IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@mims1520 ahoj a už maš za sebou iui alebo ivf?podarilo sa?
@ronaldoboss IVF nie a je to tretie iui. A keďže stále čakám na výsledok toho posledneho, tak tie doteraz sa nepodarili
@maciatkoe .jéééj.blahoželam.a v ktorom centre ste boli?a hned na 1 pokus sa to podarilo?
@ronaldoboss toto bol treti pokus. Prvy krat to skoncilo potratom v 9 tyzdni (ale za to IUI nemoze), druhy krat mi predcasne praskol nedozrety folikul (v jeden den mal len 14 mm, a o 2 dni na sone uz bol prasknuty)- cize zbytocne IUI. A toto je tretie IUI. Snad tento krat sa to podari a babo bude krasne rast, a v januari budeme konecne traja 😊🌷. A v Helios sme boli.
No dievčatá robila som test. Nejaký čo som našla netuším či 10 alebo 20 tkovy. Mala som absolútne prázdny mechúr takze ledva som vytlačila 😂 bol biely tak som ho bachla do kosa. Ale keď naňho pozerám teraz. Je tam duch alebo kanalik alebo niečo. Vidím to bez toho aby som si to nahovarala. Neviem čo to je mouno spravím o další deň dva zas test. Uvidíme

@katkaba1 uverim, až keď uvidím aspon 5 šialene pozitívnych testov :D