IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahoj baby akú máte skúsenosť s Meriofert Kit 75 IU
Zdravim zienky a dievcence. Nema nahodou niektora z vas na predaj Gonal F, Ovitrelle a Cetrotide? Dakujem
@dadaberkova ja myslim, ze si tehotna 😍
@cuttina jooj kiež by si tak mala pravdu. V 2017 som si prešla mimomaternicovym a trvalo mi kým som sa odhodlala opäť to skúsiť. No a teraz som už taká nedočkava na konečne dobre správy 🤣🙏 normálne som skoro odpadla ked som zbadala test. Len potom ma napadol ten ovitrelle 🙄😁
@dadaberkova skús opäť o 2 dni...ak bude čiarka bledsia, bol to ešte ovitrelle
@dadaberkova ja si tiež myslím že čiarka bude skutočná 😍 ja som keď to nevyšlo mala už na 10ty deň biely test ;)
@michaela2301 jeej ďakujem za povzbudenie. 😊 Pridávam fotky dnes som robila ďalší ten včerajší už tak nejak zbledol. Vrchný je dnešný aj tie ostatne sú dnešné. Tak uvidíme už jedine čakať. 🙏🧘♀️
@dadaberkova myslim ze to bude dobre🙂 drzim palce <3
@michaela2301 ďakujem veľmi pekne, testy síce silneju ale dnes z ničoho nič sa objavilo slabé krvácanie, na intimke a jemne oranžové/ruzove na toaletnom papiery. V piatok mam ísť na krvné testy hrozne sa bojím ci sa niečo nepokaslalo😢 drz mi palce 🙏
@dadaberkova drzim velmi <3 ale mozno ta potesi moja skusenost.nam iui nevyslo a o mesiac a pol som otehotnela prirodzene, takze aj taketo zazraky sa deju <3
@michaela2301 ja už som v koncoch s nervami presne takto v marci 2017 sme prišli o bábätko, mimomaternicove tehotenstvo. Teraz zas panika vo mne. Ale tebe gratulujem a teším ze to vyšlo. Ja dúfam ze teraz u mňa bude všetko ôk.
@dadaberkova mna baby zvozili, ze skoro testujem a ze keby bol duch na teste tak to je urcite Ovitrell... Mne sa aj zda, ze ti oproti vcerajsku test zbledol 🤷♀️ Neviem no
@monika_k ono možno to na foto nieje moc vidno ale na živo je o dosť tmavší, tu je dnešný ten spodný. Vrchný je zo včera. Od ovitrelle som 13 deň dnes. Uvidíme skôr to špinenie ma znervoznuje menštruáciu by som mala mat až v piatok-sobotu
@dadaberkova TOTO MI NAPISALI BABY ... den vkladu sa NERATA. Nehovoriac o tom ze v teorii sa vajicko moze oplodnit aj neskor... netvrdim ze az 5 dni... ale moze... takze v porovnani s 5 dnovou blasto ma celkom slusne "meskanie" nehovoriac o tom, ze HCG sa zacina vylucovat az ked je vajicko uhniezdene, oplodnenie nestaci... hovori sa ze zhruba na 8my den a aj to vo velmi slabuckom mnozstve...
matematika relativne jednoduche, si 9DPIUI, takze keby sa hned bolo vajicko okamzite oplodnilo a zacalo uhniezdovat, tak je velka pravdepodobnost, ze test dnes nic neukaze...
nie nechcem Ti davat falosne nadeje, len poukazat na realitu. A drzim palce
@monika_k na iui som bola 27.2. Ak ten deň neráta tak dnes som 11.den po. Keďže som brala clostyl, ovitrelle celko dobre vedeli určiť kedy k ovulácie prišlo no nehadam sa. Uvidí sa co bude. Každopádne vďaka za tvoj názor 🙏 a ďakujem
@dadaberkova jaj ty si bola 27/2... Neviem preco som si myslela , ze si na tom tak ako ja .. Prepac... tak beriem spet info co som okopirovala.
@monika_k nič nič v pohode je nas tu veľa a veľa info na jednom mieste stane sa ze sa človek spletie 👍😊
@monika_k vajicko sa oplodni zvacsa do tych 24 max 48 hodin. Blastocysta 5 dni. A hcg sa zacina vylucovat 9-ty den po oplodneni. Preto po ivf s 5 dnovom blastocystou uz vidis mini dusik aj stvrty den po vklade. Takze si myslim, ze v dadaberkovej situacii je to dost mozne, ze to uz nie je Ovitrelle. Ale cas ukaze.
@dadaberkova a ty sa nestresuj, spinenie byva velmi casto, vobec nic to nemusi znamenat. Moc ti drzim palce! ❤
@cuttina veľmi pekne ti ďakujem strašne mi pomáhajú takéto správy. Už len vydržať a dúfať ze v piatok to bude ôk
@dadaberkova aj ja som tak mala a gratulujem pekne vidno rozdiel
@dadaberkova ahoj! Ja som tiež špinila a dali mi progestanelle.
Teraz aj s druhým dieťaťom som mala to isté.
Ťažko je aby si nestresovala, ja som utekala do nemocnice a k lekárovi zakaždým.
Neviem povedať či to je správne ale všetko čo tá ukľudní urob...
@marikahor ďakujem ti veľmi pekne. Ono to potom rýchlo prestalo a volala som lekárke. Mala som sa dat do kľudu beriem progesterone, no a dnes som bola na krvi na hcg tak mi drz palce prosím. Dúfam že sa všetko potvrdí, a všetko bude ôk 🧘♀️✊🙏
@dadaberkova daj vediet! Moc drzim palce!🙏
@cuttina je to taaaaam. Hcg je zatiaľ na hodnote 51 ale vzhľadom na to ze iui bolo pred 13 dňami vraveli ze je to dobre a ze sa nemám báť o 2 týždne mam ísť na sono 🧘♀️🙏dúfam dopadne dobre a bude na svojom mieste stuplik🧘♀️❤️
@dadaberkova nedali ti kontrolný odber? :-/
@dadaberkova gratulujem ❤
@aleskandra ja som tiez nesla na kontrolny odber a na sono dokonca az o 3tyzdne,strasne cakanie to bolo🤯

@veverka66 repromedica Bratislava 👍👍👍