IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Volali mi z centra že od zajtra idu búracie prace robiť. Takze buď mám prísť teraz :D z rakuska haha, alebo pondelok. Tak som to nechala na pondelok 🤦🏻♀️ Bude dlhy týždeň aj víkend ešte
Ahojte baby,tak ja idem na IVF dalsi cyklus...teraz by som mala este podstupit IUI,ale ani vajicka nemam este dostatocne dozrete,tak sa uvidi ci vobec...uz som naladene nana ivf...snad tato metoda uz prinesie babo
Tak dámy, my sme dnes boli na 1.konzultácii v RM ohľadne IVF. Dojem dobrý, o 2 týždne výsledky a ďalšia konzultácia. A snáď budeme múdrejší..
Vám všetkým držím na IUI palce ❤
@mims1520 Fu, meno si asi dobre ani nepamätam - Hlinšťak či tak nejak. Zrovna čo sa mi nepačil na foto 😀 ale osobne super, zatial som spokojna. O IVF sme sa zatial moc nebavili, zobrali mi 5 skumaviek krvi, drahemu tušim 3+spg, mne sono a o 2 tyzdne volam pre vysledky a termin konzultacie.
@mims1520 Áno, mala si pravdu 😉 dufam len, že ma dobry pocit neopusti a historia z iscare sa nebude opakovať.
Postup liečby podla vysledkov, takže vlastne absolutne netušime čo nas čaka nakoniec. Ale vyzera, že sa vyzna a mala som pocit, že by nam chcel uprimne pomôcť tak asi budeme kamoši nakoniec 😊 aj drahemu sa pačil
@katkaba1 vieš čo, tento neutrálny state of mind,
Ako hovoríš sa mi páči 🙂 budem to mat v hlave a snažiť sa ostať neutrálna 🙂 no ako to minule iui som mala fakt proste super ducha na teste a keď mi volala sestrička že niesom tehotná chcela som jej povedať že “ale ved test....” a bolo mi to trt platne v konečnom dôsledku ako vyšiel test :/ inak dnes mi volala sestrička že štvrtok na krv nemám ísť lebo majú prerábky takze až pondelok. Cize dovtedy možno už aj menstruacia dorazí v prípade ak som negatívna, že nemusím
Merať cestu tam a naspäť. Tá sestrička je taká zlata ona že ako sa cítite? Nerobte ani testy nechajte sa prekvapiť . Len keď mi vola s negatívnym výsledkom (ktorý je možný vydedukovat z prvotného “dobrý deň tu je sestrička ..” nieje nič horšie v tu chvíľku
@mims1520 Sestričky su vždy rovnake u daneho Dr? Mala si tu kratkovlasku blondinku? Taka"erdegbaba' na pohlad ale sadla mi.
Ber to ale tak, že teraz si mala pocity, ktore predtym neboli pritomne. Ano, môže a nemusi to nieco znamenat ale niečo je teraz inak. Ja mam taky nejaky pocit, že sa Ti to podarilo. Neviem vysvetliť prečo.
Zla sprava vždy zasiahne, nech sa snažime tvariť sa akokolvek v pohode. Ja som občas nasilu hrdinka, že však som s tym počitala a veď nabuduce to uz vyjde..ale v sprche sama si vždy poplačem.. však to poznaš asi.
ALE - pozri, nech je ako je teraz, nakoniec budu aj tak // 😇

@katkaba1 mne sa zdá že je to farba. Teda zdalo sa keďže som ho vyšmarila :D