icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

lienka_9
24. mar 2021

Ja tam stale vidim niečo aj dnes, tak neviem ci mam aj po 14 dňoch brat stale utrogestan. Poradte

zuzsat
24. mar 2021

@lienka_9 aj mne sa tam cosi mari.. pokracovala by som utrogestanom... Na kontrolnu krv po iui nejdes? Skus test dr.max tam by ciarka mala byt uz viditelna

lienka_9
24. mar 2021

@zuzsat na tych praveze nevidim nic, mam tie obycajne kazetkove od de.max

lienka_9
24. mar 2021

@zuzsat lenze tieto clear blue by mali byť spoľahlivé tak neviem

zuzsat
24. mar 2021

@lienka_9 ano mas pravdu vo vsetkom len dr.max klasicke 2ks v baleni za 4€ myslim maju vraj viac farbiva a su 10tkove cize zachytia tehu ozaj skoro a za mna uplne najskor zo vsetkych testov. Ja len preto no... Ak kuk moj album mam nafotene testy po iui az do 14 dna kedy som sla na krv kde potcrdili tehu.. ja len pre porovnanie no

lienka_9
24. mar 2021

@zuzsat asi z toho nic nebude

zuzsat
24. mar 2021

@lienka_9 ale prd. Nevesaj hlavu. Kazde telo je ine kazdej stupa hcg viac ci menej. Zalezi aj kedy si robila testy. Za mna najlepsie ukazu testy medzi 10-11 alebo 19.-20 a nie ako sa traduje ze prvy ranny moc.

lienka_9
24. mar 2021

@zuzsat o pol 9 z prveho ranného. Neviem dnes je uz 14 dni od iui a 15 od OVITRELLE

zuzsat
24. mar 2021

@lienka_9 ja by som testla teraz. Nie z ranneho 🤷

monika_k
Autor odpoveď zmazal
monika_k
24. mar 2021

@lienka_9 ten ClearBlue mas aky test? 25tkovy alebo 10tkovy? Ak 10tkovy tak to by 14 dni po IUI mali byt ciarky pekne vidno

lienka_9
24. mar 2021

@monika_k 10tkovy

monika_k
24. mar 2021

@lienka_9 tak to podla mna bohuzial nevyslo

cuttina
24. mar 2021

@zuzsat to myslis vazne, ze tam nieco vidis?
Podla mna to jednoducho nevyslo, este by som skusila o dva, tri dni a sustredila sa na dalsi pokus. Tiez som si tymto presla, ale dalsi pokus moze byt ten pravy. ❤️

zuzsat
24. mar 2021

@cuttina 🤣🤣🤣 je mozne ze mam smuhu na okuliaroch ale stale sa mi tam javi nieco 🤷 aj na tom svojom som videla len ja a nikto iny a uz ma 4 roky betarka...

cuttina
24. mar 2021

@zuzsat ja to iste, pri obidvoch detoch som videla uz stvrty den po oplodneni, co nikto iny nevidel. 🙈Preto som sata teraz pytala uplne vazne, ze ci ty vidis. Minule som neviem ci uz tu, videla mini dusika a vsetci ma sprdli, ze tam nic nie je a len davam zbytocne nadeje. A bolo tam nakoniec. 😍 Ale tu sa mi to nezda. ☹️

hafanana25
4. apr 2021

Ahojte, pridám sa k vám. Dnes mám prvy deň od druhej IUI, no musím povedať, teraz ma to veeeelmi,ale že veeeelmi bolelo a dokonca som včera aj dosť krvácala,aj zle mi bolo (tento mesiac bol folik na ľavej strane), minule na pravej a všetko bolo ok,nič ma.nebolelo a ani nič. Asi je ľavá strana je iná (dokonca ani testovanie nedávam do ľavej nosnej dierky 😀😀😀). Spermijky sme mali teraz 20mil, na prvej ich bolo 30mil 😬🤦🤷. Tak som zvedavá ako toto dopadne.Testovat sa nebudem,už som sa poučila z prvej IUI. Sme sa dohodli s dr.,že keby sa nezadadilo ani teraz,tak bude tretí pokus,ale že s najnižšou stimuláciou s ovaleap injekciou a keď už to nevyjde,tak natívne ivf (ťa najlacnejšia možnosť).Po pravde,som si povedala,že moc sa mi už do ďalších pokusov nechce.Trosku som zmätená,pretože aj dr mi povedala po neúspešnej iui,že môžem,ale nemusím mať endometriózu,ale to nezistíme nakoľko laparoskopicky to nerobia v dnešnej dobe 🤷 a dobrovoľne sa priznám,že ani ja nechcem do nemocnice.Takze,asi tak to vyzerá s nami. Asi treba len veriť,že už ďalšie pokusy nebude treba. Chodíme do GYN FIVu v Ba.

lienka_9
4. apr 2021

@hafanana25 akože z iui mozes mat endometriózu? Ci ked sa nedarí tak príčinou môže byť endometrióza?

hafanana25
4. apr 2021

@lienka_9 že keď sa nedarí,môžem mať...a príznak,že bolestivá ms,a to ja mám..ale neznáme to,že ju musím mať...alebo môžem mať len tu 1,2 stupňa..ale to sa nedozvieme tak skôr asi 😬 Tak teraz skúšame a uvidíme 🤷🤷. A ty ako????

lienka_9
4. apr 2021

@hafanana25 mne robili laparku s prefukom teraz v januari a povedal ze je tam náznak endometriózi ale ze to je nič...ja zatiaľ na ďalšie iui sa nechystám lebo teraz ideme prvý krát do toho centra v Martine

hafanana25
4. apr 2021

@lienka_9 a kde ti robili laparku?

lienka_9
4. apr 2021

@hafanana25 v gyneke Trenčín.. veľká spokojnosť

hafanana25
4. apr 2021

@lienka_9 v ba v Gyn fiv to nerobia 🤷🤷🤷

lienka_9
4. apr 2021

@hafanana25 toto je súkromná klinika, robia jednodňové zákroky..vyslo ma to 20 eur....keby poistovna nepreplaca tak 680 stoji tento zákrok

lienka_9
4. apr 2021

Baby stalo sa vam ze ste mali po kramoch potom 3 dni nic a potych 3 dňoch špinenie a bolesť brucha. Dnes mam 8 DC.

hafanana25
4. apr 2021

@lienka_9 tak fajn, tak teraz to už určite vyjde 😉😉💪🏼💪🏼✊✊✊✊

hafanana25
5. apr 2021

Inak dievčatá, mali ste niektorá hneď (v ten deň) po IUI krvácanie?

marikahor
5. apr 2021

@hafanana25 mne povedali, že sa môže stať, že budem krvácať ...
Pre istotu volaj na kliniku

lienka_9
9. apr 2021

Dievčatá potrebujem veľmi poradiť 😌 v utorok 13.4. ideme prvý krat do centra.. kázali nam 3 dni sexualne abstinovat...taketo mi dnes vysli ovu testy cize ovulácia sa asi blíži...myslite ze dnes večer a zajtra večer ešte môžeme mať pohlavný styk?

beruska1108
16. apr 2021

Ahojte. Na ďalší mesiac pôjdeme vyskúšať prvý krát iui už len čakám na MS.. Mam zmiešané pocity bojím sa ze to nevinde a to sklamanie bud e hrozne ale aj dávaj dotoho veľkú nádej ze by sa mohlo podariť.. Aj vy ste mali také zvláštne pocity? Bali ste sa?