icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

mims1520
10. máj 2019

@marionen zajtra ? V sobotu pracujú kliniky? 🙂 sobota je krásny deň tak budem držať palce

megan777
10. máj 2019

@mims1520 ahoj skusala si testovat este?

marionen
10. máj 2019

@mims1520 jasne, helios robi 7 dni v tyzdni 🙂

mims1520
10. máj 2019

@megan777 nie už nie. Pondelok mám ísť na kliniku na krv plus dostať menštruáciu tak uvidíme ktoré príde skôr 🙂

megan777
10. máj 2019

@mims1520 ok silno drzim palce.

mims1520
12. máj 2019

Tak dievčatá dnes som dostala menštruáciu. Tak mi stláča podbrusko, že som reálne mala problem chodiť. Cize na krv ani nejdem. Hovorím intuícia má ešte nesklamala a tie testy sa mi jednoducho nezdali 🙂 takze další cyklus zjavne IVF

megan777
12. máj 2019

@mims1520 sakra tak to ma velmi mrzi ale aj tak si myslim nieco sa tam dialo ale sa to neudrzalo.ach cakala som lepsiu spravu.☹☹

mims1520
12. máj 2019

@megan777 nevadí, hovorím
Že ja si myslím, keď budem tehotná nejak vnútorne to budem cítiť. Teraz sa mi to celé nezdalo. Uvidíme čo ďalej či hneď IVF alebo čo. Porozprávame doma a dáme plán

katkaba1
12. máj 2019

@mims1520 Ahojček, teraz čitam, že mrcha hnusná dorazila..mrzi ma to, ja som si bola ista, že sa to podarilo po tych Tvojich testoch 😔
Nevadi, podari sa😘 Možno sa tam v RM stretneme 😀

mims1520
12. máj 2019

@katkaba1 ano možno áno 🙂 sme tak nastavený že ideme do toho,
Zrejme
Niet načo čakať. Vy čakáte na výsledky a uvidíte podľa toho teda ?

katkaba1
12. máj 2019

@mims1520 Jasné, aj my sme už tak na tom.
Áno, my teraz čakame na výsledky a uvidime čo nam Dr povie. Či hneď IVF alebo čo..neviem ako to chodí, či hneď na IVF pošlú.

luthien118
12. máj 2019

Ahojte baby, ak vam vyslo IUI, od ktoreho dna ste pocitovali prve priznaky a ake to boli? Momentalne som 6.den po prvom IUI (diagnoza PCO). Obcas ma trochu pobolia prsia a obcas citim nejake pichanie alebo tlaky v podbrusku, inak necitim nic. Hned na 10.-11.den po IUI si spravim test, ale dovtedy nemozem obsediet.. Vopred dakujem za akekolvek rady/skusenosti 🙂

annnnie19
12. máj 2019

@luthien118 skutočne tehotenské príznaky až tak po meškaní menštruácie 1-2 dni. Tiež ma pichalo v podbrušku ale myslím že to ma spojitosť s progesteronom a tým že s moc sledujeme kým čakáme na výsledok😉 istá si budeš až keď urobíš test a rob si ho podľa obulacie na 12 dpo. Tam by uz niečo mohlo byt.

luthien118
13. máj 2019

@annnnie19 dakujem 🙂

mims1520
13. máj 2019

@katkaba1 chápeš že som volala sestričke že som dostala menštruáciu že zbytočne budem
Chodiť na krv. Ale že musím prísť aj tak lebo oni si to musia potvrdiť či čo 🙄 tak už sme si dali aj konzultáciu rovno na štvrtok nech tam ideme aspoň za nejakým rozumným účelom

katkaba1
13. máj 2019

@mims1520 Hm, no berú to poctivo asi. Na jednu stranu Ťa chápem, keď máš MS je mini šanca len, že by to aj tak bolo tehu. No na druhú stranu chápem aj ich, že to potrebujú mať na 100% potvrdené. Vidíš ale, nakoniec dobre, aspoň ´´zabijete´´ 2 muchy jednou ranou.
Inak - ja neviem ako ostatné centrá ale napr. mňa u nich udivuje aj to, že pri IVF vraj potrebuješ priniesť notárom overený súhlas s vykonaním IVF. V inom centre som sa s tým nestretla, resp. ani som o tom nepočula. Takže asi berú veci naozaj vážne.
Mali sme ísť pôvodne aj my vo štvrtok na konzultáciu ale vraj ešte nebude genetika, že to posielajú do Martina či kam. Tak až v piatok budem volať či už sú. Skoro sme sa tam stretli 🙂 Budem držať palce 🙂 Potom referuj 😀

mims1520
13. máj 2019

@katkaba1 budem určite sama som zvedavá že kedy sa odštartuje cely proces. Zatiaľ som však presvedcena že robíme dobre rozhodnutie. Áno jasne mám predtým
Rešpekt ale nastavená som pozitívne. Áno? Mne to vôbec nespomínala. Ešte po bratislavských notároch budeme behať no super :D hej u nás genetika trvala tiež asi 10 dni alebo koľko ale my sme boli inde, u dr. Cernakovej. Akurát aj dnes sme sa u nej stavili po vitamíny. Ja som začala brat tiež pred odobratím vajíčok nech to podporím akokoľvek môžem. Ona je taká zlata babička. Akurát sa môj muž smeje že ešte ani nevojdeme a už nám vystavuje “fakturku na 300€” 😂

katkaba1
13. máj 2019

Mne to hovorila keď som tam volala/pisala ohladne zakladnych informácii, že ako to u nich funguje a aký je postup keď tam chceme isť. Tak mi poslala mail kde spominala aj notára - že pred samotnym úkonom IVF potrebuju ten overený súhlas.
A aké vitamíny berieš? Ja som počula, že je velmi dobrá cvikla a ananás. Tak sa budem radšej ládovať takto ako umelinami. Ja tým "zázrakom" moc neverim. Môj bral aj te drahý Folandrol a výsledky po boli ešte horšie ako pred. A myslim, že tými hormonmi čo do nás budú pchať budú tie vajká aj tak v dostatočnom množstve - či sa dá ich kvalita podporiť reálne to neviem. Ja akurat kys.listovú si dávam, preventivne B-komplex a D vitamin + Indonal. Ale to kvôli hraničnej cytológii.
A čo za zázrak Vám dáva za 300€?🙈

mims1520
13. máj 2019

@katkaba1 nie ako to sa smejeme že 300€. Väčšinou je to viac :D Ale nevieš si predstaviť koľko peňazí sme u nej nechali. Ale muzove lieky 80€ moje 60€. Fertilovit berie a jemu vylepšilo to spermio 5 násobne. Naozaj. Porovnávali sme to s folandrolom u geneticky myslím
Zloženie a omnoho viac účinných látok to malo. Geneticka povedala že na fertilovit by nevyhadzovala prachy že to je slabé. A mne dala
Tusim
Tiež fertilovit ale combi , jednoducho pre ženy aby vajíčka som mala podporené. Sú to dve tabletky a sacik každý den

mims1520
14. máj 2019

@katkaba1 inak prestala som krvácať ... už včera poobede . Zas somnou telo manipuluje 😂

ronaldoboss
14. máj 2019

@mims1520 a kedi pojdeš na krv v centre ?

katkaba1
15. máj 2019

@mims1520 Ejjha, tak nakoniec možno bude malé veľké prekvapenie 🙂 Bodaj by.. výnimka potvrdzuje pravidlo 🙂
A tie vitamíny Fertilovit Vám dávajú na predpis?

megan777
15. máj 2019

@katkaba1
@mims1520 no ved ja som hovorila ze to mozno vyslo.Ze sa tam deje nieco no to som zvedava bodaj by to vyslo.

mims1520
15. máj 2019

@megan777 ale ... 😂😂 úplný blud určite . Ale stále nekrvacam tak neviem ... jednodňová menstruacia je nový vymysel môjho tela

mims1520
15. máj 2019

@katkaba1 nie nie . Len si zájdeme ku genetické po nich stále . A nie čosi určite to nevyšlo ved som mala normálne menštruačné bolesti aj krvacanie . Síce len deň ale bolo

kofeinka
15. máj 2019

@mims1520 no nebola by som si taka ista 🙂 tiez ti prajem dobre spravy. Stale vas tak tisko sledujem a hovorim si co to je za dobu ze je nas tak vela. Ja s muzom uz 6 rokov a nic a niekto ani netusi a bam. :(

mims1520
15. máj 2019

@kofeinka je nás mega veľa... naozaj ... podľa mna naša (ľudská) plodnosť extrémne klesá. Hrozná doba. Toto je podľa mna najnáročnejšie, keď nikde nieje zjavne problem a napriek tomu sa nedarí. Môj muž to zhodnotil tak, že on by radšej mal nejaký výsledok horší aby vedel že aha toto je problem. Keď mu chodili same top výsledky hormónov urologia tak normálne som nanom videla, že sa teší, Ale zároveň je to take polovičné tesenie presne preto že super som zdravý tak kde je potom problem 🙂 čo sa týka mna nieee neverim určite. Mne sa take “zázraky” proste v živote nedejú 🙂 niesom pesimista, ale veľa veci, ktoré k mnohym ľuďom len “tak priskocili” mám ja fakt oddrete, som športovkyňa cize ja verím v dobrý víťazný koniec za každých okolnosti, ale zas si viem reálne zhodnotiť. Tá moja menstruacia je resp bola fakt zvláštna, ale skôr to proste len prisudzujem tomu že telo sa zariadilo :D

mims1520
15. máj 2019

Och dievčatá tak extrémne má boli podbrusko ... a krvacanie nikde. Zajtra sa opýtam lekára, či má nemôže prehliadnuť, či nemám nejaký zapal alebo čo

katkaba1
16. máj 2019

@mims1520 Daj vedieť ako si dnes dopadla.. som strašne zvedavá, ja nevylučujem absolútne možnosť, že sa Ti to mohlo podariť.. máš dosť zvláštne stavy 🙂 zápal si nemyslím, že by si takto narýchlo´´schytala´´.. skôr by som povedala, že sa dejú nejaké zmeny v maternici a preto tie tlaky a bolesti v podbrušku. Test si už neskúšala vôbec?

mims1520
16. máj 2019

@katkaba1 nie netestovala som, prišlo mi to extrémne zbytočne keďže som menštruáciu dostala. Jedine čo je divne, že som tu akoze menštruáciu dostala skôr, ja mávam dlhé cykly ale pravidelne cize mala prísť pondelok. No a to že trvala deň. Stále čakám že sa to spustí ale zatiaľ nič. Skúsim sa opýtať lekára že čo mi povie