icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

majca55
29. sep 2011

@ursula5 vieš ešte sa trošku bojím v pondelok sono či už vidia viac a potom za dva týždne nato či už bije srdiečko tak sa budem až potom viac vytešovať 🙂 🙂 lebo takto pred rokom som potratila ☹ a ešte ideš na IUI?

ursula5
29. sep 2011

@majca55 hlavne sa šetri a dávaj si pozor všetko bude ok nemyslí na zlé 😉 ja už na IUI nejdem isto nám to je k ničomu ja teraz čakám na výsledok IVF 🙂

majca55
29. sep 2011

@ursula5 ty si už podstupila? 🙂

ursula5
29. sep 2011

@majca55 áno už ho mám za sebou a čakám na výsledok 😉

majca55
29. sep 2011

@ursula5 jej držím moc palce teším sa a kedy ideš na krv?ku komu do helíku chodíš?ja ku Krajkovi ale IUI mi robila Gaťová bolo to v sobotu a hrozne dobre som sa cítila aj super náladička tam bola.a predtým si z otehotnením nemala problém?

ursula5
29. sep 2011

@majca55 to sa nedá povedať ku komu chodím tam sa to furt strieda najradšej ku Gaťovej na krv mám ísť až 10.10. tak hádam šťastný dátum to bude 😎
Ja nemám problém s otehotnením, dvojičky mám z predchádzajúceho manželstva a teraz mám druhého manžela a on má zlý spermiogram (morfológia 0%) bohužiaľ tak sa snažíme inou cestou aby sme si raz nevyčítali, že sme preto niečo nespravili 😀 ja som úplne v poriadku 😀 😀 miestami mi viac šibe ale to sa dá zvládnuť 😀 😀 😀 😀

majca55
29. sep 2011

@ursula5 tak ja mám dvoch chlapcov a všetko bolo v pohode ale pri tretom sa nám nedarilo a pritom obaja sme v pohode tak nechápem 😒 a to sme sa snažili 2,5 roka ufuf tak dufam,že to bude štastný koniec u nás aj u vás 🙂 to by sme spolu kočíkovali 🙂 hrozne si mi z fotky známa ale neviem odkial 😵

ursula5
29. sep 2011

@majca55 no odkiaľ som Ti známa no zo Žiliny 🙂 ja som nezabudnuteľný ksicht 😀 😀 😀
idem už na gauč polihovať, tak prajem dobrú noc a veru možno aj kočíkovať budeme spolu 😉

majca55
29. sep 2011

@ursula5 ahoj dobru aj tebe tak len odychuj a držím palce 🙂 😲

majca55
29. sep 2011

@mkrnacova72 ahoj mne sa to teraz podarilo 🙂 tfuj tfuj až to nezakríknem 🙂 držím moc moc palce a testuj moja až 14 den 😵

majca55
29. sep 2011

@cmelica moja držím palce a nech máte len dobré správy 🙂 😎

cmelica
29. sep 2011

@majca55 Dakujem mojka za podporu 🙂 🙂

syriana
30. sep 2011

Ahojte, chcem sa opytat ci niektora uziva duphaston a ak ano, ktory den po dobrati ste dostali menstruaciu? dakujem

tinasc
30. sep 2011

ahojte, tak ja som si až teraz od rána od 6.00 sadla, malú do škôlky, dnes je brigáda s opekačkou, tak pečiem štrúdle, hajde ešte nakúpiť, malú zo škôlky vyzdvihnúť, potom s ňou na výtvarnú a zase späť na brigádu... bude srandaaaa 🙂
ako sa dnes mávame? 🙂 😉

zubrienocka
30. sep 2011

@ketere Ahoj mojko, tak to je super. Ja sa neviem dockat buduceho utorka, ked toho krtka zas uvidim. Urcite Ti dam znat 🙂

mirka2010
30. sep 2011

@alibabaa ano urcite nejake fotocky dam....🙂

ketere
30. sep 2011

@zubrienocka Ahooooj, už sa veľmi teším na dobré správy 😀 😀

alibabaa
30. sep 2011

@sijust su tam kocky, ktorym neschvalili ziadost poistovne alebo idu uz na stvrte, piate ivf a vtedy im poistovna tie lieky nepreplaca... tak by ich to vyslo majland ☹
nastastie je MK kde si to mozu kupit od kociek, ktorym to zostalo a uz to nebudu potrebovat 🙂 tak sa im aspon z malilinkej casti vrati co za to zaplatili ..

adikasala
30. sep 2011

ahojte kocky nebola som tu dva dni neni mi dobre strasne mi je spatne a vraciam,cim dalej viac a viac ani nic neziem vsetko ide zomna von,co mam robyt? 😉 pre babo vsetko len aby to potom nemalo zle nasledky na babo schudla som uz skoro 2 kila zajtra zacinam 10 tyzden!!!

jovanka81
30. sep 2011

@mkrnacova72 ahoj, ja som 4den po druhej IUI, prve nevyslo a hned o mesiac som absolvovala druhe a dufam, ze bude uspesne 🙂 ale su tu aj kocky, co im vyslo hned prve 🙂

tinka9075
30. sep 2011

@majca55 ahoj no dnes som bola na sono foliky sú tri a vraj pekné no dúfam že sa neoplodnia všetky v utorok idem na iui 😉

cmelica
30. sep 2011

@tinka9075 Drzim palceky,aby dopadlo IUI na vybornu 🙂 🙂 🙂

majca55
30. sep 2011

@tinka9075 moc ti držím palce ja som mala tiež tri 😲 😲 aké veľké si ich mala?už sa teším ked napíšeš že na testíku máš // 🙂

tinka9075
30. sep 2011

@cmelica dakujem dufam že sa podarí 🙂

tinka9075
30. sep 2011

@majca55 no dnes ked mi ich meral tak boli jeden 15 a dve 13 a docent povedal že pekne rastú tak len dúfam že budeme úspešný 🙂

majca55
30. sep 2011

@tinka9075 a pregnyl kedy pichaš?moja moc ti držím palce uvidíš podarí a len to chce klud 😲

tinka9075
30. sep 2011

@majca55 pregnyl pichám v pondelok večer o deviatej ale nemusím íst na pohotovost suseda je sestrička tak mi pichne ona ja som taký pokojný človek neboj ja sa nebudem stresovat 🙂

majca55
30. sep 2011

@tinka9075 tak to je super 😲 ja verím tomu že ma budeš následovať moja 😲 😲

tinka9075
30. sep 2011

@majca55 no ja tomu verím ved po tých neúspechoch by sa to mohlo podarit 😎

ewulkazt
30. sep 2011

Ahojte chcem sa opýtať môj manžel ma nepohyblivé spermie a môj doktor mi povedal že ak bude všetko so mnou v poriadku (mám ist ešte na folikulometriu - inak všetky výsldeky mam zatial dobre) asi budem musieť ísť na IUI.
Aj vy ste mali taký problém preto ste išli na IUI ?
Či mam počkať a kupiť manželovi vitamíni? Neviem čo mam robiť lebo ani ten počet nie je ktovie ako vela :(