IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@lenkak89 ja robím v sklade kde chystáme potraviny v bedniach na rozvoz do iných potravín a plus ešte v obchode. Denne strašne veľa zdvíham. Našla som pár prác, kde by som sa tak fyzicky nenamáhala tak rozmýšľam, že či prácu nemám zmeniť, kým budeme skúšať iui. Ale zas kde mi budú akceptovať toľko voľna 🙈 je to celé zamotané, ale neviem si predstaviť byť doma zavretá 8 mesiacov 😫
@zuzsat no uvidím ako sa to vyvinie.. dnes som bola na folikulometrii a folikul mal 18mm. Na iui som mala ísť v pondelok, no volali mi že si mám hneď pichnúť Ovitrelle a zajtra bude ráno iui. Celé sa mi to zdá nejaké urýchlené, ale tak aspoň na druhé iui budeme vedieť ako reagujem na lieky 💁♀️
@natal4 máš to dobre naplánované. Do pondelka by ti mohol prasknúť a bolo by neskoro. On ešte dorastie do zajtra.
@bambulka711 veľmi som zvedavá ako to dopadne. Ale hneď zajtra sa objednám na druhé iui nech nevynechám cyklus.
@natal4 toto je velmi dobre rozhodnutie. Ja som po prvom sa neobjednala a.cakat som musela dva.cykly lebo proste skor sa nedalo.po druhom.som.sa hned po iui objednala s tym ze ked by to vyslo jednoducho sa zrusi termin ale nevyslo a tak hned sme si aj dalsi cyklus po iui na to tretie a to vyslo. Drzim.palce
@natal4 Ahooj, cítim sa momentálne znova sklamaná nakoľko nám to znova nevyšlo. Spermiogram mám pocit že 87% čo mi hovorili. My sme zdraví všetko ok, len zo steru mi zistili, že môj hlien v maternici zabíja spermie. Dnes idem volať na kliniku, aký ďalší postup ideme mať .. zrejme ešte do 3-tice pôjdeme (verím, že to už prinesie úspech) a ty sa ako cítiš? Aké ste mali hodnoty?
@bubbka ja som sa začala testovať na 7 deň po IUI ako mi poradila @zuzsat, nakoľko som v tele mala ešte Ovetrille. Po 10dňoch mi slabá čiarka zmizla a keď sa dalšia neobjavila, som vedela, že z toho už nič nebude. Dnes som bola akurát na krv po 2 týždňoch tak čakám na výsledky, aj keď viem aké budú. 🙂 Ale nevešiam hlavu, stále tam je šanca na 3-tí pokus, respektíve uvidíme čo mi povie Dr. 🙂 a ty ako? Vyšlo ti to? 🙂
@sisska333 ahoj, ja idem v piatok na krv. Dnes, 11den po iui som si robila test a je negatívny čo som si aj myslela, lebo ja mám pcos a môj má teratozoo. 3% morfologicky dobrých. Mne pri iui dali 10milionov. My ideme ešte do jedného iui (aj keď som už nechcela), ale chlap ma prehovoril, lebo mi ostal nejaký letrozol, tak nech ho miniem. Ak nevyjde, tak chcem ísť na IVF.

@natal4 nie,ale doktorka sa ma stale pytala,ci nechcem ist na PNku. Nakoniec som na nu isla niekedy v juli,uz mi tam bolo strasne teplo a nechcelo sa mi tam uz chodit.Nastup na matersku mam na zaciatku septembra