IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahoj dievčatá chcem sa opýtať. Aká je šanca o úspech ak som mala len dve vajíčka pri odbere.
@trojska62 .ahoj.ak boli obi 2 dobre tak si daj obi 2 oplodnit a 1 sa určite sa chyti.ja som tiež dve som dala na vklad a 1 sa ujal hned.a skm v 30 tyždni som velmi štastna prajem ty aby sa ty to podarilo držim palce.
@ronaldoboss bolo ich 14 dokopy a stoho len dve dobre ostatné boli prazne. Dala som oplodnit obe. Keď mi lekárka povedala,že sú len dve tak som ostala smutná a nešťastná. Ale potom mi povedala ,aby som verila že to bude dobre. Hlavne pozitívne myslenie. A teraz ste mi aj vy písali. Tak ste mi dali nádej. Veľmi pekne ďakujem
@ronaldoboss tak nevyšlo to 😭vajíčka sa neujali.Neviete mi povedať za akú čas môžem znova absolvovať novú hormonálne liečbu a nový odber? A či to aj teraz bude preplácat poisťovňa?
@trojska62 jaáj.to mi je lúto.áno preplaca to poistovma 3 krat.za 3 mesiace tušim možeš ale asi aj skôr ale opytajsa v centre.v ktorwj centre chodiš?ja aom bola vo ferticentre v Bratislave.velmi dobri lekar je tam odporučam ty.ak sa amiem spytat aku máš diagnozu?aj otom zaleži .ja som bola uplne poriadku len vaječniki som mala troška slabe ale problem bol na manželovej strane.ak chceš možeš mi na pisat do spravi.odpišem ty na všetko.ahoj.
Kedy vám ukázalo pozitívne testy?
Ahojte dievčatá, tie ktoré ste brali po IUI progesteton (napr.progestanelle, duphaston. .) mali ste z neho bolesti v podbrušku alebo v krížoch? Dakujem ☺
@katulienkaja ahoj. Ja som mala. Ale prešlo to po pár dňoch. Si spomínam, že sim ešte aj volala na kliniku... mala som sa dostaviť, čo som ale neurobila 😊
A o pár dni očakávame príchod nášho synčeka 😍
Na vyšetrení po pozitívnom teste už som žiadne sťažnosti nemala ....
@katulienkaja ja som mala
@marikahor ďakujem za odpoveď ☺ a podarilo sa teda hneď prvé IUI? Tie lieky si brala aj po krvnom teste alebo sa to berie len do vtedy ?
@mouse14 ahoj, a bolo to len tými liekmi alebo sa aj IUI podarilo ? ☺
@katulienkaja bolo aj liekmi a raz aj sa to podarilo, ročnú dcérku mám❤️
@mouse14 super gratulujem ☺💕 a koľkokrát ste ho s partnerom absolvovali kým sa podarilo? Mali ste aj nejaké problémy alebo ste boli zdraví len sa nedarilo?
@katulienkaja dvakrát potrat, a mám PCO...druhé IUI bolo úspešné.Ale zmenili sme centrum
@mouse14 tak to je mi ľúto 😦 ale super že nakomiec sa vám podarilo k vytúženému babatku ☺ a do ktorého centra ste chodili ? My do Helios MT..Tiež mám pcos ale nik mi to nepovedal prečítala som si to len z lekárskej správy 😕
@katulienkaja nám sa to podarilo na prvý krát. Po pozitívnom krbom teste som ich ešte brala 3 mesiace. Ale bolo to Ok
@marikahor jeej gratulujem 😊 môžem sa ešte spýtať ci ste mali s manželom aj nejaké ťažkosti alebo ste boli obaja ok len sa nedarilo ?
@katulienkaja nedarilo sa 3 roky. Partner je Ok ja som mala protilátky či ako sa to volá vysoké hodnoty
@marikahor a aj si mala nejaké príznaky pred krvným testom?
@katulienkaja merala som si bazálnu teplotu a tá bola stále vyššia. Prsia má boleli a test raz pozitívny raz negatívny... takže len dodržať to vo povedia a čakať 👌 .... bože ako som to nenávidela keď mi to hovorili ale to je jediné čo vieš urobiť
@marikahor no veď presne to čakanie sa zdá nekonečné ...obzvlášť po všetkých tých liekoch čo majú aj vedľajšie účinky človek uz nevie čomu to má pripisovať 😅 ja idem na krv.test vo štvrtok a zdá sa mi to ako večnosť ...aj si mala nejaké spineie alebo tá bolievalo podbrusko príp.kríže ? Lebo mna bolia ale to môže byť aj z toho progesteronu a test zase môže byť skresleny pregnylom 😁 fakt iba čakať
@katulienkaja vydrž
Ahojky žienky prosím Vás mali ste po užití clostilbegytu pozitívny tehotenský test?
@monika20111990 nie...po ovitrille áno to pichajú pred IUI dva dni
@monika20111990 po clostil? Veď ten je len na rast folikov nemá to nič spoločné s hcg takže po clostile určite tehu test nebude pozitívny jedine že by sa zadarilo tehu.

Ahojte. Chcem sa spytať tych ktore ste sli do Brna alebo hocikam na repro kliniku, co vam vsetko kontrolovali z krvy?? Hormonalny Profil, stitnu...
Ideme totiz v maji na kliniku a chcem si dat urobit vsetky aby sme nemuseli potom cakat na vysledky.
Dakujem za pomoc a prajem pekny den.