icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

mims1520
7. máj 2019

@katkaba1 vieš čo ja som
Tam sla už na ženské vyšetrenia rovno ku dr tazberikovej. A od vtedy sme ostali v centre. Prvý krát sme boli tusim v decembri. Ani nie tak dlho len mne to celé tak dlho pripadá

marionen
8. máj 2019

@mims1520 no ale ty to budeš asi riešiť skôr ako ja, ty už čakáš na výsledok IUI, ale ja mám ešte len na druhé IUI ísť...

mims1520
8. máj 2019

@marionen aha tak . Zdalo sa mi že si písala že IVF hned další cyklus 🙂

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 Tak je to už pol roka, to je pomerne dosť dlhý čas.
A Ty si bola aj na nejakých špeci vysetreniach alebo len take tie zakladne? Ja som zatial na žiadnom extra nebola, teraz akurat mi Dr robil genetiku ale inak nič. Všetci mi spominaju hemato a repro.imuno. ale ja by som šla asi až keď by sa IVF nepodarilo..Možno rozmyšlam zle ale pre mňa su tie vysetrenia a čakačky strašne stresujuce a chcem byt čo najviac v pohode zatial ako sa bude dať.

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 no v podstate áno, ale my sme tam niekedy neboli ani mesiac. A prakticky sme chodili len konzultovať postup s tazberikovu. Nechodili sme tam niečo riešiť . Zväčša sme prišli ukázali sme výsledky pokecali čo a ako sa jej zdá. Nám extrémne dlho trvalo preliecit mužov zapal mediac antibiotika a potom sa čakalo 3 mesiace na kontrolný spermio cize to nám presne trvalo 4 mesiace z tých 5 čo sme v centre. Vieš čo my mame za sebou všetko čo bolo treba.
Urologia, hormonálne testy, genetika, HyFoSy. A vieš vo nikde sme nečakali dlho. Urológ hormóny to bolo hneď. HyFoSy tiež. Genetika tam sa čakalo tusim týždeň. Ja by som zvolila opačný postup. Lebo IVF Vám môže neklaplnut preto že sa neodhalí nejaká príčina presne z týchto testov. cize ak bude všetko okej šanca úspechu IVF je skutočne veľká 🙂 takze zahod strach a smelo do toho 🙂 90% tých vyšetrení bolo iba odber krvi. Stalo to dosť veľa peňazí ale zas fakt nás pozreli zvrchu zospodu. Takze nechaj si poradiť hlinstakom ale ja by som skôr riešila testy potom IVF ved to neutečie

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 my sme v podstate čakali dlhšie nato, či sa manželovi po preliečení spermio upraví... alebo nie. Ak by sme mali nejakú diagnózu ktorá sa nedá “opraviť” tak to všetko trvá podstatne kratšie, lebo hneď riešime ivf. My sme však mali príčinu ktorá sa dala “opraviť”, len to trvalo dlhšie. Takze preto sa to natiahlo 🙂 my sme sa stále s tazberikovou smiali natom, že už konečne poďme niečo robiť :D lebo my sme stále iba na niečo čakali :D na výsledky, na preliečenie na neviem čo 🙂

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 Áno, z tohoto hľadiska tomu rozumiem ale aj tak je to na mňa moc. Jednak ťažko znášam už to, že to cele nie je tak ako som si vždy predstavovala, žiadne prekvapenie z nečakaneho tehu nikdy nebude, žiadne vtipné 'som tehotná'.. neviem ako to vysvetliť, jednoducho chcem čo najmenej vyšetreni.. aby to nebolo cele take umele..aj keď už umelšie to byť vlastne už ani nemôže 😞
My čakame tiež stale na niečo. A už ma to naozaj nebavi. Stale niekam chodiť a vlastne aj tak sa nikam nedostať. Takže som možno divna, nezodpovedna a neviem čo..ale ja už okrem nutnych testovani nechcem podstupovať zatial nič.

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 úplne chápem. Na začiatku som z toho bola aj ja komplet mešuge. Teraz je to už lepšie. Inak robila som si další test. Potrebujem poradiť lebo asi som to dodrbala

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 Jeej, ukaaaž 😊

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 ale fakt teraz ono to vyzerá že jasna čiarka ale ja som to dodrbala. Pocuvaj ono to bolo v plastovom obale oranžovom. Minútu nič test biely. Keď som ho nozikom otvárala ten obal a servírkou vyberala tak som vrch tým že to bolo mokré strhla. A tým som podľa mna narusila to farbivo . Lebo toto je v limite ale teraz po uschnuti to vyzerá len ako farbivo nejaké . Ako chápeš . Urobím aj fotku terat

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 pozri toto je teraz . Ale tam kde je šípka to som strhla vrch. A tá akoze čiarka je len rozpita farba vidíš ? Druha akoze čiarka

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 tie čiarky na obale sú jasne bližšie

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 Však ale to maš jasne pozitivne testy 🤘🤘🤘😊😊😊

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 fakt nie pozri na to spodné . Tak to má byt. Bližšie k sebe. Ja som strhla ten vrch a to sa zjavne nejak rozpila tá farba

katkaba1
8. máj 2019

Ale ved na poslednek fotke tie dva spodne testy su uplne jasne pozitivne 😀

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 počuj expertka, Ty čo pre Boha s tymi testami robiš? 😀😀😀 Prosim Ťa, najblizsie si kup test v Ba, tam u vas su nejake šmejdy 😀🙈🤦‍♀️

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 zákon schválnosti :D:D kúpim zo Slovenska určite

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 inak tá posledná fotka to je stiahnuté z netu aby si videla ako tento druh testu má vyzerať. Lebo podl toho je môj komplet negatívny ... chapes

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 Jaaaaaj, sakraa🙈 ale to nevadi, tie testy si trošku dodrbkala čiže odčitať sa neda nič - ani /, ani //. Kľud, pohoda, kup si len taky pasik bez obalu aby si nemusela majstrovať keď to budeš rozoberať 😀😀 Podla mňa tehu si 😉

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 tie prvé fotky sú moje . To posledné som ti dala na porovnanie. Kokos to len mne sa môže rozpadnúť tehotenský test

katkaba1
8. máj 2019

@mims1520 No, takto, Tebe sa nerozpadol, Ty si ho rozmontovala 😀😀😀

mims1520
8. máj 2019

@katkaba1 priznávam :D

megan777
8. máj 2019

@mims1520 ale aj tak nieco sa tam crta ja myslim ze teraz to vyslo.No uvidis ako dalej.

mims1520
8. máj 2019

@megan777 inak, nemáš skúsenosť, ak ti vyjde čiarka celkom Výrazná v limite a po uschnuti testu ostane tieň . Resp že “za mokrá´ v limite tam bola výrazná čiarka a po uschnuti to bolo výrazne menej viditeľne ? Nieje to môj prípad , len sa informujem 🙂

megan777
8. máj 2019

@mims1520
Taku skusenot neviem takto som to az nesledovala,ja som sledovala ci sa tam aspon nieco objavi a 4roky biely test az po IUI som mala ciarku slabunku,ktora kazdym, dnom tmavla,kazdy den som testovala a tmavla,nesla som ani do Heliosu na krv ako mi kazali,isla som k mojmu gynekologovi a tam vyslo hcg100,povedal ze zopakujeme lebo to je malo a potom som mala hcg 900 a neskor potvrdil tehotenstvo,dnes taham 31 tyzden,inak IUI som mala 18.10.2018 a to je na Lukáška a cakam Lukáška.

mims1520
8. máj 2019

@megan777 krása 🙂

megan777
Autor odpoveď zmazal
megan777
8. máj 2019

@mims1520 dakujem tu mam testy aj som ich mala dlho a potom som ich zahodila.

ronaldoboss
9. máj 2019

@megan777 je to tehotenstvo gratulujem tk je vyborna sprava

marionen
10. máj 2019

Takze ja zajtra druhe IUI 🙂