icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

lenkak89
28. aug 2024

@natal4 nie,ale doktorka sa ma stale pytala,ci nechcem ist na PNku. Nakoniec som na nu isla niekedy v juli,uz mi tam bolo strasne teplo a nechcelo sa mi tam uz chodit.Nastup na matersku mam na zaciatku septembra

natal4
28. aug 2024

@lenkak89 ja robím v sklade kde chystáme potraviny v bedniach na rozvoz do iných potravín a plus ešte v obchode. Denne strašne veľa zdvíham. Našla som pár prác, kde by som sa tak fyzicky nenamáhala tak rozmýšľam, že či prácu nemám zmeniť, kým budeme skúšať iui. Ale zas kde mi budú akceptovať toľko voľna 🙈 je to celé zamotané, ale neviem si predstaviť byť doma zavretá 8 mesiacov 😫

zuzsat
28. aug 2024

@natal4 zavreta ako zavreta. Ak ti bude zle nedajboze budes rada ze nikam nemusis. Alebo ked budes unavena. Ja som bola od zaciatku pn a teda vela som prespala z dna

natal4
29. aug 2024

@zuzsat ahoj a kto ti dal Pn ? Tebe vyšla prvá iui však ?

zuzsat
29. aug 2024

@natal4 tretia iui. Gynekologicka mi vypisala pn. Aj pri druhom tehu spontannom pocati som od 8tt mala tehu knizku a bola som pn

natal4
30. aug 2024

@zuzsat no uvidím ako sa to vyvinie.. dnes som bola na folikulometrii a folikul mal 18mm. Na iui som mala ísť v pondelok, no volali mi že si mám hneď pichnúť Ovitrelle a zajtra bude ráno iui. Celé sa mi to zdá nejaké urýchlené, ale tak aspoň na druhé iui budeme vedieť ako reagujem na lieky 💁‍♀️

bambulka711
30. aug 2024

@natal4 máš to dobre naplánované. Do pondelka by ti mohol prasknúť a bolo by neskoro. On ešte dorastie do zajtra.

natal4
30. aug 2024

@bambulka711 veľmi som zvedavá ako to dopadne. Ale hneď zajtra sa objednám na druhé iui nech nevynechám cyklus.

sisska333
31. aug 2024

@natal4 ja som bola v stredu na druhom IUI, tak tiež teraz čakám, že či sa to tento krát podarilo alebo bude zas sklamanie. Držím palce

lenkak89
31. aug 2024

@natal4 tak 8 mesiacov si neviem predstaviť ani ja....ja som išla na PN v 7 mesiaci

bubbka
31. aug 2024

@natal4 radsej o nieco skor ako neskor 🙂 vajicko ma stale schopnost oplodnenia 24h

bubbka
31. aug 2024

@natal4 mozem sa opytat do akeho centra chodis? Dakujem

zuzsat
31. aug 2024

@natal4 toto je velmi dobre rozhodnutie. Ja som po prvom sa neobjednala a.cakat som musela dva.cykly lebo proste skor sa nedalo.po druhom.som.sa hned po iui objednala s tym ze ked by to vyslo jednoducho sa zrusi termin ale nevyslo a tak hned sme si aj dalsi cyklus po iui na to tretie a to vyslo. Drzim.palce

natal4
31. aug 2024

@sisska333 ahoj, no ja som bola dnes.. boli sme vybavení do hodiny v centre nik nebol tak to bola rýchlovka 🤗. A ako sa cítiš? Aké hodnoty spermiogramu ste mali pri inseminácii ? Boli ste prvý krát ? Držím ti tiež palce snáď sa nám podarí 😊

natal4
31. aug 2024

@lenkak89 no mne šéf dnes oznámil, že si musí nájsť niekoho iného. Ale ja mu rozumiem, nedávno som prišla z Pn a už zas sa flákam 🙈

natal4
31. aug 2024

@bubbka chodím do ZA. Zatiaľ som spokojná aj keď by som im tam pár veci vytkla. Ale pán Galo mi sadol. Dnes s ním bol aj jeho syn ktorý tiež bude určite super gynekológ.

natal4
31. aug 2024

@zuzsat ďakujem 🧡 ja som to na doktora dnes vybalila, že ak nevyjde tak chcem hneď ďalší cyklus skúsiť a on ma zahriakol, že teraz sa sústredíme na tento 😃 ale myslím že mi v konečnom dôsledku vyhovie. Pôjdem na krv k ním tak sa hneď dohodnem.

natal4
31. aug 2024

@zuzsat ak sa ťa ešte môžem opýtať, tak tú Pn si mala po iui až po 8tt ? Či okamžite ako si mala pozitívnu krv. Lebo ak prídem o prácu tak pôjdem radšej na Pn (teda ak vyjde niektorá iui) ako na úrad práce.

bubbka
31. aug 2024

@sisska333 ja som bola v pon, tiez 2x 🙂 planujes sa testovat alebo budes cakat na krvne testy?

zuzsat
31. aug 2024

@natal4 po iui som dostala tehu knizku az v 13tt a hned aj pn. Po ukonceni PP mas tusim 7dnovu lehotu kedy mozes nastupit na pn. Moze ti ju zatial vypisat obvodny ak este nebudes tehu.

natal4
31. aug 2024

@zuzsat super ďakujem za info a teda keď nastúpim do 7 dni na Pn tak mi tých prvých 10 dní čo by platil zamestnávateľ, platí socka ? Mám ešte 15 dni dovolenky tak aj tie si dovyberám aby som nahnala čas a snáď sa dakedy podarí

sisska333
11. sep 2024

@natal4 Ahooj, cítim sa momentálne znova sklamaná nakoľko nám to znova nevyšlo. Spermiogram mám pocit že 87% čo mi hovorili. My sme zdraví všetko ok, len zo steru mi zistili, že môj hlien v maternici zabíja spermie. Dnes idem volať na kliniku, aký ďalší postup ideme mať .. zrejme ešte do 3-tice pôjdeme (verím, že to už prinesie úspech) a ty sa ako cítiš? Aké ste mali hodnoty?

sisska333
11. sep 2024

@bubbka ja som sa začala testovať na 7 deň po IUI ako mi poradila @zuzsat, nakoľko som v tele mala ešte Ovetrille. Po 10dňoch mi slabá čiarka zmizla a keď sa dalšia neobjavila, som vedela, že z toho už nič nebude. Dnes som bola akurát na krv po 2 týždňoch tak čakám na výsledky, aj keď viem aké budú. 🙂 Ale nevešiam hlavu, stále tam je šanca na 3-tí pokus, respektíve uvidíme čo mi povie Dr. 🙂 a ty ako? Vyšlo ti to? 🙂

natal4
11. sep 2024

@sisska333 ahoj, ja idem v piatok na krv. Dnes, 11den po iui som si robila test a je negatívny čo som si aj myslela, lebo ja mám pcos a môj má teratozoo. 3% morfologicky dobrých. Mne pri iui dali 10milionov. My ideme ešte do jedného iui (aj keď som už nechcela), ale chlap ma prehovoril, lebo mi ostal nejaký letrozol, tak nech ho miniem. Ak nevyjde, tak chcem ísť na IVF.

bubbka
11. sep 2024

@sisska333 ani nam to nevyslo, ale na 3.pokus uz nepojdeme 🙂 tento posledny mi uplne rozhadzal telo, navyse sa mi vobec nepozdavalo nacasovanie a bolo to velmi bolestive... takze to uz nechame iba na prirodu, ale dorabame si potrebne vysetrenia. Drzam palce, aby Vam to vyslo 🙂

bubbka
11. sep 2024

@sisska333 mne sa ten zakerny gonasi drzal az do krvnych testov :D aj lutujem, ze som sa testovala :D

bubbka
11. sep 2024

@natal4 3%?? To je parada...neznizili to uz nahodou na normu?

sisska333
11. sep 2024

@natal4 tak to ma mrzí ☹️ verím, že sa Vám to podarí 🙏🏻 daj potom vedieť. Mne nakoniec volala doktorka a odporučila mi ísť do IVF, že mi to opise na ďalšej konzultácii.

sisska333
11. sep 2024

@bubbka ďakujeme krásne. Aj ja Vám držím veľmi palce aby Vám to vyšlo 🙏🏻 poznám sama ten pocit .. takže pevne verím, že mi neskôr napíšeš, že Vám to vyšlo 🙏🏻

sisska333
11. sep 2024

@bubbka ja som veľa pila aby som to vyplavila zo seba 😂😂 tak mi poradili