icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

esmee3
22. apr 2022

@vanilkovypuding nehladaj duchov, lebo máš nadej a nič z nej, ja som tento mesiac mala // v deň očakávanej ms, a po 4 dňoch meškania aj tak prišla 🥺 ideálne keď tie čiarky tam už vidieť 😊 a keď nevyjde toto iui skús ešte jedno hneď mesiac na to. Ja som síce bola na dvoch a nič z toho čiže dobrý príklad niesom ale sú baby čo im to vyšlo. Hlavne nestresovala dopredu že tam nič nieje, skôr testnut pred ms či náhodou nič a potom už dúfať že to bude silnieť😊

vanilkovypuding
22. apr 2022

@esmee3 v pondelok mám ísť na krv , tak uvidime. Ďakujem ☘️🙏

zuzsat
22. apr 2022

@vanilkovypuding uz teraz sa objednaj na dalsie iui aby si nevynechala cyklus... Ked to teraz vyjde jednoducho termin zrusis. Mne sa stalo ze po prvom iui co nevyslo mi dali az neskor termin a na ten som ani nesla... O asi dva tri mesiace som sla na druhe a hned sa objednala na tretie len co som zliezla z kozy po 2.iui aby som stihla v termine ms... A vyslo nam 3.iui..,.ak sa pozries do mojho profilu mam tam foto testov po uspesnom iui od 10dna po iui

vanilkovypuding
22. apr 2022

@zuzsat ako neskôr termín ? Tomu nechapem … Ja chodím do repromedici a aj pred IUI som tam bola asi 5x keď ma doktorka kontrolovala , ako sú na tom folikuly atd. S termínom nikdy nemali problem , aj keď sme riešili IVF keď som mala ešte zle výsledky … pondelok idem na krv tak uvidime , každopádne dakujem za každú radu 🙏

zuzsat
22. apr 2022

@vanilkovypuding ja som chodila do gin fiv. Po negativnej krvi som volala lebo zas bola potrebna konzultacia kvoli nastaveniu a teda predpisaniu clostylu a kedze ms som dostala do 2 dni od vysadenia utrogestanu a oni mi dali termin az o tri tyzdne cize ten cyklus jeden prebehol a citala som a verim tomu ze vacsia pravdepodobnost uspechu je pri iui hned za sebou tak som sla az o par mesiacov. Ze ked ide iui za sebou telo uz ako tak je zmierene s tou hormonalnou zmenou a preto sa to vraj lepsie podari

zuzsat
22. apr 2022

@vanilkovypuding no a uz som to nenechala na nahodu a vybavila si to tak ze som nevynechala cyklus ale sla hned na to 3.iui a podarilo sa. Jedla som grep od prve dna ms do pichnutia injekcie a potom som pila dzus ananasovy... Babske reci ale skusila som 😝

vanilkovypuding
22. apr 2022

@zuzsat ja som mala len 3dni bemfolu 75ku na trosku podporu tých folikulov, potom tuším o 4 dni v sobotu večer ovitrelle na spustenie ovulácie a pondelok IUI … ale aj pri Ivf keď bolo treba hocikedy cely týždeň tam boli k dispozícii … ja som pila cely čas alchemikovy čajik 😁 … no ako hovorím , idem pondelok na krv , čiže nezufam .. sestrička mi sama hovorila ze skôr ako 12 deň ani nemam skúšať a kaziť si nejako naladu 🙈 uvidime . Ďakujem ale ☘️🙏

diaa07
26. apr 2022

@luckamjar ahooj, mám jednu otázočku. Mávam cykly 29-32 dňové.. Väčšinou 29, 30 ..menzes stále pravidelne trvá 5 dní.. Dnes sme boli na IUI. Som 12DC... Od 5DC-9DC som brala clostilbegyt 0.5 tabletky za deň po dobu 5 dní. Aj ovitrelle mi dnes pichli. Či sa nemôže stať že ovulácia neprebehne teraz v čase IUI, ale o pár dní neskôr? Tým pádom by mohlo byť asi neúspešné IUI. Nevies mi prosím povedať? 😊 💛 P. S. DOMINANTNÝ FOLIKUL SOM DNES MALA

annnnie19
27. apr 2022

@diaa07 a aký veľký si mala folikul?

andrea_r016
27. apr 2022

@diaa07 ahoj, ovulka po ovitrele je do 36 hod....pichli ti to na to, aby ti ju vyvolali a pri iui je lepšie keď su spermie skôr ako sa uvoľní vajíčko..viem čo píšem lebo sama som si tým prešla...držím palce

no_co_uz
27. apr 2022

ahojte 🙂 tak som tu zas. v Januari som mala svoje prve IUI - bolo to uspesne IUI, ktore ale potom nedopadlo dobre - MA a v marci som bola na kyrete pre nevyvyjajuci sa plod. Momentalne cakam na svoju druhu menstruaciu po kyrete a ideme skusit nase druhe IUI. Chcem sa opytat. Je tu niekto komu vyslo "dvakrat IUI na prvy šup"? Neviem sa zbavit myslienky, ze ked nam prve IUI vyslo na prvu supu, tak ze to druhe sa mozno nepodari. Predsalen uspesnost IUI je mala. Snad su to len moje blbe myslienky. Nema niekto skusenost ?

diaa07
27. apr 2022

@annnnie19 toto neviem koľko meral dominantný folikul ☹️ Dr sa len tešila, aj endometrium sliznicu že som mala krásnu.. Ako sa včera vyjadrovala.. Ale úplne mi vypadlo sa opýtať. Som mala hlavu inde. 🙈 Takže môže byť ze bol už zrelý dostatočne? Keď sa išlo do IUI aj ovitrelle?

annnnie19
27. apr 2022

@diaa07 podľa mna ak bola spokojná doktorka tak to je v poriadku mne narástli až tri ale nakoniec bol len jeden dominantný oveteill som mala pichnuty deň pred IUI lebo som mala veľký folikul a na druhý deň IUI ovulaciu dom mala určite v deň IUI poobede ale vždy je lepšie keď je ovulacia až po IUI nakoľko spermie maju viac času na oplodnenie. IUI úspešne nápravy pokus.

diaa07
27. apr 2022

@annnnie19 mne včera o 10:05 cca pichli ovitrelle a o 12:40 cca bola IUI. Je to fajn?

annnnie19
27. apr 2022

@diaa07 no fajn to je ale musíš počkať 12 dni na výsledok čí sa podarilo 😉 proste nerieš či to bolo správne nesprávne uvidis. Venuj sa práci chod vonku zapln si čas.

luckamjar
27. apr 2022

@diaa07 súhlasím s tým čo tu bolo napísané, vypočítané to vyzerá fajn, dôležitá je aj aká bola veľkosť folikulu keď pichali ovitrelle ale to určite posúdila lekárka. Hlavne ak si to všetko podstúpila prvýkrát tak postup vyzerá byt štandardný 😊 držím palce 🤞🍀

diaa07
27. apr 2022

@luckamjar ďakujem krásne 💚 uvidíme. 😊 IUI prvé áno

ketriin
2. máj 2022

@zdenka67 od ktorého dňa cyklu SJ brala Duphaston ak môžem vedieť? Ďakujem

pauli_s
27. jún 2022

Ahojte, ja som dnes bola na folikulometrií, mám dva dominantné folikuly po stimulácii Letrozolom, na ľavom 17mm, na pravom 21mm. Dnes večer o 23:00 si mám pichnúť Ovitrelle a v stredu o 12:20 mám naplánované IUI. ❤️ Držte palce. Je to náš prvý pokus.

zuzsat
27. jún 2022

@pauli_s zacni pit ananasovy dzus 😉 a este po iui sa poistite

pauli_s
27. jún 2022

@zuzsat Ďakujeme za rady! Určite dodržíme ❤️

jankomaruska
6. júl 2022

Mal niegdo takí pocit na 9 deň embria ako keby mal dostať menzes myslím bolesť?

zuzsat
6. júl 2022

@jankomaruska ja som bola na iui a taky silny krc som mala ma 6den.myslimnze to bolo uhniezdenie. A na 10dpo som uz mala prveho ducha na teste

jankomaruska
6. júl 2022

@zuzsat no dúfam že to vyjde lebo ja už 4 krát to robím a 10 normálne mam dostať menzes tak kvôli tomu sa bojím

jankomaruska
6. júl 2022

@jankomaruska Myslíš ze bi som mohla robiť test moču????

jankomaruska
7. júl 2022

Asi zast mi to nevyšlo 😭😭😭😭som 10 deň po transfere embria a už som začala krvácať po 4 krát preboha a zast nič prečo sa to neuchyti keď mi hovoria mam veľmi dobre embria ja tomu nechápem prečo sa to nedari😭😭😭😭😭čo ďalej mam ešte vyskúšať?????? Ženy moje poraďte mi ďakujem za každú odpoveď som zufala😭😭😭😭😭😭😭😭

pauli_s
7. júl 2022

@jankomaruska toto je inak téma IUI - čiže inseminacia a nie IVF - ET a KET. Každopádne mi je veľmi ľúto, že ti to nevyšlo.

jankomaruska
7. júl 2022

@pauli_s môžte mi povedať aký postup tam je a gde ste chodili

michaelaj174
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
12. júl 2022

@michaelaj174
Ciarka nemusi byt z ovitrelu. Ja som mala pregnyl pichnuty a ciarka bola len 7dpo... 8a9dpo biely test a na 10dpo duch.
Ale ak to mas pepino test tak tie duchuju aj z muzskeho mocu. Testovala by som dr.max alebo livsane testami...