icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

dejna_
Odpoveď bola odstránená
keit84
7. dec 2022

Ahojte zienky..aky mate nazor na IS CARE v BA? nemame dobrý spermiogram a ja mam ibu pravu stranu priechodnu tak uvazujeme na IUI 😖

konikkk
12. dec 2022

Baby ako ste sa citili tyzden po vklade,mali ste bolesti v podbrusku aj pri prudkom vstavani take pichanie v bruchu,podbrusku alebo v boku?

edi16
15. dec 2022

@keit84 ahoj! My sme boli tiez v Iscare BA, partner tiez nemal dobry spermiogram, somnou bolo vsetko ok. Minuly piatok som mala vklad 5dnoveho embrya, tak teraz cakam. Buduci piatok, 23.dec. mam ist na krv 🙂

edi16
15. dec 2022

@konikkk ahoj! Ja som dnes 6den po vklade. Aj mna obcas pobolieva brusko, aj pichanie citim, 2dni za sebou som sa zobudila v noci na strasne silne krce, ale trvalo to iba par sekund. Neviem co to mohlo byt. Ja som mala po vklade obrovske brucho, strasne som bola nafuknuta, uz to zacina byt lepsie. Bude to asi kvoli progestanelle.

boozenkaa
11. jan 2023

@bibianna aj ja tam chodím. Prvé sa nepodarilo idem na druhé

boozenkaa
11. jan 2023

@edi16 ja som to tak malá pod bruško bolelo,aj pichalo a nevyšlo mi to

kika9981
30. jan 2023

My sme boli na ivf a na prvý krát..ak by niekto potreboval poradiť

natalia123456789
13. feb 2023

@edi16 ahoj, podarilo sa prvé IUI? 🙂

edi16
13. feb 2023

@natalia123456789 zial nie :/ akurat sa chystame na druhe…

keit84
14. feb 2023

@edi16 drzkam palce vsade 🙏❤️❤️❤️

renatka315
12. mar 2023

@bambulla chcem sa spytat ci to IUI boli a ako to robia z manzelom uvazujeme ze aj my do toho pojdeme tiez sa nam nedary a ma zly spg..

kika9981
12. mar 2023

@renatka315 no neviem.. ak máte zle spg škoda iui..my sme tiež chceli ale hneď nám to dr zatrhol.. iui robia iba keď je dobrý spg.. čo vám na to povedal dr? Tam je malá šanca...

renatka315
12. mar 2023

@kika9981 Dr. Povedala ze sa nabuduce porozpravame o IUI moj bol prvy krat na spg.. a hovorila ze to moze byt aj tym stresom a tak ze mozno na druhy krat ked pojde na spg.. mozno bude lepši berie 2x denne Folandrol uvidime no

vercadu
14. mar 2023

@no_co_uz nam sa to tak podarilo 1iui uspesne ale MA v 12tt, pri druhom iui som tiez vobec neverila ze sa nam to moze podarit a mame krasnu 2 rocnu slecnu 🙂 teraz sme skusili do tretice v piatok idem na krv tak uvidime, testy zatial negativne tak tomu velku sancu nedavam

boba24
27. jún 2023

@bibianna ahoj my ideme 14ho na konzultaciu a muza vysetrit ja som bola v marci zistili mi pcos prosim ta kolko si za vsetko platila?

veeev
28. okt 2023

Ahojte, je tu niekto kto bol teraz ba iui .? ☺️☺️ či som v tom sama 🙈

veeev
28. okt 2023

@boba24 ahoj, aj ste isli na zákrok .? 🙂

aglaonema
1. nov 2023

@veeev sama určite nie... Ale nás ešte len čaká 😀 čakáme na MS, aby som nasadila tabletky a potom IUI 🙂

veeev
2. nov 2023

@aglaonema no super ☺️☺️ ja som teraz po druhej iui teraz už len to čakanie 🙈

veeev
2. nov 2023

@aglaonema idete na prvé .? 🙂

aglaonema
2. nov 2023

@veeev áno, na prvé.... A veľmi by som chcela, aby sa aj podarilo hneď teraz na prvé ☺️ ale teda, som realista trochu a pripravená aj na to, že po pár pokusoch pojdeme na ivf.

Držím palce, aby sa vám toto druhé podarilo ☺️

veeev
2. nov 2023

@aglaonema no idem v pondelok na krv tak uvidíme 🙈 prvý krát úplne v pohode a druhý krát som to cítila viac 🤷🏻‍♀️ test som robila v pondelok ale to bolo moc skoro si myslím a teraz váham či ešte skúsiť 😃 alebo do pondelka vydržím 🙂

aglaonema
2. nov 2023

@veeev výdrž ešte do víkendu... Ako sa hovorí, vychutnaj si sladkej nevedomosti 😀 alebo rovno do pondelka, aby ťa mohli telefonatom potešiť ☺️

veeev
2. nov 2023

@aglaonema no práveže neviem🙈 aby som bola skôr už zmiešaná v pondelok s tým 🙈😃 a nech ma prekvapia keď tak 🙈😃 neviem uvidím buď spravím zajtra asi ak by som nespravila tak už vydržím 🙈😃

aglaonema
2. nov 2023

@veeev máš moju podporu pri testovaní a vydržaní hocijak 😀

veeev
2. nov 2023

@aglaonema jeeej ďakujem ☺️☺️ no som zvedavá ako to tebe dopadne 🙂 dúfam, že na poprve vám to vide ❣️

aglaonema
2. nov 2023

@veeev ďakujem ☺️ bol by to nás malý zázrak po troch rokoch snaženia sa a dúfaní. Keďže mám aj stimuláciu, tak mi dr vraví, že možno nakoniec dvojičky, že aspoň to budeme mať dve naraz. Hovorím jej, že popri toľkom čakaní aj to jedno bude pre nás zázrak 😀 konečne by bolo aspoň niečo iné u nás v dome počuť a nielen môj falošný spev pri upratovaní, ale aj detský smiech 🥰🤩

veeev
2. nov 2023

@aglaonema heheeee presne 🙈😃 uvidíš budevti dobre aj mne hovorili 🙂🙂 no necháme sa prekvapiť ☺️ kedy ti ma prísť MS .? Ja som teraz na druhý krát nebrala tie tabletky iba injekciu

veeev
2. nov 2023

@aglaonema a kam chodíš na kliniku?🙂