešte neviem, zatiaľ sa snažím totálne vypustiť z hlavy to, že sa blíži deň keď pôjdem na krv, pripadne si doma spravím test. Nejak to vytesnujem 🙂 akurát si posledné dni meriam bazalnu teplotu, len zo švandy. Predvčerom 37, včera 37.1, dnes 37.2. Ak nepadne nasledujúce dni tak skúsim test. Bodaj by si mala pravdu 🙂 aj keď ja som už nejak mimovoľne hlavou v IVF 🙂
@maryka26 ahoj, myslela som Reptofit. Každemi vyhovuje asi iné, ja som tam ešte nebola ale podľa prečitaneho a skúseností iných by som šla do Reprofitu. Aj keď dúfam, že nebudem musieť. V utorok ideme na konzultaciu ohľadne IVF do Repromedici v Ba.
A protilatky Ti pozerali? Ono niekedy je šialene, že vlastne nikde nie je zasadný problém a aj tak to nejde..ja tomu nerozumiem, naozaj. Desím sa toho aj ja, žiadna z nás nevie ako dopadne. Držim Ti ale veľmi palce, každej z nás ❤

@mims1520 Áno, sme ďalej, je to super ale zároveň je to celé už až tak moc reálne, že ma chytá panika. Ja som čo sa týchto vecí týka strašný bojko, keď neviem poriadne do čoho idem. Môžem si o tom milión krát čítať. Na začiatku som bola hrdinka ešte pred pár rokmi.
Joj, a Tebe sa to už tiež blíži 🙂 uvidíš, že to dobre dopadne 🙂 ja by som asi na krv nepočkala ale zas ja som odjakživa nedočkavec vo všetkom 😀 chcem vedieť hneď všetko a len áno alebo nie, len biele alebo čierne - nič medzi pre mňa neexistuje 😀 Katastrofa ženská som 😀
Aké pocity si mala z IUI u nich?