IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
A tie dvojicku su z prvej inseminacii
@lienka1705 dakujem dievcence dakujem.
@babyttcirl my sme mali dve iui tusim oktober a november. Potom som prirodzene otehotnela v januari 2017. V oktobri sa narodil maly a s dalsim som otehotbela tiez prirodzene september 2018. Tak mam doma dve male deticky 🙂 ak ta nieco zaujima napis spravu a drzim palce
Ahojte kedze sa chystame aj my na iui zaujimalo by ma ake lieky vam dali či injekcie vam dali mne dal clostyl iba nic viac no uz teraz viem ze ten clostyl mi nezaberie nic somnou ten liek nerobi silou mocou nas hnaju do IVF no to( chceme nakoniec ) kedy uz nebude ziadnej moznosti kludne mozte napisat aj ip rada popisem o tom ďakujem
@simkamatko ja som mala len clostylbwgyt 1 tabletku denne 3 dni a po 10 dňoch žiadne vajcko na 14 deň folikul 1 veľký 24mm v ten deň mi pichli to HCG ale nie pregnyl to druhé na O na druhý deň inseminacia ovulacia viem že bola v ten deň a o 14 dni kontrola. Tehotná vďaka bohu všetko Ok. Držím palce 🤞
@annnnie19 dakujeme buduci cyklus sa chystame no doktor nas odhovala ze zbytocne vyhodene 120€ ze mame sa dat na IVF za 2000€ .....
@simkamatko posla toho aký mate problém. Práve u mna to bolo naopak doktor ma presviedčal nech vyskúšam IUI aspoň 2x
@annnnie19 neovulujem ostatok vsetko v poriadku
@simkamatko ani nám iui nepomohlo snažíme sa vyše roka a pol. Tiež rozmýšľam nad IVF mam už 40r a poisťovňa už nič nepreplaca. Koľko máš rokov?
@simkamatko ak ti navodia ovulaciu neviem prečo by IUI nemalo vyst ak je ostatne OK ak ešte máš možnosť vyskúšať tak by som na to IUI šla a tých 200€ obetovala
@annnnie19 chcem vyskusat iui urcite
@butterfly333 my sa snazime 8 rokov mala som jeden potrat za sebou od vtedy sa nam nedari mam 28 rokov
@simkamatko a boli ste na reprodukčnuj imuno?
@simkamatko my sme sa snažili 7 rokov 2x biochemické a prvé iui vyšlo. Tiež mam 28. Ja PCO a on blby spermiogram.
@butterfly333 ano boli tam je vsetko v poriadku
@annnnie19 ako mal tvoj partner blby spermiogram? Ja minuly rok uz 4 biochemicke 🙂
@babyttcirl mal nízky počet, zlu morfológiu a pomalé. Začal brat florandol a zinok tri mesiace pred IUI a mal tak že sa dalo povyberať hlavne počet sa riadne zvýšil. Predtým bral všelijaké vitamín a zlepšenie iba trochu. Ale každý chlap je asi iný.
@simkamatko ahoj my sme tiez mali naplanovane umele ale skusili sme este predtym inseminaciu..dali mi clostibegyt a pregnyl..hned na prvy krat sa podarilo ...mame trojrocneho synceka ...
Ja som po druhom IUI a neuspesne
Manzelovi z genetiky spermii vyslo vsetko dobre okrem jednej veci .Ma zlu morfologiu co to znamena?prosim vas mate s tym skusenost?co pomoze ?Bol na heliospermiograme v Mt v Heliose
Ahojte.. Ak by ste niektora potrebovala decapeptyl... Ostal mi po ivfku.. Píšte do spravy.
Ahojte, My mame za sebou nasu prvu inseminaciu. Pondelok ideme na testy. Brali sme clostlbegyt 5-9 dc 1 denne 50mg. 11 den kontrola / 2 folikuly pripravene.
Ovitrelle pichnuty a 36 hodin neskor inseminacia. Kvailta spermii - normospermie.
Tehotenstke testy pripravene a ja nedockava.
Klinika - Repromedica.
Ma niekto skusenost?

Ahojte, tak sme po mesačnej pauze isli 3.9.na druhé IUI. Uvidíme ako dopadneme. Prvé IUI robili na 12DC, toto az na 16DC. Musela som ist 2x na kontrolu po Clostile.. Lebo nebol žiadny dominantny folikul 😏. Tak dufam, ze to nebolo uz neskoro. Robili niektorej z vas takto neskor IUI?

Aj ja sa pripajam ku gratulacii je nadherny