IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte zienky..aky mate nazor na IS CARE v BA? nemame dobrý spermiogram a ja mam ibu pravu stranu priechodnu tak uvazujeme na IUI 😖
Baby ako ste sa citili tyzden po vklade,mali ste bolesti v podbrusku aj pri prudkom vstavani take pichanie v bruchu,podbrusku alebo v boku?
@konikkk ahoj! Ja som dnes 6den po vklade. Aj mna obcas pobolieva brusko, aj pichanie citim, 2dni za sebou som sa zobudila v noci na strasne silne krce, ale trvalo to iba par sekund. Neviem co to mohlo byt. Ja som mala po vklade obrovske brucho, strasne som bola nafuknuta, uz to zacina byt lepsie. Bude to asi kvoli progestanelle.
My sme boli na ivf a na prvý krát..ak by niekto potreboval poradiť
@edi16 ahoj, podarilo sa prvé IUI? 🙂
@natalia123456789 zial nie :/ akurat sa chystame na druhe…
@bambulla chcem sa spytat ci to IUI boli a ako to robia z manzelom uvazujeme ze aj my do toho pojdeme tiez sa nam nedary a ma zly spg..
@renatka315 no neviem.. ak máte zle spg škoda iui..my sme tiež chceli ale hneď nám to dr zatrhol.. iui robia iba keď je dobrý spg.. čo vám na to povedal dr? Tam je malá šanca...
@kika9981 Dr. Povedala ze sa nabuduce porozpravame o IUI moj bol prvy krat na spg.. a hovorila ze to moze byt aj tym stresom a tak ze mozno na druhy krat ked pojde na spg.. mozno bude lepši berie 2x denne Folandrol uvidime no
Ahojte, je tu niekto kto bol teraz ba iui .? ☺️☺️ či som v tom sama 🙈
@veeev ďakujem ☺️ bol by to nás malý zázrak po troch rokoch snaženia sa a dúfaní. Keďže mám aj stimuláciu, tak mi dr vraví, že možno nakoniec dvojičky, že aspoň to budeme mať dve naraz. Hovorím jej, že popri toľkom čakaní aj to jedno bude pre nás zázrak 😀 konečne by bolo aspoň niečo iné u nás v dome počuť a nielen môj falošný spev pri upratovaní, ale aj detský smiech 🥰🤩