icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

frida1990
10. aug 2021

@dadaberkova Tak chválabožku, to je super 🥰 , aspoň nám to dodá nádej 😊

zitusss
10. aug 2021

Ahojtee,tiez vam tu prispejem nasim uspesnym prvym IUI,prave som v 29tt
Držím vám všetkým moc palce 💕

frida1990
11. aug 2021

@zitusss wau wau babulky ja len zírám, gratulujem krása, tak snáď aj nám to druhé IUI už výjde 🥰

zitusss
11. aug 2021

@frida1990 drzim moc moc palce 🤞❤😊

dadaberkova
11. aug 2021

@frida1990 my keď sme išli na prvé som vravela manželovi že no, ideme si po bábätko 😁 ani som inú možnosť nepripustala😁 musíš sa naladiť že to tam bude 🙌🏼😆

frida1990
11. aug 2021

@dadaberkova presne takto som bola naladená aj ja, aj môj muž, fakt sme tomu verili a boli sme tak nastavení. Nie každému to napriek tomu vyjde.

frida1990
11. aug 2021

@zitusss ďakujem 🥰

dadaberkova
11. aug 2021

@frida1990 to je pravda ale ten postoj si myslím niečo pomôže, nie vždy ale každopádne neuškodí ☺️ držím veľmi palčeky aby to vyšlo 🙏🏼☺️

kalmak
15. aug 2021

Baby, mali ste po uspesnom IUI PMS? Ja byvam naladova, teraz par dni pred neocakavanou ms to na mna prislo (ako vzdy), tak reku ci sa najde niekto, kto mal uspech aj napriek tomu 🙃

dadaberkova
15. aug 2021

@kalmak ahoj, vieš co ja som náladová asi od narodenia 😄 neviem ci to bolo nervozitou alebo čím ale po iui asi 10 dní už úplne. Do toho samozrejme bolesti pod bruška dokonca som mala migrénu, na 11-12 deň sa mi spustilo špinenie. A tadaa naše prvé iui ma v brušku už okolo 900g. Prešli si komplikáciami, krvacaniami, hematomom atď ale malý kliest sa drží. Takže môžne je všetko 🙌🏼držím palce aby to vyšlo ❤️

luckamjar
15. aug 2021

@kalmak
@dadaberkova inak k tomu spineniu na cca 10-11 deň, u mna to bol vždy vždy vždy znak že to vyšlo 😊 (bola som tehotna 5x - IUI len raz, inak 2x prirodzene alebo plánovaný styk na liekoch). Vždy som myslela že sa rozbieha menzes a nakoniec spinenie prešlo a bolo to tam. Držím palce!

sunshine_007
6. sep 2021

Ahojte, pripajam sa k tejto diskusii. 24/8 som bola IUI, druhy pokus.. Nestimulovali ma nicim, ani som si pred tym nepichala ovitrele. Na zaklade krvnych testoch, zistili, kedy cca sa ma uvolnit vajicko a podla toho bol naplanovany termin v CAR. Po IUI som lezala 3 minuty. Taktiez po som nemala odporucane brat progesteron po, skratka nic. Vcera rano som testovala, a vysledok negativny. Mrchu mam v poslednej dobe nepravidelnu, mala by dorazit cca okolo stredy.. Zaujimave je, ze vobec nemam nafuknute brucho, ako vzdy pred mezesom a prsia mam plnsie, co tiez nebyva zvykom. Myslite, ze je tam este nejaka sanca? Taktiez by ma zaujimalo, ci nieokto absolvoval iui podobnym sposobom. Ked citam skusenosti na sk, tak sa mi pri mojom iui protokole «a la nechajme to na prirodu » zda, ze je tam uplne miziva sanca na uspech.

milka1988
6. sep 2021

@sunshine_007 ja som nebola nicim stimulovana, mala som brat iba Duphaston v pripade otehotnenia na udrzanie. Ale ja som cakala na krv kym spravia, nerobila som si testy radsej.

sunshine_007
6. sep 2021

@milka1988, takze da sa to, lebo uz to cele zacinam spochybnovat..

milka1988
6. sep 2021

@sunshine_007 ano vsetko je mozne staci jedina spermia a jedine vajicko. My sme mali morfoloiu iba 0,8% a prvé IUI bez stimulacie nam vyslo 🙂

zitusss
6. sep 2021

@sunshine_007 podla mna zalezi aj od vasho "problemu", ak nemavas problem s ovulaciou tak podla mna stimulovat nie je naozaj potrebne, ja som mala problem s ovu a stimulácia nam prave pomohla
Drzim palce ❤

dadaberkova
6. sep 2021

@sunshine_007 ono presne, ak nemáš problém s ovulaciou atď, tak nieje dôvod na stimuláciu. My sme prešli dosť intenzívnou stimulaciou, no bolo to kvôli mojim polycystickym vajecnikom, absolútne nepravidelnej menštruácii (niekedy sa neukáže aj pol roka) a totalnou anuvalciou. Našťastie u mňa stimulácia pomohla, hoc som mala len jedno dozrete vajíčko. clostylbegit v dosť vysokých davkach+2 injekcie ovitrelle a od iui progesteron beriem až do teraz keďže sme mali problémy s krvácaním a to som už v 30tt. Takže si myslím ze lekár najlepšie vie zhodnotiť ci stimuláciu potrebuješ a co je na osoh a co na škodu. Držím palce aby to vyšlo 🙏🏼

andreaak05
16. sep 2021

Ahojte. Pridam sa aj ja. Ja som bola minuly tyzden v stredu na hyfosy a hned piatok na iui. Ty kokos, mna tak bolia krize. Prava strana ma boli neskutocne, najprv som si myslela, ze ladvina, ze ci som neprechladla, ale asi to bude z tychto zakrokov alebo teda asi hlavne z hormonov. Nesexovali sme od dna iui. Teda v den iui sme este vecer raz spolu spali, ale potom sa mi uz nedalo. Pride mi to, ze cim dalej mam tie bolesti vacsie. Ako ste na tom vy baby?

frida1990
16. sep 2021

@andreaak05 takže teraz si siedmy deň po IUI? Kedy ťa to začalo bolieť? Ja som nič také nemala ani po hyfosy ani po IUI, bodaj by to bol nejaký zvláštny znak uhniezdovania, akurát 7.den by to sedelo. Alebo samozrejme z hormonov ak si nejaké brala, stimulovali ta nejako? Držím veľmi palce

andreaak05
16. sep 2021

@frida1990 no citala som tu o tych bolestiach a vela bab to malo, aj ked neboli tehotne, takze asi ozaj z tych hormonov. No, zajtra budem tyzden po. Ja som bola stredu na hyfosy, boli priechodne a hned mi pichli volaco na prasknutie folikulov, ani neviem, co. A hned piatok iui. A odvtedy beriem hormony. U mna to bolo cele take narychlo. Ja som bola uplne vtom, ze budem mat nepriechodne vajcovody, cize uz to ma prekvapilo, ze ich mam priechodne. Dalsi sok to, ze hned o 2 dni iui. Ale sak akurat mi vychadzala ovu, tak cim skor, tym lepsie. Tak uvidime.

dadaberkova
16. sep 2021

@andreaak05 tu mi nedá sa nevyjadrit😅 ja som bola v tom ze nemám jeden vajcovod (mala som mmt a tvrdili mi ze mi bol počas operácie odstránený, keďže tam bolo bábätko zahniezdene) keď som tam šla a moja bývalá lekárka tvrdila ze druhý je nepriechodny 🤦🏼‍♀️ že zrejme len umelé. Zmenila lekárku išla na hyfosy a čuduj sa svetu mam oba vajcovody a dokonca krásne priechodné 🤦🏼‍♀️😂 teraz by ma len zaujímalo co robili počas tej operácie kde mi ho vraj vzali 🤷🏽‍♀️😂

andreaak05
16. sep 2021

@frida1990 prvy den som bola ok, este sme si aj zasexovali a potom druhy den uz som zacala citit podbrusko. A kazdym dnom to je horsie. Krize tiez, bok mi ide pravy uplne vyvalit, plus dost cikam a cela sa taka citim, jak keby ma trocha stipala cela pukaňa. Skor sa bojim, ci volaku infekciu som nemohla drapnut, ze z toho by som mala te bolesti.

andreaak05
16. sep 2021

@dadaberkova ako, co sa tyka doktorov, to saja uz celkovo nevyjadrujem. Co somsi ja zazila celkovos doktormi, nemyslim teraz ohladne tehotenstva, ale celkovo. No coment, len hlavou krutim. Cest vynimkam.

frida1990
16. sep 2021

@andreaak05 jaj tak, no dúfam že žiadna infekcia, radšej by som zavolala do CARu a poradila sa.. Drž sa!

esmee3
16. sep 2021

@andreaak05 ja to tiež tak mám, v utorok hyfosy a dnes iui 😄 akuraat mna práva strana boli len ja si myslím že to ešte môže byt prasknutie toho folikulu, lebo ja som si dávala inj na prasknutie až v utorok večer. Uvidíme snáď to nebude take 2 týždne vkuse 🙈 ale držím palce nech je to tehu 😍

andreaak05
16. sep 2021

@esmee3 noo, to moze byt jasne este ovu u teba. Ja som tiez v ten den iui citila ovu, uplne ma boleli vajecniky. Dakujem, kiez by si mala pravdu. Buduci piatok idem na krv, tak sa uvidi. Ty sa budes aj testovat? Ja nie.

esmee3
16. sep 2021

@andreaak05 jaaa to asi nevydržím až do 30.9 bez testu 😄 asi sa budem na ten 12den no ale uvidim. Ešteže to vychádza v strede týždňa a nie že musím čakať cely víkend až do pondelka 😊

andreaak05
16. sep 2021

@esmee3 ja mam ist piatok rano na krv a zevraj poobede budu vysledky, tak to uz vydrzim. Sak to je 14ty den od iui, to sa mi neoplati robit test skor. Aj tak niekedy neukaze tehu.

esmee3
24. sep 2021

@andreaak05 Ahooj tak ako si dopadla? 😍 ja som ešte včera malú slabú čiarku z ovitrelle dnes už biely. Taakze budúci týždeň potom môžem testovať, či z toho niečo bolo 🙈

peronela
24. sep 2021

Ahojte. Čo myslíte mohlo by mať IUI úspech, keď morfologiu máme 0,5%, množstvo a pohyblivosť tesne pod normou? Ja by som mala byť v poriadku. Predovšetkým nám navrhli IVF ale IUI sa mi pozdáva akosi viac ohľadom zásahu do môjho organizmu. IUI nám akosi neodporúčali, že to by bolo asi zbytočné.