icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

hafanana25
4. máj 2021

@beruska1108 ďakujem,no dúfam,že testovať nebudem lebo vždy som bola sklamaná,aj minule som hovorila,že netustujem a 10dpo som už nevydržala..ale teraz zase neplánujem testovať pretože pokazde mi došla ms presne na deň a naposledy dokonca aj o deň skôr..takže ak blsa rozhodnem pre test tak najskôr 12-14dpo.

beruska1108
4. máj 2021

@hafanana25 no najlepšie je vydržať veru ale niekedy sa to ned a zvedavosť je väčšia 🙈

slunicko251
24. máj 2021

ahojte , viem ze tych tem je vela , ale , som po onko liecbe , moj HP je hrozny, vysoky LH aj FSH mam zly, AMH mam 0,08.
absolvovali sme vysetrenie v Brne , kde nam povedal ze b bolo zbytocne pchat ma injekciami ze viac ako 2-3 folikuly by sme nevydolovali, ze mame skusat prirodzene , a ´Asi ´ cakat na zazrak 😔. ma niekto z vas podobnu skusenost. ? a trosku ma povzbudi ze sa zazrak moze stat. ?
este mi potom doporucil darcovske vajicko - s tym sa nejak nevieme vyrovnat . celkovo som zo situacie ze nebudem mat vlastne dietatko zufala .
dakujem za kazdu odpoved🙏🏻🙏🏻

milka1988
8. jún 2021

@slunicko251 tak to ma mrzi ze to mate teraz takto, ja osobne by som necakala na "zazraky" ale riesila HP aj LH aj FSH, ako a cim ho dat do normalu, lebo na vsetko su dnes bylinky ci lieky. ahm mas nizky (ale aj s nizsim otehotneli) a kolko mas rokov? Nedostatok Vit. D sposobuje umele znizenie AHM, ja beriem 5000IU denne a aj tak som podla vysledkov merania len akurat na hranici a mam nedostatok vit D a moje AHM je 2,5. Cize keby som ho neuzivala isto by mi vyslo nizsie. Skus si ist spravit z krvi kolko ho mas v krvi vobec. Ak budes mat pod hranicu nasad si denne 5000IU + slniečko tym sa nepredavkuješ ani.
A ved na oplodnenie staci aj jedno tvoje vajko naco hned riesit darcovske?

slunicko251
8. jún 2021

@milka1988 vitamin D mam ok, ja som po onko liecbe zato tie hormony tak naprd 😞

milka1988
8. jún 2021

@slunicko251 aha no tak s tym nemam skusenosti, tu asi jedine este pockat nejaku dobu kym sa ti to upravi? Alebo ist teda do darcovskych zas radsej ist do darovaneho vajicka ako do darovanych spermii 🙂 vyrastat budet tebe v brusku, bude to tvojho manzela 🙂

vero013
23. jún 2021

Ahojte. Dnes 4 DC, nasadený od včera Letrozol, na 10 DC sono a potom naše prvé IUI. Nájde sa tu spolubojovníčka, ktorá sa tiež chystá na IUI? Pekný deň

mirusikmima
2. júl 2021

@vero013 ja som bola dnes na IUI prvý raz v Repromedice 🙂

luckamjar
2. júl 2021

@mirusikmima ako si tam spokojná? Mne tam gynekolog neodporúčal, ale mám to z prace napešo tak ma to láka keď idem okolo 😁

mirusikmima
3. júl 2021

@luckamjar uvidím ako sa podarí, k tomu sa zatiaľ nebudem vyjadrovať, ale čo sa týka pocitov z kliniky, personalu, a podobne, som spokojná, nemám čo vytknúť. Vždy keď tam idem, cítim sa príjemne, nestresujem sa ako v klasickej čakárni v nemocnici 🙂

lienka_9
3. júl 2021

Baby tie co chodíte do Iscare Martin, podarilo sa vam IUI? A na koľký krat a kto vam ju vykonaval? My mame 2% morfologiu.

milka1988
3. júl 2021

@lienka_9 neviem ci nejako rozhoduje car my sme boli v Heliose, manžel ma 0,8% morfo a vyšlo nám prvé IUI ale sledovala som si aj ovulavciu bt a testami a posunuli sme o den skor 🙂

vero013
3. júl 2021

@lienka_9 ahoj. My mame presne taky isty problem + ja mam PCOS a tento cyklus sme mali naplanovane IUI, ale na sono 10DC mi uz folikul prerastol do cysty, tak tento mesiac nic z toho.

frida1990
20. júl 2021

Babulky je tu niekto kto je aktuálne po IUI? Mali ste niekto situáciu, že pred IUI už bol vaječník prázdny / folikul prasknutý, pričom nebolo jasne, kedy k ovu došlo? Štvrtok som mala folukul 17 mm, sobota večer ovitrelle a pondelok ráno IUI, padlo to blbo na víkend takže ani neviem kedy bola ovu. A teraz čakám a čakám a mám nespokojnú myseľ. IUI bolo včera ☺️

sabinka147
27. júl 2021

Čaute baby ma vyznam isť na iui s 1% morfologie ?

hafanana25
27. júl 2021

@sabinka147 Ahoj, si tu baby, ktorym sa to podarilo aj s 1%...drzim palce ✊✊

sabinka147
27. júl 2021

@hafanana25 to si ma potešila ❤️❤️ len sa obavam ci nam to vyjde us 3 roky sa snazime a nic som stoho fakt smutnaa ,😔😔

hafanana25
27. júl 2021

@sabinka147 A mate porobene aj vysetrenia? Ako su reproimuno,genetika,hematologia?Akoze treba skusit IUI.. Ja som bola 3x a nic..posledne bolo biochemicke. Ideme do IVF,ale pred tym robime este vysetrenia a dobre ze sme tak urobili lebo mam nejaky pozitivny výsledok.Ale este musim na hemato a az potom na IVF.

sabinka147
27. júl 2021

@hafanana25 no este genetiku nemame a prechodnost vajcovodov...a tie vysetrenia mam vsetko ok ..a priatel mal pred mesiacom 2% a dnes sme isli na kontrolny spermiogram a ma us iba 1% akoze ja to mu us fakt nechapem ze za mesiac stratil 1% nechcem marnit cas idem na iui a as potom si dam spravit tie vysetrenia co my chybaju .. a vy mate vsetko ok? Kolko sa snazite ? ..

andrea_r016
27. júl 2021

@frida1990 ahoj, ja som mala 18mm velke folikuly a hned v ten vecer som si pichala ovitrelle a obden bola iui....ale tak folikuly zvyknu rast cca 1 az 2 mm denne....tak mohlo to byt aj idealne a aj nie tazko povedat...ale za seba mozem povedat raz som mala ovu den az 2 pred iui a 2x iui bolo az pred ovu a mala som to aj potvrdene sonom ze folikuly tam este boli a nepraskli a praskli az nasledujuci den a viem ze to tak bolo lebo som mala ovu bolesti len v den po ovu....ale nam ani jedno iui nevyslo a som uz aj po ivf taktiez nam et nevysiel ale nevadi este mam 5 mrazacikov a buduci tyzden idem na hysteroskopiu a dalsi mesiac bude ket 🙂

sabinka147
27. júl 2021

@andrea_r016 ahoj mozem sa ta daco spytat ?

andrea_r016
27. júl 2021

@sabinka147 ahoj jasne 🙂 kludne napis spravu ak 🙂

frida1990
27. júl 2021

@andrea_r016 držím veľmi palce ❤️

kika09876543
7. aug 2021

@petra2505 ahoj ja mam za sebou tretí transfer včera vkladaní tak dúfam ze do tretice všetko dobre

7kristina7
10. aug 2021

@lienka_9 ahoj my mame presne to iste morfo. 2% boli sme prvy krat na IUI v Iscare v BA , dnes som 11den po, teraz rano som testovala a zatial negativ, v piatok mam ist este na krv

lienka_9
10. aug 2021

Baby pomohol vam niektorej DUPHASTON na hormonálnu nerovnováhu?

dadaberkova
10. aug 2021

@lienka_9 ahojcek ja som duphaston brala asi 5 rokov vkuse, keď som ho vysadila bola som tam kde pred tým akurát že som z neho dosť nabrala. Co mi pomohlo bola zdravšia strava, cvičenie a femigard. MS som mala potom pravidelne asi rok. Keď sme opäť začali riešiť otehotnenie tak bolo ale nutné nasadiť clostylbegit a neskôr injekcie na ovu, keďže ja mam polycysticke vaječníky a tým pádom veľmi strajkuju😒

dadaberkova
10. aug 2021

Ahojte baby, tak ja vám sem prinesiem trosku pozitívnej energie. Dnes nás takto prekvapilo to naše prvé iui 😁 konečne nám ukázal svoju tváričku, aj keď vyzerá na foto trosku ako votrelček môžem s čistým svedomím prehlásiť, že láska na prvý pohľad existuje 💙😍

frida1990
10. aug 2021

@dadaberkova nádhera ❤️❤️❤️❤️ gratulujem, predsa sa nájdu prípady kedy prvé IUI takto krásne vyjde. Mali ste zistené nejaké problémy predtým, alebo ste boli obaja ok?

dadaberkova
10. aug 2021

@frida1990 dakujeeeme🥰so mnou bol dosť veľký problém, prvý krát som bola tehotná po clostylbegite v 2017 vtedy to bolo mimomaternicove. Teraz sme sa snažili asi rok, 3 cykly som brala clostylbegit nakoľko mám polycysticke vaječníky a ovulácia u mňa sama vôbec neprebehne, menštruácia nepravidelná. Po neúspešných 3 mesiacoch zvýšili dávku clostylbegitu, potom som mala ovitrelle injekcie 2ks a obden sme boli na iui. Manžel ma veľmi dobrý spermiogram tak myslím ze on sa nám o to hlavne postaral😆🙏🏼