icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

Strana
z2067
pudinka
26. mar 2026
@michaelam21

@pudinka to je super gratulujem ;) mala si et alebo ket?

@michaelam21 mala som KET. Je to vraj lepsie, telo si oddychne od hormonov

michicka
26. mar 2026
@pudinka

Baby, mam za sebou tri IUI, ani jedno nevyslo. Za to prve IVF hned vyslo 🤩.

@pudinka jeeeej potichucky gratulujem😇🧡 aj ste mali nejaky konkretny problem ci? (Muz alebo ty)

pudinka
27. mar 2026
@michicka

@pudinka jeeeej potichucky gratulujem😇🧡 aj ste mali nejaky konkretny problem ci? (Muz alebo ty)

@michicka ani nie. Nic jednoznacne. Ale predpoklada sa,ze autoimunita, no nebolo to nikdy nijak extra potvrdene

michicka
27. mar 2026
@pudinka

@michicka ani nie. Nic jednoznacne. Ale predpoklada sa,ze autoimunita, no nebolo to nikdy nijak extra potvrdene

@pudinka ak sa este mozem opytat aj si pred vkladom uzivala ty a partner nejake doplnky? A dali ste si ake doplnkove metody pri ivf?

pudinka
27. mar 2026
@michicka

@pudinka ak sa este mozem opytat aj si pred vkladom uzivala ty a partner nejake doplnky? A dali ste si ake doplnkove metody pri ivf?

@michicka partner nic, ja som uzivala a stale uzivam mamavit 1. Teraz plus uzivam omega 3 a vitamin D. Pri IVF sme si zaplatili predlzenu kultivaciu, asistovany hatching a embryoglue. Celkovo sa snazim dlhodobo stravovat zdravsie a mat malo stresu (to je najtazsie 😀 )

michicka
28. mar 2026
@pudinka

@michicka partner nic, ja som uzivala a stale uzivam mamavit 1. Teraz plus uzivam omega 3 a vitamin D. Pri IVF sme si zaplatili predlzenu kultivaciu, asistovany hatching a embryoglue. Celkovo sa snazim dlhodobo stravovat zdravsie a mat malo stresu (to je najtazsie 😀 )

@pudinka a ako doho ste sa pokusali? 😇

pudinka
28. mar 2026
@michicka

@pudinka a ako doho ste sa pokusali? 😇

@michicka 3,5roka

michicka
2. apr 2026
@pudinka

@michicka 3,5roka

@pudinka a ako to zatoal vyzera uz si mala ultrazvuk?
My ideme az septembri riesit zase kliniku po 2 iui pauza a to uz rovno pojdeme do ivf

pudinka
2. apr 2026
@michicka

@pudinka a ako to zatoal vyzera uz si mala ultrazvuk?
My ideme az septembri riesit zase kliniku po 2 iui pauza a to uz rovno pojdeme do ivf

@michicka ultrazvuk mam az 16.4.2026. Takze dovtedy je to tehotenstvo pre mna taka abstrakcia 😄. Kym neuvidim na sone,tak mi to nejak nedochadza,ze som tehotna. A nemam ziadne priznaky okrem citlivych bradaviek,takze som taka ze.. a som ozaj tehotna? 😆

lienka191
1. jún 2026
@pudinka

@michicka ultrazvuk mam az 16.4.2026. Takze dovtedy je to tehotenstvo pre mna taka abstrakcia 😄. Kym neuvidim na sone,tak mi to nejak nedochadza,ze som tehotna. A nemam ziadne priznaky okrem citlivych bradaviek,takze som taka ze.. a som ozaj tehotna? 😆

@pudinka ako ste dopadli ?

pudinka
1. jún 2026
@lienka191

@pudinka ako ste dopadli ?

@lienka191 dobre, uz mame za sebou aj dalsi ultrazvuk, kde sme prvykrat poculi tlkot srdiecka a babatko sa pekne hybalo. Vsetko ide super. O tyzden mame dalsi ultrazvuk

lienka191
1. jún 2026
@pudinka

@lienka191 dobre, uz mame za sebou aj dalsi ultrazvuk, kde sme prvykrat poculi tlkot srdiecka a babatko sa pekne hybalo. Vsetko ide super. O tyzden mame dalsi ultrazvuk

@pudinka chcem sa opýtať ja idem v stredu na krv mali ste nejaký príznaky ? Mňa 4-5 deň bolelo brucho a už dobre ale sem tam sa stane že behám na wc 🫣

pudinka
1. jún 2026
@lienka191

@pudinka chcem sa opýtať ja idem v stredu na krv mali ste nejaký príznaky ? Mňa 4-5 deň bolelo brucho a už dobre ale sem tam sa stane že behám na wc 🫣

@lienka191 nie, len citlive prsia. Doteraz mam nulove priznaky a to som uz takmer 15 tt, cize mam aj po prvom trimestri. Ziadne caste mocenie, ziadne nevolnosti, bolesti, ziadna zmena chuti, pachov, ci nalad

lienka191
2. jún 2026

Chcem sa opýtať je tu niekto kto ani nemusel na krv dostal menzes, alebo to spôsobujú lieky, že ešte som nedostavala zajtra idem na krv no teraz už stres mám.

Strana
z2067