IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@aglaonema no ja chodím do ba do nemocnice 🙂 no injekciu predpísali 2 dni pred zákrokom 🙈. Keď chodíš na meranie 🙂.
No poprve som to tak necítila tak a to mi dávali zmrazené .. a teraz druhý krát to bolo také nepríjemnejšie, taký tlak som cítila a v ten deň ma celý deň bolelo podbruchu a minulý týždeň ma celý bolela hlava a krútila sa mi.. ale mohlo to byt aj tým počasím neviem 🤷🏻♀️🙈😃 uvidíme o chvíľu zajtra a pondelok 🙈😃 .. ale snažím sa na to nemyslieť aj keď sa to nedá a ten prvy krát som bola ešte aj chorá 🙈🤦🏻♀️
@veeev joj, je fajn takto to s niekým zdieľať ☺️ nikto v našom okolí nevie, že chodíme do centra... Nejako som o tom známym nechcela hovoriť a viem, že sama stigmatizujem, čo by som nemala, ale napríklad som sa bála, žeby možno starí rodičia by to potenciálne bábätko mali menej radi, lebo sa nepocalo "prirodzene" ale s asistenciou lekarou a vedy 🙈 s maminou som sa raz bavila a ubezpečila ma, že keby, tak by ho o to viac mala rada, lebo by vedela, koľko úsilia nás to stálo, ale svokrovci- to je iná kategória... 🤷🏼♀️
@aglaonema dobre ranko 🙂 aj ja som rada, že viem že nie som v tom sama 🙂 a že sa sa o tom pokecať, aj keď som tu čítala veľa, ale takto to je aj s odozvou 🙂 .. no u mňa vie rodina aj moja aj priatelova, ale pred priateľom to spomínať ani nemôžem, lebo hneď nemyslí na to nemáš sa stresovať, nerob test🙈 jemu sa to povie nabitá hormónmi 🙈😃 chvíľu sa smejem, potom revem, potom adrenalín vo mne a nakoniec neviem sama so sebou vydržať 🙈🤣 je to ako na husenkovej drahé .. ale chápe to na šťastie 🙈😃 vlastne nič iné mu neostáva keď chce dieťa somnou 🙈😃 no ani ja nechcela aby niekto vedel, ale hneď to zistili, keď zrazu sme stále chodili po lekároch 🙈 a ja pracujem s našimi takže som odbiehala z prace stále 🙂
@aglaonema ahoj. Aj ja som bola na IUI. Bola som 30.10. Ty kedy? Je to moja tretia iui, teda štvrtá lebo ta prvá v apríli bola úspešná ale potratila som v júni. Držím ti palce 😊
@tamara1233 ahoj. Ja ešte musím počkať do konca mesiaca cca 🙈 nikdy som nechcela a nečakala tak na MS ako teraz 😀
Prajem ti, aby si túto mala úspešnú 🤗 pocity zatiaľ?
@aglaonema jaj tak, to poznám to čakanie na MS keď sa tešíš na iui 😃 ďakujem pekne 😊 viešco žiadne pocity nemám, začínajú ma bolieť prsia ale to je po ovulke normálne u mňa. Inak vôbec nič, ani už tomu moc neverím ze sa to podarí ak mám pravdu povedať, ale uvidíme 😊
@tamara1233 tak, čo som čítala, tak babám to vyšlo práve vtedy, keď už neverili, tak možno predsa 😉
@aglaonema bodajby to tak bolo 😃😃
@tamara1233 držím palce 🤞
@aglaonema ďakujem aj ja tebe 😍
Ahojte, ja som absolvovala IUI 24.11.23 úplne po prvýkrát. Liečim sa na hyperprolaktinemiu, čo mi vlastne spôsobovalo anovulačné cykly. Preto sa nám s manželom nedarilo prirodzene otehotnieť. Manžel má vynikajúci spermiograf, preto nám odporučili IUI a stimuláciu liekmi Clostilbegyt 2xdenne 5dni od 3.DC. Lieky som zvládala dobre, nevedela som o nich. V 10DC cyklu som šla na krv a sono, kde mi potvrdili buducu ovuláciu v pravom vaječníky 2 folikuly vo veľkosti 17-18mm. Určili mi deň inseminacie na 13DC. 2 dní pred IUI večer som si pichla inekciu Gonasi 5000 na vyvolanie ovulácie. Večer pred inseminaciou som začala pociťovať tlaky v oboch vajcovodoch, ako pri silnom menzese. Bol to znak začínajúcej ovulácie, čo mi potvrdil aj lekár, ktorý vykonával IUI a je to bežný prejav. IUI prebehla bez komplikácií, celý úkon sa vykonáva v bežnej vyšetrovacej polohe, trvá pár minutiek. Odporučil mi večer mať sex s manželom ako taku poistku. Následne sa človek má správať normálne,nemeniť nejak životný štýl a zbytočne sa nekontrolovat.
Ahojte ... 2.1. som podstúpila svoje prvé iui ... Dnes som 5dpo to čakanie je veľmi dlhé ... Tak preto som si povedala ,že tu napíšem a zistím či je tu niekto na tom podobne ako ja? ... Aspoň by sme to čakanie prežívali spolu a trošku by sme sa podporovali ... 🙂🙂🙂
Ahoj tie ktorým vyšlo iui na ktorý deň vám ukázal test //čiarky ? 🙂
@henrietka12 mne 11 dní po iui sa ukázal slabý duch, a to večer, potom už silnel, držím palce 🍀
@tamara1233 ja som 10dní po iui ... Ale nevyzerá to daako ružovo ... Tak prestávam tomu veriť žeby to vyšlo ...a mala si daake príznaky ? Ja som tak 5-6dni po iui mala bolesti v podbrušku aj prsia som cítila ale teraz vôbec nič necítim ... Sem tam daake pichnutie ale nič extra ...
@henrietka12 viešco vtedy keď to vyšlo, som 12 dní po iui mala slabucky ružový výtok, a 11 dpo ma na jednej strane až pichalo v krížoch
@tamara1233 nič iné mi neostáva len čakať ... Len už strácam nádej 🙂
@henrietka12 7den po iui slabe ciarky z injekcie. 8 a9 den snehobiely test a na 10den mini pidi duch ktory silnel. Na 14den ked som sla na krv som vedela ze to vyslo lebo hadam 20testov by neklamalo.
@zuzsat joj bože ja mám ráno negatívne a neskôr tam sú čiarky ja to už nechápem ... 😂
@henrietka12 ja som tiež mala vždy poobede silnejšie ako ráno 😃
@tamara1233
@zuzsat nechcem sa ešte tešiť ale testy trošku stmavli ... Som 11 dní po iui ... Po ovitrelle 12dní... Myslíte,že je to na dobrej ceste ?
@henrietka12 tmavnu, len tak ďalej 🍀🍀🍀🍀
Ahojte koľko ste mali HCG na 14 dní po iui keď vám to vyšlo ? Ja som mala dnes 50 ale zdá sa mi to malo ... Ale testy mi tmavnu...
@henrietka12 ja som mala 60, vtedy ma vystrašili že by mohlo byt aj viac. Ale testy tmavli a potom pekne hcg stúpalo. Síce som žiaľ potom potratila ale to je niečo iné, myslím si ze 50 nieje zle, hlavne nech rastie ako ma 😘
@henrietka12 126... Pri druhej dcere a normalnom pocati bolo hcg 76 takze je to individualne

@veeev MS až 14steho. Chodím do gyncare v Nr, v pondelok som bola len na hysofy. Aj som chcela teda po skúšať ešte, ale mala som kŕče z vyšetrenia, tak sme to radšej nechali tak a teraz mal zas manžel 2 nočné za sebou, tak nejak nevydalo z času. Tak sme teda prepasli zrejme šancu jednu, keďže niektoré baby tu pisali, že po vyšetrení priechodnosti je tam vyššia šanca... Ale čo už... Ty chodíš do ktorého centra? Lebo teda o injekcií mi dr. napríklad ešte nič nehovorila, žeby sa mala pichať nejaká.
A aké si mala pocity po IUI myslím tak fyzicky. Či si mala bolesti, kŕče alebo tak... Predsa len pichnú niečo cudzie tam, tak sa bežne také veci nedávajú 😀 na fyzickú bolesť so zvyknutá, ale na bolesť počas milovania nie a niektoré baby si IUI zvyknú ešte doma potom poistiť, tak rozmýšľam, ako to vydá u nás 🤷🏼♀️