icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

pici
•
6. apr 2011

@katy33 tak to mas potom kratky protokol? ake mas injekcie?

hope2011
•
6. apr 2011

@pici dakujem velmi pekne.....si zlata, ze na to myslis🙂

aluska1973
•
6. apr 2011

@katy33 katy pregnyl som mala pichnutý som si to aj myslela tak potom už pockam asi až na krv do 15.4 aleaj tak dakujem za odpoved

pici
•
6. apr 2011

@hope2011 no drzim hlavne palce :D

hope2011
•
6. apr 2011

@sammira ahoj, mne robili kontrolne sono tesne pred zakrokom.....aj sme to cele prebrali, ze ake su vajicka velke, v akej faze cyklu presne som...bola som s tymto velmi spokojna, presne som vedela, co sa deje...a potom po zakoroku mi doktor ukazal spg priamo tam kde ich strekli🙂

hope2011
•
6. apr 2011

@pici no si velmi zlata...vsak aj ja tebe....nech sa konecne dockas aj ty vytuzeneho babatka...si pichas, vsak??? ako to prezivas?????

katy33
•
6. apr 2011

@pici No mojenko, ja idem pichat merional - a to, prosim pekne ešte len pred IUI, to keby malo takto dlho trvat schvalenie pred IVF, tak by ma švihlo... 🙄 ...a ty kedy ideš na kontrolu, ako sa dari vajkam? 😉

pici
•
6. apr 2011

@hope2011 v pohode. dneska ma uz docela dost bolia vajecniky, brucho mam dopichane. ale nie je to nic co sa neda prezit...

pici
•
6. apr 2011

@katy33 a ty pichas pred iui? tak to som netusila ze sa to takto robi

andy175
•
6. apr 2011

@hope2011 Myslím, že MS som dostala tak na piaty deň alebo tak nejak... ale teraz nemam taku silnú aku mavam, možno sa to ešte len rozbehne... sama neviem.

sammira
•
6. apr 2011

@hope2011 to naozaj?ake mile.mne na 10DC zobrali krv a urobili sono a na zaklade toho povedali,ze kedy bude IUI.a v den IUI uz mi urobili zaskrok a za 5 min.som isla domov.skoda,ze taky postup nemaju aj v GF

fomarik
•
6. apr 2011

@pici no rastiemem pekne. Už je to očividné. Dokonca mám taký pocit, že dnes sa objavili aj slabunké pohyby. malá váži 370g. ritku už mala nad mojim pupkom. No a ja som stále ešte nepribrala ani kilo.

katy33
•
6. apr 2011

@pici No , presne tak.....musim pichat, pretože clostil mi vôbec nezaberal, nereagovala som nan, resp. moje vaječniky su uspate ako šipkova ruženka 😀 ...a ešte neviem kolko kuskov budem pichat, pretože dr. zahlasil, že ja budem potrebovat takych 20-25 ks injekcii, tak som z toho vytešena, len aby to tu už bolo....ak nam nevyjde IUI, ideme do IVF, tak to bude radost potom pichat znova do brucha 😀 😎

tinasc
•
6. apr 2011

@pici no mne z GF volali, to má ešte prísť aj poštou? a ozaj to si musíš vybaviť aj predoperačné čo?

tinasc
•
6. apr 2011

@hope2011 držím palce na zajtrajší test, nech je pozitívny!!! 🙂 🙂 🙂

tinasc
•
6. apr 2011

@fomarik tak gratulujem k definitívnej babulke 🙂 pekne rastiete, to je super... a to že si nepribrala ani kilo, buď len rada 🙂 potom sa dostaneš ľahko do formy 🙂

fomarik
•
6. apr 2011

@katy33 jááj, mojenko, ja ked citam tie tvoje správičky ako ti ešte stále po 7 týždnoch neschválili žiadosť, tak mi je do plaču. To ty si snád "dieťaťom šťasteny" alebo čo? Za to, čo si prežiješ, si zaslúžiš, aby IUI vyšla na 1krát a žiadne IVF by nemuselo byť, lebo ty už budeš prenádhernou tehuľkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

adikasala
•
6. apr 2011

@fomarik super ze sa malinka ma dobre a rastie vam....to meno ta plne chapem,ved je tolko peknych mien.... 😀 😀 😀

adikasala
•
6. apr 2011

@hope2011 drzim palce na zajtra,potom napis ci mas dve ciarky 😲 😀 😲 😀

adikasala
•
6. apr 2011

@pici ahoj aj ja picham pred iui vola sa to puregon!!!

pici
•
6. apr 2011

@tinasc ano uz som ich absolvovala :D ano dojde to aj postou

pici
•
6. apr 2011

@adikasala no to su mi novinky, ja som brala len clostyl a to bolo vsetko

pici
•
6. apr 2011

@katy33 boze to som netusila ze taketo trampoty su spojene aj s IUI

pici
•
6. apr 2011

@fomarik stastna to zena :D

petuska123
•
7. apr 2011

@hope2011 ahoj no ako?? si dopadla,???dako nepises 😒

katy33
•
7. apr 2011

@fomarik 😲 😲 😲 ....si moje slniečko, vieš to 😲 😲 😲

tinasc
•
7. apr 2011

dobré ránko všetkým 🙂

katy33
•
7. apr 2011

Babulkyyyyyy, volala som do MT a tam mi povedala, že orave im to došlo, žiadost schvalena, tak mi recept pošlu poštou, začinam papat duph., aby ms prišla tak, ako ma a o 14 dni začiname pichat, juchuuuuuuuuu.....konečne sa niečo udialo a ja už taka nabrusena, že určite budem drškovat 😀 😀 😝

katy33
•
7. apr 2011

@hope2011...zlatnko, myslime na teba, tak sa nam ozvi 😉

tinasc
•
7. apr 2011

@pici no tak to som zvedavá, čo mi internista povie, keď bud. mesiac prídem zase za ním, že chcem predoperačné, však som si ich robila pred 3 týždňami 🙂 😀