IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@12didi12 ahoj mne tiez chceli aby som si dala zistit priechodnost vajcovodov,ale ja som si to nedala,potom som sla na vlastne riziko do toho,lebo v Heliose si to ziadali ,potom som isla na IUI ako som uz pisala vyssie po 4rokoch,robili mi ju na 13den cyklu a vyslo hned na prvy krat a inac neverila som ze to vide vobec som
si to nepripustala a vyslo,drzim palce kocky .
@mims1520 si skvela!☺️ Aj ste mali nejaké spešl výživu? Čo je dobre na tvorbu vajíčok? Čítala som že ananás, či?😁
@simulienka22 vieš coooo, ten tusim na uhniezdovanie. Ja mám kúpené Fertilovit F. Mala som inofolic, ale geneticka povedala že je to dosť slabé. Takze ja mám toto a muž má mužský Fertilovit. Sú dosť drahé, ale
Manželovi fertilovit skutočne spravil so spermiogramom zazrak. Ja mám dobrú ovarialnu rezervu, takze mna nikdy nestimulovali, lebo nebolo treba. Ale keďže sa chystáme na IVF chcela som podporiť vajíčka ako len môžem 🙂
Ahojte , po kolkatich dnoch od IUI ste si robili test ?
@megan777 to je super krásne bruško. Ja som bola na iui minulý rok v októbri v 39r no nevyšlo to bolo to naše prvé iui. Bola som sklamaná že to nevyšlo no asi to tak malo byt. Teraz čakám na výsledky z reprodukcnej imuno uvidíme čo zistia a potom sa uvidí co ďalej.
@butterfly333 drzim vsetkym dievcatam palce.
Ahojte baby tak IUI mame naplánovanú na nedeľu, no som nejak na pochybách aby folikul nepraskol skôr 🤔
@12didi12 v nedeľu?😱 to aké centro je otvorené na víkend?
@simulienka22 helios v Martine 😊
@12didi12 och to je super a to máš kolkaty deň cyklu?
Myslíš že aj iscare v Martine to tak ma?
@simulienka22 16 DC mi to vychádza 😊 aj teba čaká IUI?.. Fuuu tak to ti neviem povedať 🙄
@12didi12 na 11DC mám ísť na ultrazvuk vo štvrtok budúci 🙈
@simulienka22 budem držať palce 😊✊
@megan777 baby ja už tomu nerozumiem. Dnes som volala do centra lebo som chcela vedieť kto mi bude robiť IUI a sestrička povedala, že vraj v nedeľu tam mam napísané iba sono 🤔 pritom sme doktora pochopili tak, že v nedeľu už bude IUI. Chcela by som sa ešte spýtať, pri akej veľkosti folikulu vám bol pichnuty pregnyl a následne za koľko ste išli na IUI??
@12didi12 ahojte čo je to folikul? Prepačte čakám ivf a vôbec neviem onom nič vdaka za info
@ronaldoboss folikul je obal, v ktorom dozrieva vajíčko 😊

@marionen tak hádam to bude ako píšeš.. Som zvedavá ako to dopadne.. Určite bude, musí a nemáš začo 😊 a ty si koľko IUI podstúpila?