IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte žienky, merali ste si BT aj po IUI? 🙂 Pekneho Silvestra prajem 🙂
@prskavka2223 ahoj, áno merala 🙂 teraz sa chystám opäť, akurát skončila ms tak idem na to
Ahojte, my sme mali v 08/20 uspesnu IUI. Teraz sa znova chystame. Nevie niekto ci cez vsetky tie vysetrenia budeme musiet znova prejst....
@marikahor my sme museli, ale u nás bola dlhšia doba - cca 3,5roka. Zavolaj si do centra a dohodnete sa na postupe 🙂
Ahojte,cca koncom mesiaca po skonceni ms by sme mali absolvovat nase prve IUI🙄 dostala som lieky a "navod", 11-12 DC mam prist na prve vysetrenie, po nom pokracuje co? 😁 chysta sa niekto na IUI cca v tomto case? Prijala by som nejaku spriaznenú dusu🥰😁
@zitusss na 11-12dc ti spravia folikulometriu - pozrú, ako ti narástli foliky , potom ti povedia kedy si máš pichnúť ovitrelle na spustenie ovulácie a potom kedy máš prísť na zákrok 🙂
ja idem v piatok na sono a podľa toho sa uvidí, kedy pôjdeme na zákrok
@aleskandra ahaa, ja som myslela ze tam budem musiet ist viac krat nez si pichnem ovitrelle, to oni budu vediet vyratat podla toho 11-12dna? A ides prvy krat ci?🙂 injekcia do brucha? Sama si to budes? Trochu panikarim😅
@zitusss nemáš sa čoho báť 🙂 IUI je úplne v pohode, aspoň pre mňa, bežná gynekologická prehliadka... bola som už 2 krát a budúci cyklus ma čaká posledný pokus....raz mi injekciu pichli v centre a druhy krát som si ju mala pichnúť večer doma, ale keďže ja neznášam injekcie, tak mi ju pichol manžel :D
@zitusss nooo možno ti povedia, aby si prišla ešte na sono, ak folik/y nebudú mať ešte správnu veľkosť
Nebooooj, to pichnutie je absolútne nič. Ja som sa toho tiež strane bála...predstava, že si to mám sama pichnúť uuufff...aj keď mne pichaju injekcie, tak sa na to nemôžem pozerať...ale toto je tak tenučká ihla, že o rok ani nevieš 🙂
Teraz idem 5x 😁 synček nám vyšiel na tretí pokus a teraz keď chceme súrodenca, tak prvý nevyšiel - test mi síce vyšiel pozitívny, ale neudržalo sa :-/
@1natalka123 posledny pokus? Potom planujete umele alebo pauzu ci? No ja praveze celkom v pohode znasam injekcie len mi je blbe ze si ju mam sama pichnut a moj to uz tym duplom neda,on injekcie celkovo neznasa dobre 😅 takzee to bude komedia 😁 a chodis do centra v Ba ci? Si spokojna s centrom a lekarmi?
@aleskandra injekcie mi nevadia vobec,mozem sa kludne aj pozerat len mi je blbe ze si to mam sama pichnut 😅 no bude to komedia 😁 jejda,to je asi este horsie ked sa neudrzi😔 5x inak to je dost,ako zvladas tie lieky a vsetko okolo?
@zitusss potom už len umelé nás čaká.... Ano do BA chodím a som spokojná až nato že mi pred prvým IUI vôbec nenavrhli ísť na HyFosy a ty kam chodíš ? Držím palce aby sa podarilo 🙂
Pomohlo vám HyFosy pred IUI?
@mouse14 hyfosy nepomáha....je to metóda na zistenie priechodnosti vajcovodov
@1natalka123 budem drzat palce nech to IUI vyjde a nebude potrebne absolvovat umele🙏😉 na kedy ti to cca vychadza?
@mouse14 robili mi hyfosy pri minulej navsteve kde nam nasledne navrhli IUI
Partner ma vyborny spg no ja potrebujem podporit ovulaciu tak sme sa to rovno rozhodli ešte poistit s IUI
@aleskandra no pýtam sa na názory, lebo mne pred dvomi rokmi to pomohlo a prvé IUI bolo úspešné.Dalej,áno zisťuje sa priechodnosť, tiež sa trochu "nafuknu" a zmenia polohu na "kolmejšie"....
Ahojte! Boli sme minuly týždeň na vyšetreniach. Už vraj netreba riešiť priechodnosť vajíčkovodov, ale ináč všetko.
Sme si spravili vstupné vyšetrenia a pri krvných testoch vysvitlo, že som tehotná! ... prirodzenou cestou... nejak medzi zemiakovým šalátom a rozbaľovaním darčekov sme to poriesili 😂😂😂
@marikahor gratulujem 🎊
@marikahor ja odpadnem 🤩 gratulujem !
@marikahor gratulujem zo srdca. Možem sa spytat z akeho dôvodu ste planovali iui? Aka bola pričina ak sa smiem spytat. Ja som tiež absolvovala ivf
@ronaldoboss ahoj! My sme sa.veľmi dlho pokúšali o dieťa, ale nejak sa nám nedarilo.
Sa nám stalo, že som mala pozitívny test a potom predsa prišla perióda...
Už sme boli unavení a sme si povedali, že to skúsime IUI spôsobom. A iba raz... ak sa nepodarí hneď tak to nebudeme riešiť ....
Klobúk dole pred babami, ktoré dlhu dobu sa pokúšajú!
Ja som bola už trpká z neustálych negatívnych testov....
A tak sa stalo, že sme nabehli do ReproMedica a do mesiaca som bola tehotná z našim synom
.... no a teraz už stačí tam asi len zavolať a som “v tom” 😍😍😍😂😂😂😂😂😂😍
@marikahor tak to som rada že sa vam to podarilo prirodzene
Ahojte, dievčatá, na akú kliniku chodite na IUI? My sme boli 2x v Brne v Reprofite a nepodarilo sa, len teraz kvoli covid situacii by som sla aj na SK, ale netusim kam ist. Tie, ktore ste ostali po IUI tehotne, kde ste boli? Dakujem

@prskavka2223 ahoj, tak dnešný test bol biely 😔 rozmýšľam, či má vôbec význam ísť v pondelok ešte na krv 🤷
Čakám na príchod ms a pôjdeme na druhý pokus 🍀