IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@beruska1108 Ahoj, ja som bola v marci 1x, tiež som išla do toho pozitívne naladená a dokonca som sa aj tešila, samotný zákrok bol úplne,že šup šup a bez bolesti,úplná pohoda,potom to dlhé čakanie, no nevyšlo to. A dnes som 13dpo, zajtra by mala byť krv,ale keďže je sobota tak až v pondelok. Tiež som išla pozitívne naladená,ale tentokrát ma to bolelo veľmi(asi som nemala dostatočne plný mechúr), no a už spinim par dní a cítim,že ms sa rozbehne opäť v plnej paráde.Aj keď mala som aj také príznaky,že by som bola byť tehu,no to všetko sa obrátilo a testy negatívne. Takže ani 2 IUI nám nevyšlo a veru,že som smutná.Oba krát som mala bez stimulácie a liekov, mala som len ovitrelle a progestanelle. No ideme skúsiť 3 pokus,ale to mi predpísala dr ovaleap (najnižšiu dávku stimulky). A ak to nevyjde,tak možno IVf natívne .. takže za mňa asi takto.Ale je dosť báb čo im to vyšlo na 1 či 2 pokus. Držím palce ✊✊✊. Do ktorého caru chodíš????
@hafanana25 😔 dnes si nahodou uz neskusala test?
@zitusss nie, pomaly,ale isto sa mi rozbieha ms a teda ani testovať už nebudem,ale na krv v pondelok mám prísť aj tak, povedali 🤷
@zitusss môžem sa spýtať prečo vám to nešlo prírodzene? Teda slabší spermio?
@hafanana25 och to mi je ľúto ze vám to nevyšlo 😪.. Vieš čo do Iscare V Martine a ty?
@beruska1108 spg bol vyborny,ja som nemavala ms bez liekov a teda ani ovulku,mozno obcas hej a zrovna sme sa netrafili,tazko povedat. Podla mna mi pomohla ta stimulacia 🙂
@zitusss aha tak super potom 😊 no ja ovulku mávam každý mesiac len spermio mame taky ze slabšia morfológia len 3%a prirodzene to už rok nejde tak preto sa obávam ci vôbec pomôže iui keďže je to vlastne ako sex
@beruska1108 ak vam to poradili v car tak tam isto je nejaka sanca 🙂 mozno im prave pomoze to ze sa dostanu blizsie k vajku 🙂
@beruska1108 ver,že aj mne..trošku dosť ma to zobralo na druhý krát,ale už je lepšie a uvidíme ako teda tretí pokus 🤷💪🏼✊. Dúfam,že vám to vyjde na prvú šupu ✊✊✊✊.
My chodíme do GYN FIV v Ba.
@hafanana25 ďakujem pekne aj vám držím palce verím ze do tretice všetko dobré 😊
@beruska1108 Ďakujeme 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
@hafanana25 aj ja som chodila do gyn fiv v BA a tiez ma druhe iui riadne zobralo.do 3 som sla s vedomim nech to mam cim skor za sebou aby sme mohli poziadat o umele...asi tym ze som si vycistila mysel a bola nastavena uz na umele nam 3 ti pokus vysiel a ja mam 4r dcerku.
@zuzsat No tiež som na tom tak,že idem už keď sme sa dohodli,aby sme mali 3 pokusy kvôli umelému,aj keď obávam sa,že aj keď bude stimulka,že to nepomôže. Na jednej strane už som není na tom tak ako pri prvom či druhom nastavená,že áno super,vyjde to. No na druhej strane dávam tomu šancu a v kútiku duše verím tomu,že by to mohlo vyjsť. A tebe gratulujem,je super,že vám to vyšlo. A k akému/akej dr. ste chodili ???
@hafanana25 na starosti ma mala dr.Behunova... 1.iui robil Harbulak, druhe IUI Stenova a tretie Behunova...
@zuzsat ja chodím k Stenovej, prvu robila ona,druhu Harbulak a tretiu uvidíme 😀😀😀😀
Ahojte som 3den po iui a som strašne zvedavá ci s ato podarilo. Prvé dva dni ma strašne bolelo podbruško pripisujem to zákroku dnes už konečne menej a dá mi aj fungovať normálne. Užívam progestalle som z nej dosť unavená. Testik si mam robiť až 14.5. Ale asi spravím skôr 😁je tu nejaká snažilka ktorá je natom podobne?
@beruska1108 Ahoj, ja som dnes 2den po iui a tiež beriem progestanelle.Ja mám za sebou 2 neúspešne iui a teraz uvidíme.Na krv idem až 17.5. nakoľko 14 deň vychádza na sobotu.Takze opäť dlhé čakanie, aké už som trošku obrnená l,tak už to tak neprezivam. 😀😀😀😀
@hafanana25 už 3?? Snáď uz vyjde... držím palce☺️
@lienka_9 veru, už tretie 😬😬😀😀😀 Uvidíme čo nám prinesie 😉.A ďakujem 🤗.Ty si ako na tom?
@hafanana25 ahoj a do akého centra chodíš? Ale máš pocity? Vkladás si progestalle hneď v ten deň iui? Dúfam že si o dva týždne nájdeme krásne //🥰
@beruska1108 chodím do GYN FIVu v Ba. Áno áno,začala som vkladať opäť večer v deň IUI a beriem ho ráno a večer, teda ako každá asi 😊😊😊. No dúfajme ✊✊✊. Ty kam chodíš? Toto je tvoja prvá iui? Aj máte nejaký problém?
@hafanana25 ja chodím do Iscare V Martine áno naše prvé tak som plná očakávania😊 vieš čo problém no už jednu dcérku mame bola na prvý sup skoro a druhe nie a nie už vyše roka. Tak sme šli do centra a mužovi zistili slabšiu morfológiu 3%len a vo februári som mala jedno biochemicke tehu tak sme sa rozhodli tomu trosku pomôcť. A vy?
@beruska1108 Aha, tak aspoň máte jedno už a neboj,aj to druhé príde a možno hneď teraz.Uvidis o 2 týždne,držím palce ✊❤️. V podstate my sme ok len je možné,že mám endometriózu,ale to sa zistí až laparoskopicky,čo som teraz nechcela riešiť v nemocnici kvôli covidu.Ale pokiaľ toto nevyjde tak asi už pôjdem lebo ďalší "pokus" máme natívne ivf,ale popravde sa mi nechce do toho..aspoň teraz nie...už som trošku z toho všetkého "unavená".Tak uvidíme čo nám prinesie táto tretia iui 😉😉😉
@hafanana25 tak my uz vieme výsledok z centra...nic strasne nezistili akurat mojmu dali 3 mesacnu vitamínovú kúru tak berie 10 tabletiek za deň a mne tiez predpisali...tak uvidime...mame za sebou hematologicke a geneticke vysetrenie a reprodukcno imunitne nas este caka v juni tak cakame na vsetky vysledky a potom az rozhodnu co budu s nami robiť ☺️ paci sa mi ze nas nenutia hneď do umeleho...a povedali ze nevidia problem spontanneho počatia zatiaľ...tak asi nam daju dalsie lieky a budeme sa snažiť alebo pojdeme este raz na iui
@beruska1108 aj my tam chodime a tiež mojmu zistili 2 % morfologiu...inak mal všetko nadpriemerné...aj mu dali nejaké lieky? Akeho doktora v centre mate a ako tam prebieha IUI?
@lienka_9 Tak to ste sa pekne pustili do vyšetrení...ale súper, aspoň budeš kludnejsia možno,nabombujete sa vitamínmi a čo nevidieť budeš písať,že sa zadarilo.Moc budem držať palce ✊✊❤️. Ach jaj,kto by to bol povedal,že cesta k bábätku bude taká neľahká 🤨🙄😔.
@hafanana25 aj tebe držím silno palce kedy plánuješ testovať?
@lienka_9 lieky mu nedali žiadne rozhodli sme sa hneď pre iui tak jak prišli výsledky čakala som na MS a začala sa stimulácia na 11 DC som mala sono folikul 18mm tak mi tam hneď pichli ovitrel a na druhy deň sa išlo nato. Jeden deň má vystrovala doktorka ale iui mi robil doktor obaja super prístup všetko vysvetlia

@beruska1108 ahoj,isla som do toho s tym ze som vedela ze to nie je nejaky extra zakrok ani ziadna veda, v podstate ako prirodzeny sex + len lieky a spermie posunute trochu dalej 🤷♀️ doktorka povedala ze uspesnost je 15-20%, preto mi asi aj rovno predpisala lieky na dva "pokusy". Takze som si toto vsetko uvedomovala a bola na to pripravena a stotoznena s tym ze to vyjst nemusi, ALE, v obrovskom kutiku duse som v to verila ze to vyjde a aj vyslo 🙂
Nastav sa pozitívne ale zaroven bud pripravena na to ze to nemusi vyjst, ved aj uplne zdravy par nemusi otehotniet hned v prvom cykle ale v stvrtom napriklad 🙂
budem drzat palce❤