icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

24lucia24
18. nov 2024

@sisska333 áno pichala som si Gonasi Kit .. tam by malo byť cca 10 dní pozitívny test . No v tomto prípade to nebol môj prípade, test tmavol a už mám potvrdené aj z krvi 🙂 včera som začala 6 týždeň .. verím, že to dobojujem do úspešného konca 🙂

sisska333
18. nov 2024

@24lucia24 wooow super 🙏🏻 gratulujem! Určite áno. 🤍🤞🏼

kristinkaris
21. nov 2024

Ahojte rozmýšľame s manželom nad iui rok a pól snaženia a akosi nič ja mám pco muž teratozoospermie 2% norm. , čo za vyšetrenia vlastne potrebujeme pred iui ? 🙂

zuzsat
21. nov 2024

@kristinkaris vyberte si CAR (centrum asistovanej reprodukcie) tam vas zaregistruju a budu vas viest.

natal4
27. nov 2024

@kristinkaris odkiaľ ste ? Základne vyšetrenia robia v centre automaticky pred iui. Tak dopredu nemusíte nič riešiť 😊

kristinkaris
27. nov 2024

@natal4 z Bytče a ideme do helios Martin 🙂

natal4
27. nov 2024

@kristinkaris ja idem na ivf do Martinského Reprofitu budúci rok 🙂 drzim palce ☺️

kristinkaris
27. nov 2024

@natal4 ďakujem a tiež držím palce ☺️

96sofia96
29. nov 2024

Ahojte, pridávam sa k vám. 25.11. som absolvovala druhé IUI. Prvé skončilo ako biochemické tehotenstvo. Tento cyklus som mala na 13 DC dva folikuly - 26 mm a 22 mm. Podaných bolo 35 mil spermií. V ten deň večer som ochorela, dostala som nádchu. Neužívam žiadne lieky len sprej do nosa muconasal a soľný. Dúfam, že to nebude mať vplyv na oplodnenie 🙏🏻 držím všetkým palce 🍀

fides39
Odpoveď bola odstránená
sju2511
Autor odpoveď zmazal
megan777
20. mar 2025

@kristinkaris ako ste dopadli v Martine ja som bola tam a vyšlo hneď prvé IUI po vyše 4rokoch snaženia,ale posielali nás hneď na IVF,že nemáme šancu,môj vek bol vtedy 40rokov ale ja som trvala na IUI a vyšlo👏❤️🍀

kristinkaris
20. mar 2025

@megan777 podarilo sa nakoniec spontánne k iui sme sa nestihli dopracovať ☺️

megan777
20. mar 2025

@kristinkaris no paráda a po koľkých rokoch super

kristinkaris
20. mar 2025

@megan777 po 2 ☺️

klarabohun77
14. júl 2025

Ahojte radi by sme absolvovali IUI medzicasom co chodime na klasicke IVF.Je tu nejaka dusa dobra ktora by mi vysvetlila par nejasnosti prosim💫
Na poistovni mame uz len jeden pokus a s IUI by som ho vyčerpala?
Kolko cca stoji IUI?
Co vsetko obnasa IUI?
Velmi pekne dakujem

sisska333
14. júl 2025
@klarabohun77

Ahojte radi by sme absolvovali IUI medzicasom co chodime na klasicke IVF.Je tu nejaka dusa dobra ktora by mi vysvetlila par nejasnosti prosim💫
Na poistovni mame uz len jeden pokus a s IUI by som ho vyčerpala?
Kolko cca stoji IUI?
Co vsetko obnasa IUI?
Velmi pekne dakujem

@klarabohun77 ahoj, pokiaľ viem tak IUI sa neprepláca. My sme boli na klinike Helios tam to stálo 250€ plus lieky čo predpíše lekár. Partner odovzdá vzorku, potom sa čaká cca 2 hodinky kým to spracujú a samotný zákrok je bezbolestný. Trvá pár sekúnd a potom 15 min ešte ležíš. To je celé 😊 my sme boli 2 x na IUI a nepodarilo sa. To je 50/50 buď sa zadarí alebo nie. Držím palce 🤞🏼

klarabohun77
14. júl 2025
@sisska333

@klarabohun77 ahoj, pokiaľ viem tak IUI sa neprepláca. My sme boli na klinike Helios tam to stálo 250€ plus lieky čo predpíše lekár. Partner odovzdá vzorku, potom sa čaká cca 2 hodinky kým to spracujú a samotný zákrok je bezbolestný. Trvá pár sekúnd a potom 15 min ešte ležíš. To je celé 😊 my sme boli 2 x na IUI a nepodarilo sa. To je 50/50 buď sa zadarí alebo nie. Držím palce 🤞🏼

@sisska333 tsk to je oproti ivf ktore nas stoji 6000 naozaj nic..mozem ist aj kazdy mesiac? Vy ste nieco ine podnikli ked sa nezadarilo?rozmyslam nad rf Martin..a pred zákrokom sa kontroluje aj priechodnosť vajcovodov?Velmi pekne dakujem🍀

sisska333
14. júl 2025
@klarabohun77

@sisska333 tsk to je oproti ivf ktore nas stoji 6000 naozaj nic..mozem ist aj kazdy mesiac? Vy ste nieco ine podnikli ked sa nezadarilo?rozmyslam nad rf Martin..a pred zákrokom sa kontroluje aj priechodnosť vajcovodov?Velmi pekne dakujem🍀

@klarabohun77 IUI sa doporučuje max 3 x potom už IVF. Ja som začala piť alchemilku a kotvičník. A do toho sme brali ešte Inofolic a Folandrol. Nakoniec sa nám zadarilo prirodzene a máme už skoro mesačného chlapčeka 🥰. Robili nám prvotné testy, či sme celkovo zdraví a bola som aj na zákroku na lepšiu priechodnosť.

klarabohun77
14. júl 2025
@sisska333

@klarabohun77 IUI sa doporučuje max 3 x potom už IVF. Ja som začala piť alchemilku a kotvičník. A do toho sme brali ešte Inofolic a Folandrol. Nakoniec sa nám zadarilo prirodzene a máme už skoro mesačného chlapčeka 🥰. Robili nám prvotné testy, či sme celkovo zdraví a bola som aj na zákroku na lepšiu priechodnosť.

@sisska333 ten kotvicnik ci mala tabletky alebo caj?a cely mesiac?to velmi gratulujem💫🥹😍

sisska333
14. júl 2025
@klarabohun77

@sisska333 ten kotvicnik ci mala tabletky alebo caj?a cely mesiac?to velmi gratulujem💫🥹😍

@klarabohun77 čajíky boli oba. Som si luhovala bylinky a zrejme pomohlo 🥰 vyskúšaj. 2x za deň alchemilku a 1x kotvičník. A mesiac som to pila takto každý deň. A ďakujeme 🥹🤍 ja veľmi držím palce aby Vám to vyšlo 🙏🏻 nech máte svoje 🐣 čo najskôr pri sebe.

michicka
19. aug 2025
@sisska333

@sisska333 ahoj neviem či sem ešte zvyknes nakuknúť ale zaujímalo by ma či ta priechodnosť boli? 😀 to ti robili hyfosy? A testy boli v poriadku?

anonym_7660cd
15. sep 2025

Ahojte zienky je tu niekto kto ide na IUI teraz niekedy?🍀

sisska333
15. sep 2025
@michicka

@sisska333 ahoj neviem či sem ešte zvyknes nakuknúť ale zaujímalo by ma či ta priechodnosť boli? 😀 to ti robili hyfosy? A testy boli v poriadku?

@michicka ahoooj, mňa to nebolelo ale bolo to také nepríjemne ale nič hrozné 🙈 a testy sme mali v poriadku aj ja aj priateľ

michicka
15. sep 2025
@sisska333

@michicka ahoooj, mňa to nebolelo ale bolo to také nepríjemne ale nič hrozné 🙈 a testy sme mali v poriadku aj ja aj priateľ

@sisska333 no ja uz mám za sebou aj pôrod a to hyfosy ma bolelo na pravej strane kde zistil Dr že mám spomalený ten prechod kontrastnej látky, a po vyšetreniach ste teda nechali všetko tak a prišlo to prirodzene? 🙂

michicka
15. sep 2025
@anonym_7660cd

@anonym_7660cd ahoj 🙂 u mňa závisí od toho kedy teraz dostanem ms, ak nebude dlhy cyklus tak ideme v októbri na iui 🙂 si by sa natiahol tak nie lebo ideme do Ameriky na dva týždne v polke októbra ty ideš teraz v septembri?

klarabohun77
15. sep 2025
@michicka

@anonym_7660cd ahoj 🙂 u mňa závisí od toho kedy teraz dostanem ms, ak nebude dlhy cyklus tak ideme v októbri na iui 🙂 si by sa natiahol tak nie lebo ideme do Ameriky na dva týždne v polke októbra ty ideš teraz v septembri?

@michicka my sme si pisali aj na skupine grafy..Ano ja idem teraz aj bude folikul ..dufam ze uz tento tyzden🩷drzim palce wow amerika tak to je parada

sisska333
16. sep 2025
@michicka

@sisska333 no ja uz mám za sebou aj pôrod a to hyfosy ma bolelo na pravej strane kde zistil Dr že mám spomalený ten prechod kontrastnej látky, a po vyšetreniach ste teda nechali všetko tak a prišlo to prirodzene? 🙂

@michicka áno presne tak ☺️ pila som mesiac alchemilku 2x do dňa a 1 x kotvičník a do mesiaca sa podarilo 🙈

michicka
16. sep 2025
@sisska333

@michicka áno presne tak ☺️ pila som mesiac alchemilku 2x do dňa a 1 x kotvičník a do mesiaca sa podarilo 🙈

@sisska333 v dobrom závidím 😀 a gratulujem 🩷
@klarabohun77 áno spomínam si na teba len uz si nevím vybaviť tvoj príbeh, no prvé iui idete či?

layla175
16. sep 2025
@anonym_7660cd

@anonym_7660cd ahoj ak bude všetko ok mala by som ísť na moje prvé IUI 15-16 október . Ty kedy ?