icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

andrea_r016
21. okt 2020

@majka_3 ano berem utrogestan 2x denne 🙂 viem ale aj tak proste taky tusak 🙂 dufam dufam dufam 🙂

majka_3
21. okt 2020

@1natalka123 tu informáciu mame na prepúštacej správe 😊 teda aspoň ja 😀 aa áno vždy som bola informovaná aký je spg a aký bol po zlepšení

majka_3
21. okt 2020

@andrea_r016 utrogestan mne veľmi pomohol na pms. Vôbec ma nebolia prsia ani žiadne také veci... Takže za mňa utroš pecka vec 😀
Tušak je sviňa... Ten som mala minulý mesiac že to nevyšlo... Ale teraz, viem ze to vyšlo 🤣🍀

andrea_r016
21. okt 2020

@majka_3 tak ti to prajem 🙂 ja ho mam prvy mesiac a dva mesiace som mala duphaston

1natalka123
21. okt 2020

@majka_3 mne len povedali ze manžel mal veľmi dobrý spermiogram a to bolo všetko 🤷‍♀️

1natalka123
21. okt 2020

@sjuzik15 a ideš aj na krv?

majka_3
21. okt 2020

@andrea_r016 ja tebe to prajem 😊 mňa za chvíľu prejde ten optimizmus 😀
Ty si tiež nedostala prepust. Správu a tam výsledky?
@1natalka123 a žiadnu spravu si nedostala ze zákrok prebehol bez komplikácií atď?

andrea_r016
21. okt 2020

@majka_3 dakujem 🙂 no ale nesmies sa dat 🙂 je to napínavé ako trenky :D ja som dostala spravu a mala so tam uvedené ze motilita 78% a pocet 23 mil. 🙂

majka_3
21. okt 2020

@andrea_r016 waaau pekná motilita... Teraz už má prešiel ten optimismus 🤣 môj 35% 26mil 🤷‍♀️

andrea_r016
21. okt 2020

@majka_3 no ved som bola prekvapena 🙂 vravim tie lieky su zazrak 🙂 ale jaj nerob si hlavu ....zadarilo sa aj s horsimi spg 🙂 vsetko je o stasti 🙂 sme v tom spolu 🙂

majka_3
21. okt 2020

@andrea_r016 to máš pravdu 😊

domig1
21. okt 2020

@majka_3 majka, toto IUI tiež natívne? 😊

majka_3
21. okt 2020

@domig1 nie, toto už som nadopovana 🤣
Clostyl 2x denne a ovitrelle. Mala som dva foliky

1natalka123
21. okt 2020

@majka_3 to som dostala, že prebehlo všetko v poriadku ale nič viac

majka_3
21. okt 2020

@1natalka123 tam by to malo byt napísane... Niekde v polke papiera... V akom centre si bola?

1natalka123
21. okt 2020

@majka_3 vo Ferticente, pozerala som všetky papiere a nebolo to nikde

majka_3
21. okt 2020

@1natalka123 aha... Tak asi to nemas 😊🤷‍♀️

prskavka2223
21. okt 2020

Ahojte žienky 🙂....Mam na vas otazocku 🙂....momentalne s muzom sme absolvovali vysetrenia v Gynfive nakolko 5 rokov sa nam nedari otehotniet :(. Bola som na hormonalnom, na priechodnosti a muz bol na spermiograme a vsetky vysledky mame uplne super. Boli sme pred 2 rokmi aj v nitre na reproimunite aj tam vysledky mame v poriadku. Viete mi povedat, kde moze byt este problem? chcem jeden cyklus pockat a ist skusit nase prve IUI. dakujem vam za odpovede❤

andrea_r016
21. okt 2020

@majka_3 🙂 pocuj nevies kedy by potom mali byt vysledky z krvi? neviem ako to býva ze ci v ten den alebo az potom buduci tyzden? 🙂

nikoleta177
21. okt 2020

@prskavka2223 my sa snaznime 2 roky, uz sme boli na vysetreniach - hormonaly profil niekolko krat, hematologia, imunologia, endokrynologia, manzel na spermiograme kde mu robili DNA spermii a neviem co este, vsetko v poriadku, povedali nam ze ja som zdrava plodna zena a manzel ma luxusne spermie. absolvovali sme 1 IVF, 2 IUI bez uspechu... takze bud sme "spolu" neplodni alebo nam Boh, osud, karma, nepraju... nabuduci tyzden koncime pripravu na adopciu a dufame ze coskoro sa nam tam postasti 🙂

cuttina
21. okt 2020

@prskavka2223 robili mu aj DNA fragmentaciu? Napr. Hallosperm?

sjuzik15
21. okt 2020

@1natalka123 ak nepríde mrcha, tak áno.
Až keď mi to krv a lekár potvrdí, uverím....ty?

sjuzik15
21. okt 2020

@majka_3 ja tiez netusim o spermiach, iba povedali, ze boli dobré....
Zatial cakam na mrchu, stale nic, no mam fyzicky tazku pracu, som momentalne po dvoch 12tkach a furt mam taky neprijemny pocit v lavom vajecniku, dufam, ze je vsetko okaaaa

1natalka123
21. okt 2020

@sjuzik15 ja mam ísť na krv 30.10 a mrchu mám dostať az okolo 4.11, tak asi pôjdem môjmu gynekológovi. Ani by som nešla a pockala az do mrchy ale baby v skupine IVF pisali ze treba ísť 🤷‍♀️

prskavka2223
21. okt 2020

@nikoleta177 ach.... Je to velmi nespravodlive, ze? Zo zdravotneho hladiska vsetko v poriadku a aj tak nic 😔... Ja som pred 3rokmi otehotnela, ale bohuzial potratila v 6tt...drzim vam palce k vytuzenemu dietatku 🙏🙏🙏❤️

prskavka2223
21. okt 2020

@cuttina ahoj... Nie robili mu normalny spermiogram, kde mu vysledky ukazali, ze ich ma ako 20rocny chlap.... Na taketo vysetrenia nas nikto neposlal.

sjuzik15
22. okt 2020

@prskavka2223 podla mojho nazoru, velku rolu zohrava aj vek, zivotny styl, psychyka....
Myslim, ze ste do car mohli zajst uz skor, ale urcite nieje este nic stratene 🙃.
Mozno potrebujete len trocha pomoct, mozno ti nedozrievaju vajicka, mozno mas anovulacne cykli.
Pricin moze byt vela, ale to zisti az lekar v car podrobym skumanim tvojich cyklov.
Uz si bola takto sledovana?

sjuzik15
22. okt 2020

@prskavka2223 my tiez nemame zle vysledky, az kym sme neprisli do car a nezistili mi protilatky na bičiky. Lekar povedal, ze napriek ostatnym vysledkom ktore su OK sa to prirodzene nepodari a budeme musiet ist na ivf. Zatial cakame ako dopadne druhs iui....

majka_3
22. okt 2020

@andrea_r016 ak pôjdeš do centra v ten deň výsledky budú. 😊
Teplotu nemerias?
@sjuzik15 fyzicky ťažkú prácu? A nemáš mat kludovy režim? Povedal ze nemám nič náročné robiť, že mám sa správať ako tehotná..
Tak aj nám povedali ze dobre, že šanca tam je ale naozaj to nieje nič moc..
Ty nemerias bt?

andrea_r016
22. okt 2020

@majka_3 nie idem ku svojej v MT 🙂 a dnes som si robila test a nič tam :( už nemám žiadnu nádej :( :( nie tento mesiac som si dala pauzu a nechcela som sa zbytočne stresovať a aj tak to nemalo význam :(