IVF Helios MT marec - apríl 2021
Ahojte. Chcem sa spýtať, či tento mesiac nezačínate niektorá stimuláciou?! 🙏
Ahojte. Tak ja som mala v stredu odber. A hned aj nábeh na ohss. Takže ak bude co mrazit pôjdeme neskôr na ket. Všetkým nám držím palce 💪🙏🍀
@weja07 mňa čaká prvý vklad
@kika09876543 a kedy ides? Ja idem o 2 týždne na kontrolu pred ket.
@weja07 čakám teraz za 2dni ms idem na sono lebo som mala pred 3tyznami laparoskopiju ak budeš všetko dobre tak do 2tyznov mam vklad
@kika09876543 ak sa môžem spýtať, prečo si mal laparoskopiu
@kika09876543 zistovali Ti priechodnosť?
@helec mala som nepriechodni pravý vajcovod počas stimulácie sa mi naplnil tekutinou lekár odporučil ho vybrať
@weja07 áno mala som pred rokom a pol laparoskopiju kde mi robili priefuky a pred pol rokov mi kontrolovali v Ma priechodnosť a pravý som mala stále nepriechodni
@kika09876543 tak hádam to teraz vide! A kedy ideš na vklad?
@helec čakám teraz menstruacku a pôjdem na vyšetrenie ak pan doktor odsuhlasi tak môžem už tento ciklus lieky začínam brat od prvého dňa krvácania.
@kika09876543 tak si pôjdeš pre mraziačika? Držím palce 🙏🍀 A aké lieky budes brat?
@weja07 zatiaľ estrofem 1mg a ďalej sa uvidí na kontrole ci pokračujem v liecikoch alebo budem mat o mesiac odklad
@weja07 ja som v stimulacii cca za týždeň bude asi punkcia 😉
@christina312 držím palce 🙏
@weja07 ďakujem pekne aj ja tebe a vlastne všetkým veľmi držím palce 🙂
Ahojte dievčatá, tak ja mám stimulku aj odber úspešne za sebou. Stimulovala som decapeptyl,gonal. Odobrali mi 30vajicok z toho 20 sme dali oplodniť a z nich mame 6 mrazacikov. Ohhs u mna hrozil čiže ET nepripadal do úvahy. zvládla som to na 1 nemala som žiadne ťažkosti trosku nafúknuté brucho pár kíl navyše ale citila som sa dobre. Dodržiavala som pitný režim aj prísun bielkovín. Tak dúfam, že vyjde aj vklad tak dobre ako stimulka a prajem Vám všetkým vela šťastia a potom radosti 🍀

Dnes začínam stimulovať, v nedeľu prvá kontrola 💪 idete tiež niektorá?