IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@ronaldoboss podarilo, dcerka ma uz 7 mesiacov
@mouse14 a ne mali ste rizikove tehotendtvo ?všetko bolo piriadku?lebo mne sa pidarilo tidž na 1pokus ivf a som 10tyždni a triška sa bojim aby sa nd objavili neake komplikacie.
@ronaldoboss mala som rizikove, ale len kvoli potratom ktore boli....okrem nizkeho tlaku mi nebolo nic....a nebojte sa vsetko bude dobre.Ak by nieco kludne piste sukromnu spravu
@butterfly333 ja dúfam, že tebe to vyjde, prečo myslíš že nie?mysli pozitívne, budem držať palce a daj potom vedieť 🙂
@sasenka4 snažím sa nemyslieť na to. Verím že sa to už podarí no ak nie ide sa ďalej. Len človek má trochu strach ze sa to zas nepodarí no aké človek mieni a pán Boh mení. Vy ako idete ďalej iui ci IVF?
@butterfly333 ahoj. No ako si dopadla? Dúfam, že aspoň ty dobre 😉
@sasenka4 ahoj este som nebola som len 3dc tak až na 11dc idem na folikulometriu.
Baby nejaké dobré rady overené skúsenosti pred IUI?
Caka niektoru z Vas teraz niekedy IUI? My ideme s drahym zajtra na IUI. Folikul mal dnes 20mm, aj pregnyl uz mam pichnuty.
@maciatkoe ahoj aj ja idem zajtra ráno na IUI o 6:30 kam chodíte? My gyn five nitra.
@butterfly333 helios 😊. Ake si mala folikuly a vysku sliznice? A pregnyl uz mas tiez pichnuty? 😊
@butterfly333 ja som dnes mala vysku sliznice 11 mm, tak zajtra nas obe caka IUI 😊
@maciatkoe áno držím palce kedy tam máte byť?
@maciatkoe cítiš nejaké bolesti teraz v podbrušku po tej inj? Mňa začína bolieť podbrušku to bude asi už ovu snáď to zajtra vide dobre.
@butterfly333 zajtra rano mame IUI. A aj ja citim podbrusko, a aj ten ovulacny priesvitny hlien mam. Dufam, a verim, ze zajtra bude aj vas a aj nas uspesny den, a obe otehotnieme ❤😊
@maciatkoe Moooc nám držím palce dnes
@butterfly333 ahoj, tak my uz sme po IUI 😊. 11 decembra budem robit test, a verim ze pod stromcek budeme mat s drahym ten najkrajsi darcek ❤.
@maciatkoe ahoj mne dnes IUI robili ráno presne o 8h. Takže ja už oddychujem doma. Test si nemám robit zbytočne sa stresovat mám prísť 13.12 na krv. Tak ja testovať ani nebudem nakoľko testy nekupujem a ani nemam doma.Od dnes vkladam progesteron a picham fraxik.
@butterfly333 ja to mam presne opacne ako ty 😊, ja na krv pojdem len ak budu 2 ciarky na teste, inak nepojdem na krv, a testy si veru nakupim 😊. Ja duphaston beriem od zajtra, uz par dni beriem anopyrin, a ked budem mat 2 ciarky mam ist na hematologiu a budem si pichat clexan.
@maciatkoe ja už mám za sebou 6x ma a raz v 22tt som rodila mŕtve. Aj keď mám dve zdravé deti s prvého manželstva no s terajším sa nedarí naposledy minulý rok v juni v 6tt som potratila od vtedy nič .Tak ja fraxik koli tomu aj tej trombofilii picham už od dnes.
@butterfly333 ja mam za sebou 3 potraty - v 6 tyzdni, v 9 tyzdni a v 6 tyzdni, nikde na ziadnom vysetreni mi nic nenasli ako dovod potratov. Vsetko mam vraj v poriadku. Preto ako prevenciu beriem anopyrin a po potvrdeni tehu si budem pixat clexan. Vraj v 90% za dovod potratov moze krv, a nie vsetko sa da z krvi zistit. Teraz prvy krat beriem anopyrin a prvy krat budem pichat clexan ak sa postasti a budu dve ciarky. Ak nebudu v januari uz ideme s drahym na IVF.
@butterfly333 ahojky drzim palce.Uz aby to vyslo.Na iui ste pisali aj ziadost do poistovne?My asi tiez skusime najprv iui.
@butterfly333 A prosim ta ako to prebieha -iui?
Oni urobia zakrok aj keby sa vajicko uvolnilo,ze by ho uz nevideli?
@majinka81 ahoj žiadosť sme žiadnu napísali.No zákrok robia tak teda ja som bola v pondelok na 11dc na folik vzali krv spravili sono potom mi v ten deň o 14h volali kedy si mám pichnut ovitrelle to bolo v stredu a dnes v piatok sme tam prišli manžel odovzdal spermie a tie prečistili a asi po hodine mi ich vstrekli do maternice. Teraz už len čakať.
@butterfly333 jej super,tak uz len cakat.A platili ste za iui? Alebo lieky?
@majinka81 no za IUI 150€ ovitrelle 23€ letrozol 12€ a progesteron už neviem ten mám z minula čo mi ostal.

Dievčatá prosím nemá niekto na predaj Clexane 0.4? Ďakujem 🙂