icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

dorotka66
3. mar 2011

@makovicka53 verím, že to dopadne dobre 🙂) určite treba myslieť pozitívne, to je veľmi dôležté pri čomkoľvek, ale to už určtie všetky vieme 😀 mne fakt pozitívne myslenie veľmi pomáha.

pici
3. mar 2011

ahojte.. mozem k vam?

dorotka66
3. mar 2011

ahoj pici, ja som tu veľmi krátko 🙂 ale prečo by nie? 🙂

pici
3. mar 2011

@dorotka66 zajtra idem do centra... a dufam ze vypiseme ziadost na IVF:..

dorotka66
3. mar 2011
dorotka66
3. mar 2011

@pici a už máte po všetkých vyšetreniach?

pici
3. mar 2011

@dorotka66 ano jasne. aj po dvoch IUI neuspesnych :D

dorotka66
3. mar 2011

@pici no tak nám ani IUI doki neponúkol, najkôr kvôli veku

pici
3. mar 2011

@dorotka66 nevadi... ako vidis. mozno by to ani nevyslo...

silvinnka
4. mar 2011

@lume dakujeeeeeeeeeeeem 😉

krisbar
4. mar 2011

@makovicka53 - to je kratky - to ti ubehne ako voda.
mne uz to ide hore krkom - uz som pichla 13 🙂 a este dalsich urcite 20 dni pichat budem ☹ buduci tyzden si musim ist pre dalsie. moja krabica s liekami, striekackami a ihlami sa vyprazdnuje 😲

makovicka53
4. mar 2011

@dorotka66 no to mas pravdu...snad zaberie 😉 ...mne je tak fajne doma..trosicku sa nudim ale lepsi pokoj tu mam nez v praci 🙂

makovicka53
4. mar 2011

@krisbar no teda a to vlastne podla coho davaju ten kratky al. dlhy protokol...podla veku ci ako?

alabu
4. mar 2011

pre info baby...kratky protokol je v priebehu jedneho cyklu...dlhy ked zacnes v jednom cykle...cca 21-24den cyklu, dostanes MS a potom pokracujes v druhom cykle az do OPU...taky je rozdiel...a ze tym ze si clovek picha este pred MS sa vraj vajecniky "startuju" aby dali viac vajicok..... 😉
kto ma nejaku predispoziciu na OHSS dostane vacsinou kratky....ale je fakt ze vacsine davaju dlhy protokol....

krisbar
4. mar 2011

@makovicka53 - ja mam pocit ze na SK sa robi vacsinou kratky, lebo je /asi/ lacnejsi (cize menej zatazovy financne pre poistovnu) - ja som teraz v Lux a tu zase robia dlhy lebo vraj s nim maju lepsie skusnosti. ale priznam sa ze neviem podla coho zvoli lekar ten-ktory. kedze som robila vo farma biznise tak by som povedala aj ze zvoli ten s ktorym reprezentantom ma dobre vztahy a ktory mu naposledy poskytol konferenciu "niekde". 😖

makovicka53
4. mar 2011

@krisbar ...ahaa takze takto to je...no ono neviem co je lepsie pretoze vsetko zavisi ako reaguju vajecniky...hlavne ide o to aby boli co najvalitnejsie a hlavne zrele vajička 😉

lume
4. mar 2011

Tak ja som v Gyn-Fiv a mala som dlhy protokol pri 1.IVF. Asi je to individualne v zavislosti od lekara a mozno aj veku zeny.

krisbar
4. mar 2011

@lume - to je zaujimave, pretoze prave vcera som citala na nete, ze zenam nad 35 sa robi vacsinou kratky. tak to som z toho fakt jelen. asi treba len posluchat lekarov 🙂
aaaah. je po 18:00 idem si dat dalsiu vcelu - nech to mam pre dnesok za sebou 🙂 to je 14 a vyhadzujem uz druhu krabicu 😒

lume
4. mar 2011

@krisbar Tak sa drz s tymi injekciami.

katy213
5. mar 2011

Ahojte kocky🙂 Takze aj ja by som sa rada pridala k vam... Dnes mam za sebou druhu injekciu diphereline v ramci svojho 1. IVF / Gynfiv /. Uz dlhsie sledujem prispevky v tomto fore pretoze je to pre mna jeden z najlepsich zdrojov informacii, postrehov ako aj povzbudenia🙂 Rovnako vsetkym drzim palce, prajem vela pohody a sily v nasom boji🙂)

makovicka53
5. mar 2011

@krisbar a pichas si ich vybrate esne z chladnicky? ci ich skladnis pri izbovej teplote .no mna stipu jak fras a to ich mam pri izbovej teplote 😒

makovicka53
5. mar 2011

@katy213 ahojky ja si dnes picham 5 injekciu diphereline... 🙂 ..takze som trosilinka pred tebou...ake mas pocity?

krisbar
5. mar 2011

@makovicka53 - ja teraz este davam tie co su pri izbovej teplote. v utorok zacnem puregon, ten je v chladnicke.
no stipu trosku, uz som si zvykla. uvidim ako to bude s puregonom, uz si nepamatam od minula ze ako to bol.
ale myslim ze puregon tym ze ma to pero tak to je jednoduchsie a rychlejsie to vbehne dnu 🙂

makovicka53
5. mar 2011

@krisbar noo a ten puregon budes vytahovat pred pichnutim z chladnicky?

ladybaby
5. mar 2011

ahojte, mozem sa pridat k vam? Ja som dnes pichla 6tu injekciu na svoje prve IVF. Vcera na kontrole mi dr povedala, ze vidi len 5 folikov, uvidim viac na kontrole v pondelok.

silvinnka
5. mar 2011

tak dnessom bola na odbere....zo 7mych vajok,su len dve a rano budem vediet ,ci aspon tieto zabojovali a prezili ☹ ,predsa len musime mrazit,plne sa mi rozvinul ohss a uz mam aj tekutinu v maternici ☹( vsetkym kockam ,ktore caka OPU drzim silno paste,nech sa vsetko podari....

makovicka53
5. mar 2011

@silvinnka ahojky neboj budu silne...urcite vydria...ale asi ti ET nebudu teraz robit vsak?ako sa ti to prejavilo?pila si dost?

silvinnka
5. mar 2011

@makovicka53 dakujem,anooooooo,pila teraz som dosla z Antolskej...nechcem to sem pisat ,napisem Ti to cez spravu 😉 inak ohss-pobolievaju Ta vajecniky a podbrusko ako pri silnej mrche a si sfuknuta ako balon...ja som pila veeeeeeeela cez 4litre .... ,ale rada pre vsetky kocky,pokial nie ste si iste co Vam povie doky,dajte sa vysetrit inym,ja som dnes na to doplatila !!!

makovicka53
5. mar 2011

@silvinnka no mojko to ma mrzi ☹ ...hlavne hlavu hore 😉

pici
5. mar 2011

ahojte, tak ziadost mame vypisanu, uz len si pockat , a zacat pichat. vsetkym nam drzim palce...