IVF a náboženstvo
Ahojte, tie ktoré ste podstúpili IVF a ste veriace ako ste to brali z náboženského hľadiska? U nás je to jediná šanca po absolvovaní viacero vyšetrení.
Ja som veriaca ( aj keď do kostola nechodím) moji rodičia a hlavne svokra sú tiež veriaci a praktizujúci. Vždy keď som nimi začala túto telo bolo mi povedané, aké je to zle, že z môjho dieťaťa bude autista, že zabijem kopec iných detí atd.
Najbližším cyklom začínam, dieťa veľmi chceme len, nemôžeme nikomu povedať čím si prechádzame :(
Takže k otázke, ako ste to riešili vy z pohľadu náboženskej viery.
Ďakujem
@tiika dakujem ☺️ ja som si az teraz precitala niekotre komenty co autorke pisali ale chcela by som vediet ktora z nich nema dieta ....tie co maju deti budu pisat ze je to proti nabozenstvu a neviem co lebo oni nevedia aky je to pocit bezmocnosti a aka je silna tuzba ....nechapem ako vedia byt niektore zle ....clovek tu hlada pochopenie a podporu a co....
IVF je extrémne ĽUDSKÁ cesta ako mať vlastné bábätko. Poukazujem na to. Absolvovali sme ju v Repromede a bol to skutočne zážitok plný emócií, bolo treba nevzdávať sa, pozitívne sa naladiť, ale nedialo sa nič zlé. Vyšetrenia aj samotný cyklus prebiehali hladko, profesionálne a rozhodne sme nestratili svoju dušu ani dôstojnosť a máme vďaka nim naše úžasné šikovné dievčatko.

@alex5896 krásne si to napísala, z tvojich slov cítiť lásku. Zial z tých príspevkov, ktoré vyjadrujú opačný názor, je cítiť len poučovanie zabalené v naučených frázach. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale to nie je skutočná viera a je mi ľúto, že práve takýto ľudia sa považujú za pravých kresťanov.