icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

tinasc
•
26. apr 2011

@apolenka6 ja som úplne stratila motiváciu a to zajtra začínam... zatiaľ sa tu nikomu z ivf nezadarilo... ach jaj...

apolenka6
•
26. apr 2011

@zuzancek22 ahoj! chcela som ťa pozdraviť 😀 už si tu dávno nebola 😕

apolenka6
•
26. apr 2011

@tinasc no ved to??! 😕 tak musíš byť medzi prvými ktorá to na tejto téme dá 😀 ja nie som rozhodnutá ísť na IVF,ale motiváciu tu zatiaľ nevidím 😒 a,že aká veľká úspešnosť je ?! ☹

tinasc
•
26. apr 2011

@apolenka6 dúfam, že dám 🙂 😀

apolenka6
•
26. apr 2011

@dzuli08 Ako krásne sa čítajú vaše tehulkovské "starosti " a ty už máš mená vybraté troška nás poteš 😉

apolenka6
•
26. apr 2011

@tinasc Ked si už raz dala IUI -tak IVF bude pre teba malina 🙂

apolenka6
•
26. apr 2011

@ursula5 Ahoj! vitaj medzi nami 🙂 zajtra ti budem držať palce ,čo to obnáša? 😕 zákrok sa dá prežiť trošku to bolí ,ale dá sa to zvládnuť každá to zvládame inak 😉 zajtra uvidíš ,výsledok budeš vedieť tak za 14 dní po zákroku záleží kde ti ho robia 😕 tam kde ja chodím sa na 14 deň od IUI robia krvné testy a iné centrá krv neberú a čakajú či dostaneš MS a musíš si spraviť teh.test ..tak zajtra veľa šťastia a ozaj ?! 😕 poznám aj takú holku čo IUI dala na jeden krát 🙂

tinasc
•
26. apr 2011

@apolenka6 v to pevne verím 🙂

dzuli08
•
26. apr 2011

@apolenka6 :D :D Zlaťunká si. No s menami u nás je to katastrofa. Vôbec sa nevieme rozhodnúť a to máme 2 favoritov na chlapčenské meno: Adrián a Patrik a na dievča asi 10 kandidátov. Ale zatiaľ sa nám to ešte nejak nechce riešiť. Asi si počkáme čo to bude a potom to rozhodovanie bude jednoduchšie :D 😀 Ja si aj tak myslím a cítim, že to bude chlapček :D :D. Moja ja ťa obdivujem, že si taká pokojná a že si nechávaš aj čas na takéto pauzičky. Ja som zase hŕŕŕŕŕ do všetkého.

pici
•
26. apr 2011

@apolenka6 neboj... KET nam uz urcite vide:D

apolenka6
•
26. apr 2011

@tinasc jasné pevne v to ver!!! 😉

apolenka6
•
26. apr 2011

@dzuli08 že pokojná?! 😕 😀 čo mi iné zostáva na silu mi to tuším dáko nejde tak čo mám robiť 😒 aj ja by som chcela byť hŕŕŕŕ tehotná 😀 no čo pekne čakáme v zázrak 😉
To je fakt na mená máte ešte čas 😕 ale menší prieskum nie je zlé mať 🙂 tak máš pocit ,že je to chlapčisko? 😀 som zvedavá

apolenka6
•
26. apr 2011

@pici podarí sa,mrazáčikov máš tuším dosť 😉

hope2011
•
26. apr 2011

@tinasc prosim ta, vobec nestracaj nadej...tu sa to musi prelomit a zacat s tehulkovanim🙂 takze hlavu hore a treba mat kraaasnu motivaciu, ze coskoro bude babatko v brusku🙂

hope2011
•
26. apr 2011

@strelicia pocuvaj!!! co to tu citam!!! ziadne takeeee....pekne o tyzden nam napises tu najkrajsiu spravu......musis verit a nestracat nadej!!!!!

tinasc
•
26. apr 2011

@hope2011 ale hej, budem myslieť pozitívne a myslieť len na to najlepšie 😉

pici
•
26. apr 2011

@apolenka6 ano mame tam 9 kuskov

pici
•
26. apr 2011

dakujem za vsetko

tinasc
•
26. apr 2011

@pici len nevešaj hlavu, viem že je to ťažké, ale máte tam mrazáčikov, tak určite sa z nich zadarí 🙂

pici
•
26. apr 2011

@tinasc nevesam...

tinasc
•
26. apr 2011

@pici dobre 🙂 no idem ja spať, tak dobrú nocku 🙂 🙂

hope2011
•
27. apr 2011

@tinasc no vidis...to je spravny pristup...treba naozaj verit...ono to urcite pride...ja si to tiez tak hovorim🙂

ursula5
•
27. apr 2011

@apolenka6 ďakujem za povzbudenie, strach nemám ani bolesti sa nebojím ale chcela by som aby to vyšlo 🙂 čo je asi veľmi malá pravdepodobnosť, robiť mi to idú v Heliose v Martine tak uvidím, výsledky ak budú presne na 14 deň tak by to bol krásny darček pre manžela na narodeniny. Tak za chvíľku cestujem. Pekný deň všetkým snažilkám 🙂

zuzancek22
•
27. apr 2011

@apolenka6 no nebola som tu len 4 dni, bola som si trošičku oddýchnuť, dovolenkovali sme 4 dni v tatrách.

pici
•
27. apr 2011

@zuzancek22 niekto sa ma, co? ale nie.. aj oddych je potrebny

ursula5
•
27. apr 2011

@hope2011 ďakujem moc aj ja držím palce Vám aby sa to podarilo, určite napíšem pocity a dojmy 🙂

zuzancek22
•
27. apr 2011

@pici už som to potrebovala, bo v robote blázinec, nosím si prácu aj domov. tak takto som uplne vypla, lebo ako sa poznám tak keby som zostala doma, určite by mi to nedalo.

alibabaa
•
27. apr 2011

pomooooc, neviem najst ten suhlas na notara... myslite, ze by som to mohla najst aj niekde na nete??

pici
•
27. apr 2011
pici
•
27. apr 2011

@alibabaa eviem asi ani nie.. zavolaj si do centra nech ti to poslu