icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

majinka81
29. nov 2019

@butterfly333 Super,tak to ste nesli cez poistovnu iui stoji 150 na cenniku skoro vsade.Cakam pozitivne spravy a drzim palce.

butterfly333
29. nov 2019

@majinka81 poisťovne to nepreplacaju. Ďakujem veľmi pekne dúfam že sa to už konečne po dvoch rokoch podarí.

butterfly333
29. nov 2019

@maciatkoe máš nejaké bolesti alebo niečo po IUI? Lebo ja zatiaľ nič ma nebolí lebo keď sme boli na IUI prvý krát tak som mala bolesti doma .Teraz nič.

maciatkoe
29. nov 2019

@butterfly333 pobolieva ma raz na lavo a raz na pravo. Ja som uz 2 krat po IUI otehotnela, a verim, ze tento krat sa to tiez podari, a tento krat ze uz babatko bude rast ako ma.

butterfly333
29. nov 2019

@maciatkoe nam prvé IUI nevyšlo no vtedy som mala aj bolesti teraz zatiaľ nič.tak už len čakať.

maciatkoe
29. nov 2019

@butterfly333 veru uz len cakat a verit ❤, teraz pred vianocami to cakanie rychlo ubehne 😊. My s drahym sme mali vcera a aj dnes dovolenku 😊.Buduci tyzden mikulas, a zdobime stromcek, a ani sa nenazdame a budem robit test a ty pojdes na krv 😊. Verim, ze obe budeme tehotne 😊

maciatkoe
2. dec 2019

@butterfly333 ahoj, aj ty mas take divne pocity v bruchu? Ja mam normalne cely den take pocity, ako ked mi ma prist menstruacia. Pobolieva ma a tak. To ma predtym ked to vyslo 2 razy ani raz nepobolievalo. Tak mam pocit, ze to teraz proste nevyjde 😕.

butterfly333
2. dec 2019

@maciatkoe ja nic neviem nesledeujrm to len ráno ako by ma na ľavej strane tak pichlo divne. No ja nato nechcem mysliet idem ďalej akoby žiadne IUI nebolo.

butterfly333
4. dec 2019

@maciatkoe ahoj ako? Neskúšal si test? Ja zatiaľ nie.

maciatkoe
4. dec 2019

@butterfly333 ahoj, este je skoro na test 😊, to by ti len pregnyl ukazalo. Az buduci tyzden sa oplati testovat 🌷🌹

butterfly333
4. dec 2019

@maciatkoe ja viem ja testy ani nechcem robit lebo minulý rok som mala z ovitrelle ešte na 13den ducha.

butterfly333
6. dec 2019

@maciatkoe ahoj ako sa cítiš niečo nové? Ja mám pocit že to zas nevyšlo ja viem že je ešte skoro no mám tušaka

maciatkoe
7. dec 2019

@butterfly333 ten isty pocit co ty mam 😕

sasenka4
7. dec 2019

@maciatkoe @butterfly333 Baby, myslite pozitivne.. ja som tiez mala pocit ze to nevyslo a naozaj to nevyslo.. 3x.. :( tak mozno pomoze aj pozitivne myslenie k tomu, aby sa to vseto podarilo 🙂 drzim vam palceky

maciatkoe
7. dec 2019

@sasenka4 Podla mna je jedno, ci clovek veri, ze IUI vyjde 🌹. Ja som nikdy neverila, ze IUI nam s drahym vyjde, nakolko aj tu na koniku som citala same, ze IUI nevyslo. V podstate som bola na to 2 krat, ze iba to skusime pred IVF, ale ze bez sance. A oba razy som aj napriek nedovere IUI otehotnela. Sice to skoncilo potratmi, ale za to IUI nemoze. Prvy krat beriem anopyrin, a ak otehotniem budem si pichat prvy krat clexan. Tak verim, ze najblizsie ked otehotniem, ze sa nam konecne narodi babo ❤. Ak nam nevyjde IUI, v januari ideme na IVF. Bojujeme dalej 😻. A dakujem, za drzanie palcekov ❤🌹

butterfly333
7. dec 2019

@sasenka4 máš pravdu no uz len čakať či z toho niečo bude.Ak nie tak už to nechám v božích rukách.

butterfly333
7. dec 2019

@maciatkoe a teraz po iui si nepichaš? Lebo ja áno hneď večer po IUI som začala fraxik.

maciatkoe
7. dec 2019

@butterfly333 nie, teraz beriem anopyrin, to je tak isto na krv. Potom by mi vymenili anopyrin za clexan, ked by som mala 2 ciarky na teste 🌹

maja1504
7. dec 2019

Baby nezúfajte, myslite pozitívne ❤️ tiež som moc neverila a druhe IUI vyšlo. Držím veľmi palce, viem presne co prežívate ❤️

megan777
8. dec 2019
megan777
8. dec 2019
megan777
8. dec 2019

@mims1520 Ahoj takze ja len vek 41rokov takze mozno vajicka uz neboli take zrele potom som brala vitaminy E,koenzym Q10,vitamin C a clostilbegit,potom pregnyl pri IUI a dlho na udrzanie duphaston po IUI na 3den a moj mal slabsi spermiogram.Zacal brat tiez vitaminy aj koenzym Q10 a fertilman a pri IUI mal dobry spermiogram.Inak otehotniet sa nedalo 4roky a hned 1IUI vyslo.Drzim silno palce zo srdca.

butterfly333
8. dec 2019

@maja1504 gratulujem a kedy si bola na druhom IUI teraz niekedy?

butterfly333
8. dec 2019

@megan777 malinky zlatučky. Moja ja mám 40r všetko ok len tie vajíčka nič moc aj keď mah 1,16 no môj je mladší a spermie ma na výbornú aj tak sa nám nedarí teraz som po druhom iui tak čakám na zázrak.

maja1504
8. dec 2019

@butterfly333 presne 3.9. som bola. Teraz začínam 5mesiac 😊 verím, že sa vám podarí ❤️

maja1504
8. dec 2019

@butterfly333 resp.17tt začínam. Ráta sa to od poslednej MS 😊

megan777
8. dec 2019

@butterfly333 držím palce veľmi nech to vide konecne

butterfly333
8. dec 2019

@maja1504
@megan777 ďakujem no mám pocit že z toho nič nebude. Aj keď tomu chcem veľmi veriť.

annnnie19
8. dec 2019

@butterfly333 mala by si tomu veriť. Pozitívne myslenie robí veľa. Mne teda vyšlo 1 iui a tiež som bola zo začiatku taká že to nevide. A mama mi povedala ..konom to takto ide v pohode prečo nie tebe... 😂😂😂 ja uz finisujem 9 mesiac termín 1.1. 2020 predtým 2x biochemické o prirodzenom Manzel nie bohviečo spermiogram a ja mierne PCO.

butterfly333
8. dec 2019

@annnnie19 gratulujem.a aký bol u vás problém koľko máš rokov? Ja 40r takze moje vajíčka už asi doslužili