IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@majinka81 poisťovne to nepreplacaju. Ďakujem veľmi pekne dúfam že sa to už konečne po dvoch rokoch podarí.
@maciatkoe máš nejaké bolesti alebo niečo po IUI? Lebo ja zatiaľ nič ma nebolí lebo keď sme boli na IUI prvý krát tak som mala bolesti doma .Teraz nič.
@butterfly333 pobolieva ma raz na lavo a raz na pravo. Ja som uz 2 krat po IUI otehotnela, a verim, ze tento krat sa to tiez podari, a tento krat ze uz babatko bude rast ako ma.
@maciatkoe nam prvé IUI nevyšlo no vtedy som mala aj bolesti teraz zatiaľ nič.tak už len čakať.
@butterfly333 veru uz len cakat a verit ❤, teraz pred vianocami to cakanie rychlo ubehne 😊. My s drahym sme mali vcera a aj dnes dovolenku 😊.Buduci tyzden mikulas, a zdobime stromcek, a ani sa nenazdame a budem robit test a ty pojdes na krv 😊. Verim, ze obe budeme tehotne 😊
@butterfly333 ahoj, aj ty mas take divne pocity v bruchu? Ja mam normalne cely den take pocity, ako ked mi ma prist menstruacia. Pobolieva ma a tak. To ma predtym ked to vyslo 2 razy ani raz nepobolievalo. Tak mam pocit, ze to teraz proste nevyjde 😕.
@maciatkoe ja nic neviem nesledeujrm to len ráno ako by ma na ľavej strane tak pichlo divne. No ja nato nechcem mysliet idem ďalej akoby žiadne IUI nebolo.
@maciatkoe ahoj ako? Neskúšal si test? Ja zatiaľ nie.
@butterfly333 ahoj, este je skoro na test 😊, to by ti len pregnyl ukazalo. Az buduci tyzden sa oplati testovat 🌷🌹
@maciatkoe ja viem ja testy ani nechcem robit lebo minulý rok som mala z ovitrelle ešte na 13den ducha.
@maciatkoe ahoj ako sa cítiš niečo nové? Ja mám pocit že to zas nevyšlo ja viem že je ešte skoro no mám tušaka
@butterfly333 ten isty pocit co ty mam 😕
@maciatkoe @butterfly333 Baby, myslite pozitivne.. ja som tiez mala pocit ze to nevyslo a naozaj to nevyslo.. 3x.. :( tak mozno pomoze aj pozitivne myslenie k tomu, aby sa to vseto podarilo 🙂 drzim vam palceky
@sasenka4 Podla mna je jedno, ci clovek veri, ze IUI vyjde 🌹. Ja som nikdy neverila, ze IUI nam s drahym vyjde, nakolko aj tu na koniku som citala same, ze IUI nevyslo. V podstate som bola na to 2 krat, ze iba to skusime pred IVF, ale ze bez sance. A oba razy som aj napriek nedovere IUI otehotnela. Sice to skoncilo potratmi, ale za to IUI nemoze. Prvy krat beriem anopyrin, a ak otehotniem budem si pichat prvy krat clexan. Tak verim, ze najblizsie ked otehotniem, ze sa nam konecne narodi babo ❤. Ak nam nevyjde IUI, v januari ideme na IVF. Bojujeme dalej 😻. A dakujem, za drzanie palcekov ❤🌹
@sasenka4 máš pravdu no uz len čakať či z toho niečo bude.Ak nie tak už to nechám v božích rukách.
@maciatkoe a teraz po iui si nepichaš? Lebo ja áno hneď večer po IUI som začala fraxik.
@butterfly333 nie, teraz beriem anopyrin, to je tak isto na krv. Potom by mi vymenili anopyrin za clexan, ked by som mala 2 ciarky na teste 🌹
Baby nezúfajte, myslite pozitívne ❤️ tiež som moc neverila a druhe IUI vyšlo. Držím veľmi palce, viem presne co prežívate ❤️
@mims1520 Ahoj takze ja len vek 41rokov takze mozno vajicka uz neboli take zrele potom som brala vitaminy E,koenzym Q10,vitamin C a clostilbegit,potom pregnyl pri IUI a dlho na udrzanie duphaston po IUI na 3den a moj mal slabsi spermiogram.Zacal brat tiez vitaminy aj koenzym Q10 a fertilman a pri IUI mal dobry spermiogram.Inak otehotniet sa nedalo 4roky a hned 1IUI vyslo.Drzim silno palce zo srdca.
@maja1504 gratulujem a kedy si bola na druhom IUI teraz niekedy?
@megan777 malinky zlatučky. Moja ja mám 40r všetko ok len tie vajíčka nič moc aj keď mah 1,16 no môj je mladší a spermie ma na výbornú aj tak sa nám nedarí teraz som po druhom iui tak čakám na zázrak.
@butterfly333 presne 3.9. som bola. Teraz začínam 5mesiac 😊 verím, že sa vám podarí ❤️
@butterfly333 resp.17tt začínam. Ráta sa to od poslednej MS 😊
@butterfly333 držím palce veľmi nech to vide konecne
@butterfly333 mala by si tomu veriť. Pozitívne myslenie robí veľa. Mne teda vyšlo 1 iui a tiež som bola zo začiatku taká že to nevide. A mama mi povedala ..konom to takto ide v pohode prečo nie tebe... 😂😂😂 ja uz finisujem 9 mesiac termín 1.1. 2020 predtým 2x biochemické o prirodzenom Manzel nie bohviečo spermiogram a ja mierne PCO.
@annnnie19 gratulujem.a aký bol u vás problém koľko máš rokov? Ja 40r takze moje vajíčka už asi doslužili

@butterfly333 Super,tak to ste nesli cez poistovnu iui stoji 150 na cenniku skoro vsade.Cakam pozitivne spravy a drzim palce.