IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@peronela ani nám neodporúčali ale rovno ivf. 0,5% morfo a prve Iui vyšlo. Treba to skúsiť. Oni prečistia spermie od zlých, su v nejakej tekutine ktorá ich ak kus nabudi a su aktivnejsie. Staci jedna jedina 🙂 skuste to. A ak mas ovilaciu aj bez liekov ako ja tak IUI mzlete skúšať koľko chcete. My sme boli ochotný ísť hoc aj 10x ako hneď na ivf
@andreaak05 to mi je ľúto tak snáď keď si oddýchnem to príde hneď na prvý sup ❤️
@milka1988 no ja ovulaciu mávam aspoň tak vyzerá, v stredu sme boli na spermograme po nejakom polroku, čo bral aj vitamíny, tak som zvedavá, aký bude teraz výsledok. Rovno mi už hned teraz chceli dať stimuláciu pre IVF, ešte som to však odložila či by predsa nebolo skúsiť toto teraz cez ovu aj keď bez liekov.
@peronela ak nemáte žiadny iný problém ja by som skúsila to IUI aspon 1x len na 1x to nie vždy hneď výjde. Známim vyšlo na druhý krát čiže 3x by som išla určite. Predsa len to IVF nie je len tak, konské dávky hormónov, a kopec ďalšieho okolo toho , to radšej skúsiť aspoň tú jednoduchšiu cestu a potom ak by to nevyšlo tak aspon si človek mohol povedať skúsil som to. My sme verili ze to prvé IUIproste vyjde - MUSí.
@esmee3 no co ukazuju testy?
@andreaak05 nejdem testovať počkám do štvrtka. Včera bol taký zvláštny mamatest asi chybný a další nemám, a cítim sa úplne ako na ms že má boli brucho a je mi zle :/ dnes som 12dpiui
@esmee3 tak ti drzim velmi palce. Daj vediet, ak nezabudnes.
@andreaak05 určite napíšem 😊😊 ale výsledok asi vieme 😄
@esmee3 ale ved mozes byt tehu, aj ked mas ako keby predmenstruacne bolesti.
@andreaak05 áno ale podľa mna nič z toho nebude. Kukni test biely v nedeľu, a ten druhý včera, asi chybný. Mne ani ten mamatest neduchuje ako všetkým inak 😂🤣😅
@esmee3 a mozno neni chybny. Uvidis 🙂 alebo si este jeden sprav dnes. Pockaj, ci ty uz pozajtra ides na krv?
@andreaak05 áno vo štvrtok. Veď to že sa mi asi ani neoplatí kupovať test či? Na jeden deň
@esmee3 to uz je na tebe, ci vydrzis 🙂
@andreaak05 kúpila som dr max 🤣 len sa skôr obávam že do toho štvrtku aj skôr dostanem ms, či to sa nemôže stať keď mám progesteron?
@esmee3 ja neviem, ja som brala hormony a dostala som presne kramy. No urob si ho :D ci az rano?
@andreaak05 raaano 😄 teraz to asi nebude mat zmysel 🤣
@esmee3 som zvedava 🙂 drzim palceky
@andreaak05 potom píšem 😊
@esmee3 mne napr vychádzali najsilnejšie čiarky vždy okolo 12-13 ráno ledva niečo 🤷🏽♀️😁
@dadaberkova uvidím ráno. Už som mala takú chuť si spraviť večer ale vydržala som 😄 sú dva tak môžem aj ráno aj poobede 😅
Baby robila som teraz ráno a nič, akože úplne taká mini čiarka asi kanalik, na 13dpiui už by podľa mna mala byt viac viditeľná 🤷♀️😢
@esmee3 anoo, este nestracaj nadej. Drz sa zajtra 🙂
@andreaak05 ďakujem, tak píšem zajtra 😊

@esmee3 ahoj. No dopadla som tak, ze som zrejme z hyfosy a nasledne z iui chytila dobry zapal. Od minuleho piatku som v horuckach a mam zapal mocaku. Testy krvi mi robili v gin-five nakoniec uz pondelok, ked som sa tam bola dat vysetrit. Samozrejme negativne. Teraz pnkujem na antibiotikach :( takze pre mna zatial ukoncujem akukolvek snahu o tehu. Nemam uz na to nervy, ani sil. Tebe prajem, nech sa to podari ☺️🤰 daj vediet 🙏