icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

andreaak05
24. sep 2021

@esmee3 ahoj. No dopadla som tak, ze som zrejme z hyfosy a nasledne z iui chytila dobry zapal. Od minuleho piatku som v horuckach a mam zapal mocaku. Testy krvi mi robili v gin-five nakoniec uz pondelok, ked som sa tam bola dat vysetrit. Samozrejme negativne. Teraz pnkujem na antibiotikach :( takze pre mna zatial ukoncujem akukolvek snahu o tehu. Nemam uz na to nervy, ani sil. Tebe prajem, nech sa to podari ☺️🤰 daj vediet 🙏

milka1988
24. sep 2021

@peronela ani nám neodporúčali ale rovno ivf. 0,5% morfo a prve Iui vyšlo. Treba to skúsiť. Oni prečistia spermie od zlých, su v nejakej tekutine ktorá ich ak kus nabudi a su aktivnejsie. Staci jedna jedina 🙂 skuste to. A ak mas ovilaciu aj bez liekov ako ja tak IUI mzlete skúšať koľko chcete. My sme boli ochotný ísť hoc aj 10x ako hneď na ivf

esmee3
24. sep 2021

@andreaak05 to mi je ľúto tak snáď keď si oddýchnem to príde hneď na prvý sup ❤️

peronela
24. sep 2021

@milka1988 no ja ovulaciu mávam aspoň tak vyzerá, v stredu sme boli na spermograme po nejakom polroku, čo bral aj vitamíny, tak som zvedavá, aký bude teraz výsledok. Rovno mi už hned teraz chceli dať stimuláciu pre IVF, ešte som to však odložila či by predsa nebolo skúsiť toto teraz cez ovu aj keď bez liekov.

milka1988
25. sep 2021

@peronela ak nemáte žiadny iný problém ja by som skúsila to IUI aspon 1x len na 1x to nie vždy hneď výjde. Známim vyšlo na druhý krát čiže 3x by som išla určite. Predsa len to IVF nie je len tak, konské dávky hormónov, a kopec ďalšieho okolo toho , to radšej skúsiť aspoň tú jednoduchšiu cestu a potom ak by to nevyšlo tak aspon si človek mohol povedať skúsil som to. My sme verili ze to prvé IUIproste vyjde - MUSí.

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 no co ukazuju testy?

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 nejdem testovať počkám do štvrtka. Včera bol taký zvláštny mamatest asi chybný a další nemám, a cítim sa úplne ako na ms že má boli brucho a je mi zle :/ dnes som 12dpiui

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 tak ti drzim velmi palce. Daj vediet, ak nezabudnes.

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 určite napíšem 😊😊 ale výsledok asi vieme 😄

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 ale ved mozes byt tehu, aj ked mas ako keby predmenstruacne bolesti.

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 áno ale podľa mna nič z toho nebude. Kukni test biely v nedeľu, a ten druhý včera, asi chybný. Mne ani ten mamatest neduchuje ako všetkým inak 😂🤣😅

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 a mozno neni chybny. Uvidis 🙂 alebo si este jeden sprav dnes. Pockaj, ci ty uz pozajtra ides na krv?

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 áno vo štvrtok. Veď to že sa mi asi ani neoplatí kupovať test či? Na jeden deň

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 to uz je na tebe, ci vydrzis 🙂

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 kúpila som dr max 🤣 len sa skôr obávam že do toho štvrtku aj skôr dostanem ms, či to sa nemôže stať keď mám progesteron?

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 ja neviem, ja som brala hormony a dostala som presne kramy. No urob si ho :D ci az rano?

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 raaano 😄 teraz to asi nebude mat zmysel 🤣

andreaak05
28. sep 2021

@esmee3 som zvedava 🙂 drzim palceky

esmee3
28. sep 2021

@andreaak05 potom píšem 😊

zuzsat
28. sep 2021

@esmee3 Za mna dr max najlepsie testy a najlepsie testovanie medzi 9-11 alebo 20-21... Vzdy boli silnejsie ako z ranneho mocu

esmee3
28. sep 2021

@zuzsat vážne? No o 9vstavam čiže tak či tak to bude ranný 🤭 sú dva v balení tak uvidíme raano

dadaberkova
28. sep 2021

@esmee3 mne napr vychádzali najsilnejšie čiarky vždy okolo 12-13 ráno ledva niečo 🤷🏽‍♀️😁

esmee3
28. sep 2021

@dadaberkova uvidím ráno. Už som mala takú chuť si spraviť večer ale vydržala som 😄 sú dva tak môžem aj ráno aj poobede 😅

esmee3
29. sep 2021

Baby robila som teraz ráno a nič, akože úplne taká mini čiarka asi kanalik, na 13dpiui už by podľa mna mala byt viac viditeľná 🤷‍♀️😢

luckamjar
29. sep 2021

@esmee3 12-15 dni po IUI sa už ukáže ale je slabučká! Ak tam je to stačí, ty môžeš mat teraz Hcg len okolo 50-100 čo je veľmi malicko a preto nemôže byt ta čiarka úplne tmavá. Základ že je. Ak by to bol kanalik ten je biely. Ak je čiarka doruzova tak je to na dobrej ceste 👍

esmee3
29. sep 2021

@luckamjar Áno viem, ale nieje tam taká čiarka ako bola pred 2 mesiacmi kde sa dala aj odfotiť. Táto sa nedá odfotiť a vidím ju len na svetle 🙈 no nič z tohórve iui nám teda nevyšlo 🙈 zajtra krv to potvrdí podľa mna

luckamjar
29. sep 2021

@esmee3 neporovnavaj čiarky, Hcg rastie naozaj rôzne, držím palce zajtra

esmee3
29. sep 2021

@luckamjar daam vedieť zajtra 😊

andreaak05
29. sep 2021

@esmee3 anoo, este nestracaj nadej. Drz sa zajtra 🙂

esmee3
29. sep 2021

@andreaak05 ďakujem, tak píšem zajtra 😊