IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Pozitívny test môže byť z Pregnylu, do 10 dní od pichnutia....potom už len pozitívny test 🙂
Ahojte tak my sme minulu stredu podstupili druhe iui prve bolo nieco pred vyse rokom to sa vydarilo ale tehotenstvo nedopadlo dobre (MA v 12tt). Teraz akosi neviem co so sebou 😄 stale si hovorim ze si nemozem nic nahovarat ale tu ma pichne, tu uz vajecnik citim, tu uz podbrusko citim a ja si uz nahovaram 😄. Dufam ze buducu stredu nebudem revat ako kon. Myslite ze by mohlo byt tolko stastia a vysli by dva pokusy z dvoch? 🤞
Držím každej palce, ktorá ste po IUI, tiež začínam testovať od zajtra....tiež má pichá a boli brucho...uvidíme no...jedno IUI máme úspešne a 14 mesačná slečna nám robí radosť.Snazime sa o druhé
Jeeeej, samé Heliosky 😉
@eua tak folik mal na 16dc myslim 19mm tak mi kazali pichnut si ovitrelle a buduce rano robili inseminaciu a rozdiely no minimalne myslim ze tento druhy pokus bol troska neprijemnejsi (samotny zakrok) a prve dni som citila troska pobolievanie sem tam pichnutie ale to som pripisovala mojej hlave ze si tu uz asi nahovaram 😃 pri prvom pokuse som som necitila absolutne nic tak som ani neverila ze by sa to mohlo podarit
Ahojte baby ostali mi po umelom oplodnení injekcie ak by mal niekto záujem a pochybia, nemusí kupovať celé balenia DECAPEPTYL 4injekci a BEMFOLA 225UI jedna injekca
Žienky, ktore ste podstupili IUI. Ake vysetrenia, alebo ako kontkertne vas na to pripravovali?
Ja som dostala tabletky, ktore maju pomoct dozriet vajicku, a ze potom bude iui. Ziadna priechodnost ani nic 🤔 nevieeem co si mam o tom mysliet....
@sjuzik15 Ahoj! To kde si bola??? Mne v gyncare nerobili žiadne vyšetrenia, partner mal spermiogram, potom mi dali Pregnyl a druhý deň na IUI. Po IUI nič mi nedali a ani neporadili, že čo a ako ďalej...len jedna pani mi povedala, že kedy už môžem ísť na wc, na čo si mám dávať pozor atď. Nebyť jej, tak nič neviem.
@mouse14
@kecalkova vsetky vstupne vysetrenia uz mame za sebou, kedze som mala zle vysledky z krvi, a liecila som sa na imunologii. Z imunologie prisli dobre vysledky a stale sa nepodarilo prirodzene otehotniet, tak lekarka navrhla IUI. Len som myslela ze pred samotnym "zakrokom" sa robi este nieco špeci.
@kecalkova a na co si treba davat pozor? Mozem na druhy den ist normalne do prace ci radsej pn?