IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@12didi12 no tak ja ked som bola na 10. den mala som jeden 14 mm a dva male folikuly...na 13. den mal ten co mal 14 mm uz 20 mm a z toho som ostala tehotna...viac folikulov neprasklo...pravdepodobne aj tebe bude ovulovat len ten 15mm...ale uspech inseminacie nezavisi od mnozstva prasknutych folikulov...ja som mala mesiac predtym dve ovulacie a nevyslo to...trochu je potrebne to aj pustit z hlavy...nechat to na "vyssiu moc"...aj ked rozumiem,ze je to tazke..mne pomohlo,ze sa doktori tvarili a vyjadrovali,ze je miziva sanca..tak som to tka aj brala a kaslala na to...ze ok..podstupime to druhy raz a potom sup na ivf a boli sme sokovani...mesiac predtym som sa hrozne sledovala a nahovarala si a zostala som sklamana...
@marionen ja mam len veľký strach s toho, že som pred vyše dvoma mesiacmi mala "asi mimomaternicove tehotenstvo" podľa CAR, nevedia to na isto a vraj mam asi ľavý vajcovod nepriechodny ale vtedy som mala ovu z pravého . Nie je potom riziko, že sa to zopakuje keď mám aj na ľavo ovu??
Ja idem teraz baby predcasne do centra na kontrolu,lebo odkedy viem,ze som tehotna,tak spinim,tak drzte palce,nech je vsetko v poriadku...
@marionen tak mi to povedal Dr v CAR.. Ale nepovedal to s určitosťou.. Vraj skúsime jeden krát inseminaciu a potom sa to bude riešiť.. Len nechcem riskovať aby sa to neopakovalo 😣 budem si musieť vyžiadať toho istého doktora nech mi to poriadne všetko vysvetli lebo mi to už príde také všetko rýchlo rýchlo... A budem ti držať palce aby bolo všetko v poriadku ❤️
@12didi12 mne povedali že môžeme urobiť všetko správne, ale ak je niečo nepriechodné tak zbytočne zaplatíme, zbytočne iui, zbytočný cely úkon jednoducho. HyFoSy sa proste pred iui robí. A dáva to samozrejme logiku že to treba skontrolovať, lebo ak tam
Je nejaký zrast alebo niečo a vajíčko sa nedostane tam kde má , tak potom je iui na prd. Skus sa o tom informovať 🙂
@marionen mne ju robili hneď. Mne hovorila dr v Repromedice že bez toho je robiť iui blud. Lebo to môže celé natom zlyhať a my vyhodíme prachy a proste cely úkon zbytočný . Že HyFoSy je 3 min vyšetrenie ktoré veľa odhalí. A dava mi to zmysel. Jasne že preháňam ale aj u zubára najprv lekár zub nevytrhne a až potom nezisťuje či je zdravý :D toto mi príde tiež niečo čo by sa malo spraviť pred úkonom. Jasne že pacientka to môže odmietnuť lebo podmienka to tusim nieje
Baby a na kolkatý deň cyklu ste išli na ultraz.kontrolu?? Lebo ja mám ísť na 11. Nie je to neskoro?😳 a vychádza to rovno na štvrtok.čo ak budem mat ovulku cez víkend? Čo v takom prípade robia dr??
Ďakujem za odpovede!
@simulienka22 ja som chodila pár dni pred iui. 11-12
Deň cca skontroloval, hneď podľa situácie povedal
Že kedy si pichnúť hcg a bolo. Nebol oni to vedia načasovať 🙂
@marionen tak raz som mala taký dosť silný zápal močových ciest asi tak 5 rokov dozadu.. Tak hádam to bude v poriadku no len sa bojím toho, že sa to zopakuje moja psychyka by to už asi nezvládla 😣 zajtra idem znova na sono tak sa tam na všetko opýtam.. Len dúfam, že to zase nepôjde ako na bežiacom páse a nestihnem nič
@mims1520 a čo ak to výjde Zrovná na víkend?😭😭
Baby u mna to vyzera dobre...hcg stupa 🙂
@simulienka22 Nepanikár :D pichnes si skôr alebo neskôr neboj sa lekár to nacasuje. Uvidis po kontrole . Vedia čo robia. Nikdy sa mi nestalo žeby sa zo nedalo. Vždy to načasovali tak aby to bolo čo najlepšie

Ahojte. Tak ja som dnes dostala negatívny výsledok po prvej IUI... Odporučili mi ísť na druhú, ale dávam si pauzu, mam toho akosi celkom plne zuby... Však niektoré viete 😐☹️... My sme 1x otehotneli po roku snaženia, neuspesne. Ďalšie 2 roky sa už snažíme a nič, dokonca že sme obidvaja úplne v poriadku, už sme aj vitamíny užívali, atd... Tak ja už neviem... Je tu niekto s podobným osudom?