IVF Clinic Olomouc

janie7
20. mar 2023

Ahojte dievčence, po dvoch neúspešných KET a neznámou príčinou prečo sa nedarí stále otehotnieť, sme sa po troch rokoch trápenia v Brne aj keď s neskutočným prístupom rozhodli zmeniť kliniku a voľba padla na Dr. Macháča v IVF Clinic Olomouc. Navštevujete túto kliniku nomentálne? Aké máte skúsenosti?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janie7
autor
20. mar 2023

@jj298 Ďakujem, to bola mega rýchla odpoveď.☺️ No, ja som so Štepánom mala online konzultáciu a nič som si poriadne nepamätala, čo som sa vkuse rehotala a tuším, že mi už aj tykal na konci😀 A myslíš preto sa nemám ľakať lebo je ako naspeedovaná veverička?
A ako ste prosím ťa dopadli?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janie7
autor
20. mar 2023

@jj298 Boožičku, to je ako úžasná rozprávka🤗☺️ A srdečná gratulácia k bábu🥳
No môj Dr. v Brne bol presný opak Štepána, neskutočne zlatý, maximálny kľuďas, vždy sa tešil keď som pred ním otvorila zošit s otázkam, urobil všetko čo mi na očiach videl…a viem, že Štepán je presný opak. Hneď na začiatku mi povedal, že mu musím veriť, nebudem sa do liečby starať a tak budeme kamaráti😉
Mohla by som ti napísať IP ak by ťa to neobťažovalo?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anna1802
21. apr 2023

Aj ja som išla z Reprogenesisu do Olomouca k doktorovi machacovi, úžasný prístup, len je problém, že je veľmi malo na klinike 🙈 on vraj vidí problém v tom, že vklady robili vždy rovnakým spôsobom a neskúsili aj iné možnosti…

janie7
autor
21. apr 2023

@anna1802 Ahojky, no to bola riadna show, keď sme u neho boli na konzultácii, išli sme sa zájsť od smiechu a on s nami😀 Áno, to som si všimla, že je málo na klinike 😕, ale aj ten jeho zástupca má super recenzie 😉
A akým spôsobom robí vklad on, resp. doktori na jeho klinike? Lebo o tomto sme sa ešte nestihli baviť na prvej konzultácii, len som bola prekvapená, že sono mi dal na 14. až 15. deň cyklu a v Reprogenesise 10. až 12. mi robili.
A ty už si šťastná mamička?
A u koho ste boli v Reprogenesise?

monic179
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monic179
11. aug 2023

@janie7 Ahoj mám záujem o darované a vyšetrené embryo, aké si mala skúsenosti s Olomoucom, ako to prebiehalo a dopadlo. Ďakujem za informáciu

janie7
autor
11. aug 2023

@monic179 Ahoj, ja som si vybojovala Štepána Machača, bol skvelý a toľko entuziazmu, podpory a pozitívnej energie čo do mňa vlial som nemala u žiadneho lekára. Bohužiaľ sa nám vklad nevydaril, aj keď to embryo posielal Štepán už rovno do školy čo bolo v takom dobrom stave ☺️ Ale je to konečne prvý doktor, ktorý mi aj vysvetlil aké vyšetrenia a zákroky majú pre mňa zmysel a aké nie.
Čo sa týka priebehu vyšetrení, po prvej konzultácii sme vyplnili dotazník na darované embryo, ďalší mesiac som začala stimulovať, prišla som na sono, vybrali sme spoločne embryo, čo sa mi veľmi páčilo a v stanovený termín sme prišli na vklad.
A ak sa môžem spýtať prečo si sa rozhodla pre darované embryo a Olomouc?

monic179
13. aug 2023

@janie7 Ahoj, ďakujem pekne za odpoveď, asi posledná možnosť a ide mi o geneticky vyšetrené, a myslím, že to až tak veľa kliník neponúka, . Ten vklad čo si mala, bol tiež s geneticky vyšetreným embryom?

janie7
autor
13. aug 2023

@monic179 Za máličko, vieš čo, tiež sme zvažovali geneticky testované embryo, ale nakoniec sme išli do netestovaného, že vraj je to zbytočná strata peňazí, od tej darkyne a darcu už jedno úspešné tehu prebehlo, tak sme verili, že sa kooonečne podarí aj nám. Aj my už končíme, už nevládzem, idem k Štepánovi na hysteroskopiu, plus mám ísť na komplexnú hematológiu, tak uvidíme či niečo nájdu. On mi síce stále hovorí, že niektorým ženám tehu nemôže garantovať, no mne ho garantuje, ale hovorím toto bude môj posledný KET, nechcem už ďalej trápiť telo.
Držím päste 👊🍀

monic179
14. aug 2023

@janie7 ďakujem za informácie, počula som o jednej pani , ktorá bola na ambulantnej hysteroskopii v Havirov, len jeden lekár to robí, netreba narkózu, ako vyšetrenie, len 10 minút, aj s odberom vzorky, a všetko na obrazovke. Sú videá na YouTube, má mikroinstrument, preto to nebolí a netreba uspať. Stránka je v češtine ambulatni hysteroskopie. Nevedela som, že v CAR robia aj hysteroskopie.

janie7
autor
14. aug 2023

@monic179 Áno, robia, na SR napríklad Iscare alebo Gyn-Fiv, áno, Štepán mi to spomínal, je to Mudr. Petr Kováŕ a stojí to majland😕 Oproti Olomoucu o 10 000 Kč viac. Štepán vravel, že mi ju spraví aj bez narkózy tiež ak zatnem zuby, ale to si radšej pospinkám. ☺️

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre