IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zabka60 nic v zlom,ale @pici nam zatial vzdy len pomohla,vsetkym...ako mohla...nepride mi fer zvalovat to na nu,urcite ti nechcela zle a paci sa mi na nej,ze vzdy povie veci tak,ako sa maju....a suhlasim s @alibabaa...sme tu na to,aby sme sa podporovali a pomahali si a nie sa tu hadali a urazali...tak sa prosim uz nepaprckuj 🙂 a ber to tak,ze si nechceme zle,ved sme vsetky na skoro rovnakej lodi...neboj mrsisko pride... 🙂
dievcata chcem sa vam s celeho srdca ospravedlnit,urcite som taketo nieco nemala v plane a je mi luto,kam to zaslo a ze sa to dotklo aj vas,prepacte mi a ked ma tu nechcete v klude to pochopim,niesom taka,aky nazor ste si na mna urobili,ale nevyvraciam vam ho....uz sa to viac krat nestane,som bojovnicka ako vy a to chce len klud a nohy v teple 😉
baby co to tu citam v takejto krasnej temicke 😒 😒 😒 klud,vydychajte sa a ide sa dalej 🙂
@pici ved aj ja tu druhu... ty brdo co som sa do nej hrnula .. som tu stresovala ze doktori maju plne terminy ze chcem konzultacku lebo nutne potrebujem clostiiiik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ze zavislacka od clostiku..... no ale mam to za sebou.. a teraz riesim to ivf s mojou neskutocne slahnutou mrchou co sa zasa raz neviem kam ponahla....
baby mne je priserne na vracanie....ani pri pc sa mi uz neda byt no hroza,este ze som doma

@pici mam v mraziaku od svokra posli adresu a v klude ti zopar poslem 😉