IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@makovicka53 ahoj,ja som si puregon vytiahla vždy s chladničky,natiahla pero,vydezinfikovala miesto vpichu a pich-pich do slaninky na brušku 😉 to je nič, hned ako som to vybrala s chladničky,som si to aj aplikovala.ten puregon je malina medzi injekciami.
@silvinnka - boze to ma mrzi ☹ neboj - aj dve su dost. treba mysliet pozitivne!
mozes prosim aj mne napisat tu "zlu" skusenost do IP? lebo mam desny strach tiez. (ved asi ako kazda)
@makovicka53 - este neviem 🙂 musim nastudovat navod, ale myslim ze som ho nevyberala nejako extremne skor aby sa oteplil...ze to trosku chladilo ale dalo sa to vydrzat.
@pici - tak vitaj v klube a budeme si drzat palce!
@annamary27 heeej? no veru este ze mame tie speky xixi...aspon to ide lahsie 🙂
@krisbar veru aj ja to budem musiet pozret ...ja by som mala dostat mrchu ale zatial ziadne priznaky 😒
@lume ahoj ,ano priamo ich napichli...no ostalo,aj tak uz len jedno,to druhe sice oplodnili,ale hned sa prestalo delit....aspon toto jedna vyzera byt o.k a pekne sa zamrazilo,uz len pockat do 17.3 na menzes a zacnem si pripravovat sliznicu na vklad...ovsem pokial bude o.k po gen. stranke 🙂 jaaaaaaaaaj,strasne som uz zo vsetkeho unavena,je to velka zataz na psychiku,ale nevzdam to,dotiahnem to do kanca 🙂
@lume - neviem kedy koncim, este len v utorok zacinam pichat puregon a potom ten dalsi pondelok som objednana na sono a potom kazdy druhy den. predpokladam ze ked uvidia ze su uz dozrete tak mi ich vyberu. predpokladam ze niekedy okolo 21 marca by mohla byt punkcia, ja uz som prestala ratat...tento dlhy protokol je veru dlhy 🙂
@silvinnka - ked som bola na druhom KET tak tam bola mamicka co mala len jedno vajicko, jedno sa oplodnilo a mala uz dvojrocnu dcerku a sla uz na dalsie dietatko. cize aj jedno je niekedy dost a niekedy aj 10 je nic 🙂 emocie treba stravit, poplakat si a ist dalej.
ahojte babule... viete mi niektorá poradiť - resp. mali ste niektorá takýto problém ako mám ja?
vo štvrtok mi doktor stopol stimulku, nakoľko som zle reagovala na lieky... (na 6 deň stimulky som nemala ani náznak že by to niečo robilo a na 8 deň som mala na jednom vaječníku jeden 17mm a jeden 14mm - druhý nič) .. ide o to že od včera ma bolí brucho ako pri mrche.. a od dnes- resp. od večera krvácam - nieje to špinenie - ale normálna čistá krv.
dnes som v podstate 11DC takže o mrche by nemalo byť ani chíru....
vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď
ahojte babule... viete mi niektorá poradiť - resp. mali ste niektorá takýto problém ako mám ja?
vo štvrtok mi doktor stopol stimulku, nakoľko som zle reagovala na lieky... (na 6 deň stimulky som nemala ani náznak že by to niečo robilo a na 8 deň som mala na jednom vaječníku jeden 17mm a jeden 14mm - druhý nič) .. ide o to že od včera ma bolí brucho ako pri mrche.. a od dnes- resp. od večera krvácam - nieje to špinenie - ale normálna čistá krv.
dnes som v podstate 11DC takže o mrche by nemalo byť ani chíru....
vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď
ahoj makovicka53 😉 Takze u mna je to hlavne pocit viac nafuknuteho brucha a aj pobolievanie v podbrušku. Ale to mi začalo už pri Femodene, ktorý som užívala v rámci svojho dlhého protokolu celý február. Ja som si zobrala teraz na dva týždne dovolenku, pretože mám diagnozu aj PCO, takže som adept na hyperstimulák. Snažím sa čo to popiť / samozrejme nealko 😀 / no uvidím, ako sa to celé vyvinie. Snažím sa myslieť fakt pozitívne 😵 U teba je to ako? Nepostrehla som, do ktorého centra chodíš?Ja som u Dr. Harbuláka v Gynfive. Zajtra idem na prvú kontrolu v rámci pichania...
@silvinnka presne tak silno drzim palce a vydrz urcite sa to oplati 😉 ale to ty sama vies 🙂
@derylka ahojky podla mna volaj do centra nech ti povedia co to je ...a ty si nebola ani na kontrole ked ti to stopli?
@katy213 ahojky...takze ty mas dlhy protokol? cize uz stimulujes dlhsie? no som trosku z toho jelen 🙂 ja chodim do Heliosu v MT ...a teraz momentalne cakam na mrchu a nasledne prvu kontrolu...nech si zacnem pichat uz menopur 🙂 a teda ty uz mas po mrche?
@makovicka53 .. ahoj.. dnes som volala s doktorom a vraj to je celkom bežný jav - resp. sa to stáva že ke)d sa vysadia lieky - hormony a zrazu telu akoby chýbali tak sa môže stať toto... aspon nemusím stresovať... nebola som na kontrole.. ked som tam bola naposledy - v deň ke)d mi to stopol mi povedal že mám sa prísť ukázať pred mrchou.. dnes mi povedal to isté..
@makovicka53 Myslim, že každy protokol je nastaveny individualne- teda podla konkretneho problemu klientky...Ja som zacinala tak, ze som mala brat od 3 do 23 dna cyklu tabletky Femodenu a od 24 si pichať dipherelin. Na prvu kontrolu mam ist medzi 2 až 4 dnom cyklu a kedze ja som dostala mrchu vcera, tak idem do centra zajtra. No a dalsie injekcie co by som si mala pichat je menopur a gonal, ale to uz podla aktualnych vysledkov pri kontrolach.....takze tak.
@derylka ....takze toto je mrcha ci len krvacanie a to prejde
@katy213 ahaa no oki 🙂
ahojte kočky, chcem vás poprosiť radu. pred 14 dňami mi v care pichli Decapeptyl a už 14 dní čakám M a nič sa nedeje, neviete mi prosím poradiť o čo by mohlo ísť? tehotná nie som.....vopred vďaka za názory a skúsenosti
do centra som volala a vraj mám prísť na krv, ak sa nič neudeje...

@katy213 ahoj ,vitaj na koníkovi a tfuj-tfj nech sa ti to podarí na prvý pokus 😀 😀 😀