icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

mims1520
6. máj 2019

@katkaba1 mne sa zdá že je to farba. Teda zdalo sa keďže som ho vyšmarila :D

katkaba1
6. máj 2019

@mims1520 vsak jasne, farba, farebna čiarka 😀 slabá ale na poslednych 2 fotkach som ju videla 😊😇❤ zatial negratulujem, vo februari som sa tešila predčasne ale sprav si v stredu, o 2 dni a ak to tam bude zas tak Ti budem môct oficialne pogratulovať 😊 a bude to taaam😘

mims1520
6. máj 2019

@katkaba1 ako farba ako natahana chápeš :D najmä tak debilny test že oni zabalia test papierový do fialového plastu a hľadaj potom tam tu druhu čiarku . Spravím určite ale zatiaľ sa mi to (neveriaco Tomasovsky) nezdá. Ale bodaj by ste mali pravdu 💋

katkaba1
6. máj 2019

@mims1520 Ak mysliš rozmočeny test tak to podla mňa nie, taky vyzera inak 😉 ja tam vidim "jasnu" slabučku čiarku, teda tvar čiarky 😊 plus Ti všetko hra do kariet - špinenie, pocity na PMS, kríže.. a vies ako, do tretice všetko dobre 😊🤘

mims1520
6. máj 2019

K@katkaba1 on bol najprv biely jak ľalia. Tento tieňový duch naskočil asi zjavne až v koši. Ako hej kríze brutálne. Ale neviem, mne sa zázraky nejak nedejú preto mouno tomu neverim. Žeby ten posledný pokus pred IVF vyšiel.

mims1520
6. máj 2019

@maciatkoe inak dala
Som si do Googlu fotky tehotenský test 11dpo a kokos 80% fotiek sú total biele testy. Tebe musí nádherne stúpať hcg keď ti krásne už vidno takto pomerne skoro.

katkaba1
6. máj 2019

@mims1520 Ono, nemal by sa odpočitavať po limite, to je pravda ale čitala som veľa pribehov, kde test biely, po limite o hodinu duch a tehu to ozaj bolo. A často sa práve pri 'hrozbe'IVF zadari aj prirodzene..iui je s trochou pomoci to iste, tak nehadž flintu do žita 😊

mims1520
6. máj 2019

@katkaba1 hej ale v koši prázdnom sa
Nemal od čoho naťahať. Najmä j som nečakala ani do vyschnutia a už som ho vyhodila vieš. Neviem... môže byt aj nemusí... ako pri všetkom 🙂

megan777
6. máj 2019

@mims1520 nieco sa tam crta,skus o 2dni rano som zvedava drzim palce

mims1520
6. máj 2019

@megan777 ďakujem, skúsim . Zatiaľ by mi ale telo urobilo službu keby má prestali bolieť tie kríze :D

megan777
6. máj 2019

@mims1520 no mna boleli tiez na zaciatku,potom 2 trimester nic a teraz vsom 3trimestri zase velmi zacali boliet.

mims1520
6. máj 2019

@megan777 ja som
Stále mala bolesti po ultrogestane skôr podbruska. Prvý krát mám bolesti krížov take menštruačné. Preto neviem či už som kompletne Mimo alebo co

mims1520
6. máj 2019

Vždy som sa tak pousmiala z dievčat, ktoré tu dávali negatívy fotiek, že hľadajú ihlu v kope sena. A hla som jedna z nich. Ale extrémne má
Série ten dnešný test, že neviem čo si myslieť. Ale na negatíve sa mi normálne tá čiarka už fakt že zdá

megan777
6. máj 2019

@mims1520 aj ja ju vidim bodaj by, uz potom len tmavla.

mims1520
7. máj 2019

Volali mi z centra že od zajtra idu búracie prace robiť. Takze buď mám prísť teraz :D z rakuska haha, alebo pondelok. Tak som to nechala na pondelok 🤦🏻‍♀️ Bude dlhy týždeň aj víkend ešte

marionen
7. máj 2019

Ahojte baby,tak ja idem na IVF dalsi cyklus...teraz by som mala este podstupit IUI,ale ani vajicka nemam este dostatocne dozrete,tak sa uvidi ci vobec...uz som naladene nana ivf...snad tato metoda uz prinesie babo

mims1520
7. máj 2019

@marionen nám ak nevyjde toto iui ideme tiež. Tak bude super, ak nás budeš informovať, lebo som zvedavá čo nás čaka

katkaba1
7. máj 2019

Tak dámy, my sme dnes boli na 1.konzultácii v RM ohľadne IVF. Dojem dobrý, o 2 týždne výsledky a ďalšia konzultácia. A snáď budeme múdrejší..
Vám všetkým držím na IUI palce ❤

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 super 🙂 a u koho si teda bola ? Už si trosku pokojnejšia ohladne IVF?

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 Fu, meno si asi dobre ani nepamätam - Hlinšťak či tak nejak. Zrovna čo sa mi nepačil na foto 😀 ale osobne super, zatial som spokojna. O IVF sme sa zatial moc nebavili, zobrali mi 5 skumaviek krvi, drahemu tušim 3+spg, mne sono a o 2 tyzdne volam pre vysledky a termin konzultacie.

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 hovorila som ti že je super 🙂 on je neskutočne milý a vtipný. Taký srandovny pán že má človek pocit že prišiel ku kaderníkovi 🙂 chápeš však. On je aj môj lekár 🙂 takze postup liečby podľa výsledkov áno?

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 Áno, mala si pravdu 😉 dufam len, že ma dobry pocit neopusti a historia z iscare sa nebude opakovať.
Postup liečby podla vysledkov, takže vlastne absolutne netušime čo nas čaka nakoniec. Ale vyzera, že sa vyzna a mala som pocit, že by nam chcel uprimne pomôcť tak asi budeme kamoši nakoniec 😊 aj drahemu sa pačil

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 ver mi že keď sa páči mužovi, tak je všetko dobre :D chlapi aby boli v pohode to je zaklad. My ženy sme silnejšie, my zvládneme všetko 🙂)) jasne tak uvidíme my mouno postúpime IVF o trosku skôr ako vy tak budeme všetko referovať 🙂

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 Vy nebudete musieť podstupovať však maš čiarku na teste 😊
Ja nechcem tlačiť ale dufam, že tehu ešte tento rok stihneme ❤

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 ale ... ja mám silnú intuíciu ... a tá mi
Vraví že to bolo falošné “niečo”. Naozaj proste intuícia má ešte nesklamala. Mám
Proste blby pocit z toho skutočne. Toto je extrémne dlhy proces všetko, ale už finisujeme 🙂 takze určite to stihneme neverim
Že nie 🙂 obe !

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 Druhý krát falošný test? Čo si..to by bolo moc. Nebuď falošne optimista ale zas ani zbytočne pesimista - aktualne buď naladená neutralne. Niečo tam proste bolo nech sa braniš ako chceš 😉
Verim aj ja, že to stihneme😊 Ty v značnom predstihu 😀

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 vieš čo, tento neutrálny state of mind,
Ako hovoríš sa mi páči 🙂 budem to mat v hlave a snažiť sa ostať neutrálna 🙂 no ako to minule iui som mala fakt proste super ducha na teste a keď mi volala sestrička že niesom tehotná chcela som jej povedať že “ale ved test....” a bolo mi to trt platne v konečnom dôsledku ako vyšiel test :/ inak dnes mi volala sestrička že štvrtok na krv nemám ísť lebo majú prerábky takze až pondelok. Cize dovtedy možno už aj menstruacia dorazí v prípade ak som negatívna, že nemusím
Merať cestu tam a naspäť. Tá sestrička je taká zlata ona že ako sa cítite? Nerobte ani testy nechajte sa prekvapiť . Len keď mi vola s negatívnym výsledkom (ktorý je možný vydedukovat z prvotného “dobrý deň tu je sestrička ..” nieje nič horšie v tu chvíľku

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 Sestričky su vždy rovnake u daneho Dr? Mala si tu kratkovlasku blondinku? Taka"erdegbaba' na pohlad ale sadla mi.
Ber to ale tak, že teraz si mala pocity, ktore predtym neboli pritomne. Ano, môže a nemusi to nieco znamenat ale niečo je teraz inak. Ja mam taky nejaky pocit, že sa Ti to podarilo. Neviem vysvetliť prečo.
Zla sprava vždy zasiahne, nech sa snažime tvariť sa akokolvek v pohode. Ja som občas nasilu hrdinka, že však som s tym počitala a veď nabuduce to uz vyjde..ale v sprche sama si vždy poplačem.. však to poznaš asi.
ALE - pozri, nech je ako je teraz, nakoniec budu aj tak // 😇

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 jasneeee sprcha je moje obľúbené plakacie miesto 🙂 haha áno čistá taká fajna baba, ale dokáže úplne odľahčiť čokoľvek a tým že k ním chodíme dosť často tak pokecame stále.

katkaba1
7. máj 2019

@mims1520 A ako dlho tam už vlastne chodite? Nám už aj dobrú pôrodnicu poradila, zlatá 😀