IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Tak dievčatá dnes som dostala menštruáciu. Tak mi stláča podbrusko, že som reálne mala problem chodiť. Cize na krv ani nejdem. Hovorím intuícia má ešte nesklamala a tie testy sa mi jednoducho nezdali 🙂 takze další cyklus zjavne IVF
Ahojte baby, ak vam vyslo IUI, od ktoreho dna ste pocitovali prve priznaky a ake to boli? Momentalne som 6.den po prvom IUI (diagnoza PCO). Obcas ma trochu pobolia prsia a obcas citim nejake pichanie alebo tlaky v podbrusku, inak necitim nic. Hned na 10.-11.den po IUI si spravim test, ale dovtedy nemozem obsediet.. Vopred dakujem za akekolvek rady/skusenosti 🙂
@luthien118 skutočne tehotenské príznaky až tak po meškaní menštruácie 1-2 dni. Tiež ma pichalo v podbrušku ale myslím že to ma spojitosť s progesteronom a tým že s moc sledujeme kým čakáme na výsledok😉 istá si budeš až keď urobíš test a rob si ho podľa obulacie na 12 dpo. Tam by uz niečo mohlo byt.
@annnnie19 dakujem 🙂
@mims1520 Hm, no berú to poctivo asi. Na jednu stranu Ťa chápem, keď máš MS je mini šanca len, že by to aj tak bolo tehu. No na druhú stranu chápem aj ich, že to potrebujú mať na 100% potvrdené. Vidíš ale, nakoniec dobre, aspoň ´´zabijete´´ 2 muchy jednou ranou.
Inak - ja neviem ako ostatné centrá ale napr. mňa u nich udivuje aj to, že pri IVF vraj potrebuješ priniesť notárom overený súhlas s vykonaním IVF. V inom centre som sa s tým nestretla, resp. ani som o tom nepočula. Takže asi berú veci naozaj vážne.
Mali sme ísť pôvodne aj my vo štvrtok na konzultáciu ale vraj ešte nebude genetika, že to posielajú do Martina či kam. Tak až v piatok budem volať či už sú. Skoro sme sa tam stretli 🙂 Budem držať palce 🙂 Potom referuj 😀
@katkaba1 budem určite sama som zvedavá že kedy sa odštartuje cely proces. Zatiaľ som však presvedcena že robíme dobre rozhodnutie. Áno jasne mám predtým
Rešpekt ale nastavená som pozitívne. Áno? Mne to vôbec nespomínala. Ešte po bratislavských notároch budeme behať no super :D hej u nás genetika trvala tiež asi 10 dni alebo koľko ale my sme boli inde, u dr. Cernakovej. Akurát aj dnes sme sa u nej stavili po vitamíny. Ja som začala brat tiež pred odobratím vajíčok nech to podporím akokoľvek môžem. Ona je taká zlata babička. Akurát sa môj muž smeje že ešte ani nevojdeme a už nám vystavuje “fakturku na 300€” 😂
Mne to hovorila keď som tam volala/pisala ohladne zakladnych informácii, že ako to u nich funguje a aký je postup keď tam chceme isť. Tak mi poslala mail kde spominala aj notára - že pred samotnym úkonom IVF potrebuju ten overený súhlas.
A aké vitamíny berieš? Ja som počula, že je velmi dobrá cvikla a ananás. Tak sa budem radšej ládovať takto ako umelinami. Ja tým "zázrakom" moc neverim. Môj bral aj te drahý Folandrol a výsledky po boli ešte horšie ako pred. A myslim, že tými hormonmi čo do nás budú pchať budú tie vajká aj tak v dostatočnom množstve - či sa dá ich kvalita podporiť reálne to neviem. Ja akurat kys.listovú si dávam, preventivne B-komplex a D vitamin + Indonal. Ale to kvôli hraničnej cytológii.
A čo za zázrak Vám dáva za 300€?🙈
@katkaba1 nie ako to sa smejeme že 300€. Väčšinou je to viac :D Ale nevieš si predstaviť koľko peňazí sme u nej nechali. Ale muzove lieky 80€ moje 60€. Fertilovit berie a jemu vylepšilo to spermio 5 násobne. Naozaj. Porovnávali sme to s folandrolom u geneticky myslím
Zloženie a omnoho viac účinných látok to malo. Geneticka povedala že na fertilovit by nevyhadzovala prachy že to je slabé. A mne dala
Tusim
Tiež fertilovit ale combi , jednoducho pre ženy aby vajíčka som mala podporené. Sú to dve tabletky a sacik každý den
@mims1520 a kedi pojdeš na krv v centre ?
@kofeinka je nás mega veľa... naozaj ... podľa mna naša (ľudská) plodnosť extrémne klesá. Hrozná doba. Toto je podľa mna najnáročnejšie, keď nikde nieje zjavne problem a napriek tomu sa nedarí. Môj muž to zhodnotil tak, že on by radšej mal nejaký výsledok horší aby vedel že aha toto je problem. Keď mu chodili same top výsledky hormónov urologia tak normálne som nanom videla, že sa teší, Ale zároveň je to take polovičné tesenie presne preto že super som zdravý tak kde je potom problem 🙂 čo sa týka mna nieee neverim určite. Mne sa take “zázraky” proste v živote nedejú 🙂 niesom pesimista, ale veľa veci, ktoré k mnohym ľuďom len “tak priskocili” mám ja fakt oddrete, som športovkyňa cize ja verím v dobrý víťazný koniec za každých okolnosti, ale zas si viem reálne zhodnotiť. Tá moja menstruacia je resp bola fakt zvláštna, ale skôr to proste len prisudzujem tomu že telo sa zariadilo :D
Och dievčatá tak extrémne má boli podbrusko ... a krvacanie nikde. Zajtra sa opýtam lekára, či má nemôže prehliadnuť, či nemám nejaký zapal alebo čo
@mims1520 Daj vedieť ako si dnes dopadla.. som strašne zvedavá, ja nevylučujem absolútne možnosť, že sa Ti to mohlo podariť.. máš dosť zvláštne stavy 🙂 zápal si nemyslím, že by si takto narýchlo´´schytala´´.. skôr by som povedala, že sa dejú nejaké zmeny v maternici a preto tie tlaky a bolesti v podbrušku. Test si už neskúšala vôbec?
@katkaba1 nie netestovala som, prišlo mi to extrémne zbytočne keďže som menštruáciu dostala. Jedine čo je divne, že som tu akoze menštruáciu dostala skôr, ja mávam dlhé cykly ale pravidelne cize mala prísť pondelok. No a to že trvala deň. Stále čakám že sa to spustí ale zatiaľ nič. Skúsim sa opýtať lekára že čo mi povie

@marionen zajtra ? V sobotu pracujú kliniky? 🙂 sobota je krásny deň tak budem držať palce