IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@vanilkovypuding ja som chodila normálne cvicit do fitka, bola som aj v zahraničí na víkend poznávací. Do fitka som prestala chodiť po potvrdeni tehotenstva v 6tt. Je to ako bežne tehotenstvo.
Ale nejde mi povedať: fakt si fajčila pred IVF? Čo si si myslela? 🤦♀️ Na krabičke je napísane fajčenie znižuje plodnosť. A to prvé čo ti povedia v CARe je správna životospráva robí divy…
@annnnie19 nefajčila som tesne pred IVF preboha 🙂 fajčiť som prestala ešte pred Silvestrom .. bola som sprostá ako bežne polka populácie že som fajčila :D našťastie nie až tak veľa ale fajčila …
a môžem sa spýtať prečo si prestala cvičiť v tehotenstve ? Mám kamarátky ktoré cvičia aj ako tehulky a hovoria že by ich bez toho šlak trafil :D samozrejme ľahšie váhy atd ..
@elinosar aky vnútorný pocit ? .. ja praveze myslim dosť pozitívne a verim že to vyjde 🙂 čo sa ti nezdá ? Či si len skeptická ? Budem držať palce !! 🙂
@vanilkovypuding dakujem 🙂 4 roky sa snazim a nikdy som nemala dve ciarky, ani ivf nepomohlo, tak som skepticka a zufala, uz psychicky nevladzem
@vanilkovypuding pretoze som chodila na dosť silový trening a nechcela som riskovať. A za ďalšie som chodila do prace a nebolo mi moc dobre prvé mesiace. Necítila som sa na cvičenie.
@tufik07 3.iui.... prve nevyslo ale s tym som ratala ale bola som prekvapena ze na druhe som sa nestihla objednat hned...a citala som ze najlepsie je nevynechat cyklus a hned ist po sebe ze je vacsia pravdepodobnost ze to vyjde takze som bola sklamana a tak som sa na to vykaslala asi 2-3 mesiace a potom som sla zas. A schudla som 13kg. Po 2.iui som sa pytala ci mozem na ivf ked to nevyjde a ze ja nie ze nemame diagnozu a ze musim mat 3 neuspesne az tak moja poistovna preplati ivf. Takze som sla na recepciu hned a objednala som sa na 3.iui aj ked som bola prave po 2.iui z ambulancie.nechcwla som riskovat vynechat cyklus. Druhe iui nevyslo a ja som ostala v soku a sklamana.velmi ma to vzalo psychicky lebo som verila.a tak uz skepticka som si povedala ze hned som objednana na3iui tak aspon to budem mat rychlo za sebou a mozem podat ziadost na ivf. S tymi myslienkami som sla aj na vklad. A muzovi som povedala ze ked mame platit za ivf chcem si byt vedoma ze sme urobili pre to vsetko a tak sme sex mali hned po poichnuti injekcie o 22.00 ked sme dosli z pohotovosti, na dalsi den bolo iui a na dalsie rano sme mali sex... Ja som od 1dc jedla raz denne grapfruit (vraj pripravi dobry ovulacny hlien) po ovulacii teda po pichnuti injekcie som.zacala pit pohar ananasoveho dzusu (vraj zo sliznice na maternici urobi take akoby lepidlo a lahsie sa prichyti a uhniezdi vajicko) neviem co pomohlo ale 3iui nam vyslo a ja mam doma 5r dcerku...
Ahojte kočky výsledky z krvi sú pozitívne 😍
@tufik07 waaau gratulujeeem
@natalka1985 ďakujem krásne
@vanilkovypuding akoze bielo?. U kazdej je to ine.
@zuzsat Ano , bielo . 🙈 mas pravdu, že u každej je to inak .. a stále verim že 11 je skoro 🙈 a že to vyjde … len vidím že väčšina z vás tu pridava tie papierikové, sú lepšie na tie “duchy”?🥺☺️

@vanilkovypuding ja som bola v piatok na iui 🙂 mam ale vnutorny pocit ze to nevyslo :/