icon

IUI v októbri 2020

kika09876543
29. sep 2020
andrea_r016
13. okt 2020

@simca35 aj som si myslela ze ti to bude ona robit lebo ona robi v GF len utorky a Galo tam vtedy nie je 🙂 veru ja som s nou spokojna a nemenila by som za nic 🙂 aj ti nieco vravela ohladom toho? Alebo co ti doporucila? A kedy na krv?

blanka1011
13. okt 2020

@zadana19 preco skoda penazi??My mame dcerku a nelutujeme jedno jedine euro co sme do toho dali...

andrea_r016
13. okt 2020

@blanka1011 to je super 🙂 tiez sa Vam podarila cez IUI? Na kolkýkrát? 🙂 prepac ze sa tak pytam 🙂

simca35
13. okt 2020

@andrea_r016 ja som myslela, že Svecova keď som chodila ku nej. Ale toto ma veľmi milo prekvapilo, taka dobra energia z nej išla. 😊. Teraz už len veriť a dufat🍀. Dala mi utrogestan 1dnu ráno a večer. Ešte mi povedala, že mám volať s pozitívnym testom, že iná možnosť nieje 😊 27.10 mam prísť na krv😊🍀ty sa ako cítiš? 🍀

andrea_r016
13. okt 2020

@simca35 tak to je super 🙂 drzim palceky 🙂 🙏💪✊ no vsak jasne 🙂 no dufam ze nam to vyjde 🙂aj to berem tak hadam pomoze 🙂 viesco teraz ma sem tam pichne akoby vo vajecnikoch a bolia ma aj krize 🙂 ale inak nic a mam z toho zmiesane pocity 🙂 ci to vyjde a tak ake ako nestresujem sa kvoli tomu 🙂

Budes si robit test aj skor ze ci ti vyprchal ten ovitrele?

kika09876543
autor
13. okt 2020

@andrea_r016 keby ty to tak vyslo

andrea_r016
13. okt 2020

@kika09876543 ved to....nic ine by nam ku stastiu nechybalo 🙂 a ms uz prisla?

blanka1011
13. okt 2020

@andrea_r016 na prvy krat to je ta mladsia v albume

andrea_r016
13. okt 2020

@blanka1011 a mali ste aj nejaky problem ked sa Vam nedarilo? Krasnu princeznu mate ;)

kika09876543
autor
13. okt 2020

@andrea_r016 zatial nie este pockam do konca tyzdna bud si urobim test alebo pojdem k lekarovi ci sa nahodou nepodarilo nieco ked mi kontrolovali priechodnost pocula som.ze vela krat staci iba to

blanka1011
13. okt 2020

@andrea_r016 nie nemali len sa nedarilo a tam v ginfive zistili ze mam vysoku sliznicu maternice tak mozno preto sa nedarilo....

andrea_r016
14. okt 2020

@kika09876543 aj mne to vravela dr. a veru sa nepodarilo 🙂 ale fakt u niektorych staci to 🙂

andrea_r016
14. okt 2020

@blanka1011 no mozno fakt preto 🙂 a po zakroku si mala nejake tazkosti? Pri uhniezdovani si mala niečo? Lebo ja nemam nic ale to som len dnes 4 den po zakroku 🙂 a mam take zmiesane pocity 🙂

blanka1011
15. okt 2020

@andrea_r016 no ja som mala asi na druhy den take strasne pichnutie v maternici ze som az zjajkla a potom som si lahla myslela som ze sa nepodarilo a prave naopak ze vraj sa zahniezdilo...

blanka1011
15. okt 2020

@andrea_r016 ale co som citala tak nieje to pravidlom niektore baby nemaju nic absolutne nic...

alenka1993
15. okt 2020

@andrea_r016 odporúčam všetkými desiatimi! Úžasný prístup ochotný personál! Vďaka nim mám skoro ročnú dcéru ☺️

andrea_r016
16. okt 2020

@blanka1011 a tak to si mala fajn ze aspon daco si citila 🙂na vcera strasne bolelo brucho ako by som mala dostat kramy a pichalo vpravo akoby vo vajecnikoch 🙂 ale ano kazda to citi inak a a je to aj inak 🙂 no uz musim len vydrzat 🙂

andrea_r016
16. okt 2020

@alenka1993 dakujem 🙂 este stastie je ze su centra kde naozaj pomahaju 🙂

simca35
18. okt 2020

@kika09876543 ahoj no co ms už dorazila? Hádam nie a ty si si našla dve // na testiku🍀

kika09876543
autor
19. okt 2020

@simca35 ahoj zatial nie a na teste iba jedna ciarka 😕

dzankah
19. okt 2020

@zadana19 tak ja neviem ale ja mam uplne opačnú skusenost...absolvovala som IUI v júni v Gyn-five v Žiline a podarilo sa na prvy krat...oproti materinskému Heliosu uplne skvelý pristu...a MUDr.Galo je podla mna uolna Tonka...teraz som 21 tt s našimi vysnívaný a vymodlenymi dvojickami...takže nie každý musí mať len zle skusenosti...zeny NEZÚFAJTE a VERTE ...držíme všetkým palce 🙏🍀❤

dzankah
19. okt 2020

@andrea_r016 to je aká nahodila...tiez som z MT, tiež mi robil IUI Galo a tiez mam ako gynekologicku Gatovu 😁 uz len nech aj tebe vyjde IUI a bude to kompletka 😊🍀

simca35
19. okt 2020

@dzankah jeeeej gratulujeeem, držkajte sa aj s malými mimi <3 to je krásne. 🙂 <3 Aj si mala nejaké priznaky po IUI keď si čakala 14 dní? 🙂 ja sa cítim úplne normálne a to zajtra bude týždeň od IUI.

andrea_r016
Autor odpoveď zmazal
andrea_r016
19. okt 2020

@simca35 ahoj ako sa darí? Máš nejaké ťažkosti? či nemáš nič? 🙂 lebo ja som mala naposledy v piatok riadne bolesti a odvtedy nič :D a zachviľu budem robiť test tak sa aj bojím :D

andrea_r016
19. okt 2020

@dzankah ahoj...veru aká náhoda..gratulujem k dvojičkám 🙂 ach kiežby to bolo aj v mojom prípade tak ako u teba :D dúfam, že sa to zopakuje 🙂 normálne sa bojím v piatok alebo v sobotu mám robiť test :D ma ide poraziť :D a brala si aj lieky?

mouse14
19. okt 2020

@dzankah v čom bol iný prístup?

dzankah
21. okt 2020

@simca35 @andrea_r016 @mouse14 brala som po IUI iba utrogestan 1x večer nič iné...a príznaky som mala len to ze v deň IUI som večer mala nafúknuté brucho a také krciky akési...inak nič...potom po par dňoch ma 3 dni po sebe raz za deň pichlo vo vajecniku asi uhniezdovanie a potom nič len tak po cca 10 -12 DPO mi bolo večer tak akosi cudne akoby zaludok na vode.. ale to som nevedela ci si len nenahovaram...ale po týždni po IUI som bola na oslave a vypila asi p litra červeného vína 🤣 a možno aj to pomohlo na prekrvenie maternice 😁 od vtedy som uz radšej nepila 🙈 no a 10DPO som mala ducha na teste...a co sa týka prístupu Helios vs Gyn-fiv tak v Heliose som natrafila asi na sprostu doktorku alebo ja neviem...ale ako prvé sme išli tam ze sa rok snažíme a nič...vzali nam krv...mňa vyšetrili...nechali sme tam 170€ a o 2 tyzdne ze mam nizke AMH ze prirodzene deti nemám šancu iba umelým...IUI ani nespomenula a po 5 min.v totalnom šoku som uz mala aj vypísaný žiadosť do poisťovne a išla urecana domov...10 min.dokopy som bola dnu...nešlo ki to do hlavy ze žiadna liečba ani nič...tak som to povedala známemu urologovi a onze pozná Gala ech skúsime ist za nim ale poradil mi doplnky na 3 mesiace nech skúsim a ak sa nepodarí tak ísť tam...medzitým bola korona 1.vlna tak som jedla tie vitamíny aj moj muz a potom sa to uvoľnilo tak sme sa objednali do Gyn-fivu a ten pristup 100 a 1...milucky personál...všetko do bodky vysvetlili...vyšetrili a sam nam povedal po výsledkoch ze áno amh mam nizke a manžel lenivsie spermose ale ze skúsime IUI pre lepší pocit ze sme to skúsili takto menej nasilne a bum...bolo to tam 😁 a nenechalise tam ani € navyše platili sme len 150€ za IUI.

mouse14
21. okt 2020

@dzankah aj mňa tlačili do umelého.Zial centra to nie je o liečbe už ale o zákrokoch a zárobkoch, čo je dosť smutné....

andrea_r016
21. okt 2020

na helios som aj ja toto pocula ze je to len o biznise a liecba ziadna ale ze je tam dobry doktor krajkovic ci ako sa vola 🙂 ale že inak je to tam bieda 🙂 ale naozaj ako hovoris v tom gyn five je super pristup a ziadne tlaceie do niecoho o com nie si presvedcena....sama dr. mi navrhla ze aby som tam prisla s partnerom a ze spravi vsetky vysetrenia a mne doporucila este hyfosy a poslala ma na endokrinologiu a ze mame skusat a ak sa nepodari 2 mes. tak na treti by sme skusili IUI a isli sme do toho 🙂 vobec nie na silu a veru vrelo odporúčam ísť do GF 🙂

@dzankah a tak necudo ze si mala ducha tak skoro ked cakas dvojicky...a ako to zvladate?